BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

The Game
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la The Game » 16 dec 2010, 16:05

Gledao sam vas malo sinoc, jbg tesku ste ekipu dobili za vadjenje :D
Presudni momenat sinocnje tekme je onaj nesvirani penal kad je Kanoute igrao rukom, da je ono svirano sigurno bi se mnogo toga promijenilo...
A presudni za vase ispadanje su promasaji protiv Sevilje i PSG-a kuci.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 16 dec 2010, 17:16

The Game je napisao/la: A presudni za vase ispadanje su promasaji protiv Sevilje i PSG-a kuci.

To je to u sustini...2-2 u Sevilji ne moze predstavljati neuspjeh pa makar oni i bili u losoj formi...

P.S. Sad citam da je Watzke demantovao ovu stvar sa Hummels-om...

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 17 dec 2010, 00:48

Kao sto sam i predpostavljao nije ni Honnes toliko mocan a Watzke i Zorc glupi, kakva klauzula crna, ovo je uradjeno sa velikom namjerom. Nakon onog poraza nasi igraci su bili na dnu i da im pohebu jos gore koncepciju i poremete a neki nacin kolektiv bacili su ovu bombu kako bi se to odrazilo na los rezult. Kakva je to samo ciganska politika koju samo moze Bayern skuhati jer ne mogu gledati kako neki tim dominira ligom. A ne znam sto ce im taj ciganluk kad ce sledece sezone 100% osvojit prvenstvo jer ce na ljeto vrecu para potrosit i pojacat se i derat sve redom,. I za ovu situaciju u kojoj se nalaze je kriv iskljucivo Van Gall koji je zasljepio upravu sa cinjenicom da je dosao SRETNO do finala LP sjetimo se fiorentina, pa Man Utd ne zna se gdje su vise srece imali ali ne bitno hajde sto se silio i govorio kako im ne trebaju pojacanja sta on misli da je Buyten ili Demichelis ili Bommel ili Brafhajd ili Badstuber i takvi, jbte zaradali kamion para i nedaju bona za transfere bona nedaju koja su to **** skrta cccc ... I onda im sad BvB kriv koji je ulozio pisljivih 5 mio i ispred njih i zeli im na svakom koraku verbalno metnut nesto i unjeti nemir, neka pokazu na terenu ne riejcima, samo cekam kad ce Schwajni reci kako je i dalje moguce prvenstvo, ili kad cujem onu glupost rumenige govori kako je schwajni mogao vise para dobit da je presao koji ce mu klub dat vise od 10 mio eura ? ko ce mu to dat moj boze sto seru i sto jedu ****, Rooney ima 10 jbte ili Torres cak i manje i Gerrard isto , Xavi ima manju platu od njeg a Barcin bog i da dobije vecu platu jao sto pricaju gluposti moj boze, hoce Sahina sad Hummelsa ko je sledeci ? monopol ali ove godine nece proc zao mi je ... Sami su za sve krivi da su dali 20 miliona ili malo vise mogli su imat top ekipu ali to je VELIKI VAN GALL ! pokazao se ove godine bas dobro, svake godine je potrebna po neka promjena u ekipi pa makar manja promjena al je potrebna... NA KRAJU KRAJEVA FCB -17 mislim da je na -17 jako jako jako hladno znam da ce nam se pribliziti i to jako pribliziti ali barem u trenutku zelim uzivati :D ....

Zieht den Bayern die Lederhosen aus !
BvB Echte Liebe !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 dec 2010, 00:52

Uh sto nam se Damir nagovori! :roll: :o
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 17 dec 2010, 00:54

Omerbavarac je napisao/la:Uh sto nam se Damir nagovori! :roll: :o
Izvini drug nista licno :D al me stvarno nervira politika ta znas i sam da je to lopovski posao i monopol, a i vangall me strasno nervira i mislim da ce se svaki navijac samnom sloziti da je Bayern morao dovesti stopera i barem jednog beka i mozda jos neke stvari oko transfera rjesiti, al hajde eto kazi mi ako sam gdje pogrjesio ? Da malo raspravimo ono fino kulturno :D
BvB Echte Liebe !!!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 17 dec 2010, 00:57

Damir_BvB je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Uh sto nam se Damir nagovori! :roll: :o
Izvini drug nista licno :D al me stvarno nervira politika ta znas i sam da je to lopovski posao i monopol, a i vangall me strasno nervira i mislim da ce se svaki navijac samnom sloziti da je Bayern morao dovesti stopera i barem jednog beka i mozda jos neke stvari oko transfera rjesiti, al hajde eto kazi mi ako sam gdje pogrjesio ? Da malo raspravimo ono fino kulturno :D
Koji Van Gall te nervira,ja sa ovim pogresnim nickom ili pravi GAAL :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 dec 2010, 01:00

Damir_BvB je napisao/la:
Cilj svakog tima je udaljiti svog konkurenta od potencijalne titule. Svako danas radi na taj nacin da uzme odredjenog igraca ne bi li oslabio konkurenciju i iz tog razloga ovakav postupak uprave Bayena ne treba da cudi.
Samo sto to neki rade u manjoj mjeri a neki u vecoj. :P

Sta mislis kako su se osjecali navijaci L'kusena kad su izgubili Ze Roberta, Lucia...?
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 17 dec 2010, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 dec 2010, 01:01

Damir legenda. :lol: :lol:

Nego šta je sa Hareta, jopet zakasnio na bus. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 17 dec 2010, 01:02

E sad jedna malo ljepsa vijest za nas DORTMUNDOVCE na meti je pojacanje novo i ocigledno da ce to bit nas nvoi lijevi bek, a rijec je o Behrang Safari. Cijena za ovog momka bi trebala bit oko pogodite da da 0 EURA :D, pa kakav god da bude jbg dzaba je dosao ne moze se puno pogrjesiti... Reprezentativac je Svedske odigra je 8 utakmica za nacionalni tim, igra za FC BASEL, pozcija lijevi bok, ima 25 godina, ima pored svedskog drzavljanstva i Iracko... Mnogo klubova iz lige petice je za njeg zainteresovano izmedju ostalih Liverpool, Werder i mali Hannover :) ... Pise se kako se sa Dortmundom vec dogoviro i kako bi u februaru trebao potpisati za BvB i doci u ljeto da zaigra pred najboljom publikom na svijetu ! Ja ga licno nisam gledao nikad i nisam cuo za njeg, ali eto po svemu izgelda kao neki solidan igrac i mislim da je to planirano kao Back up iza Schmellea, a samim time se potvrduje da DEDE ide :( ...
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 17 dec 2010, 01:11

@ omerbavarac

Ma sve ti ja to znam ali eto tesko to podnosim jbg :D Stvarno Bayern postujem i gotivim uvijek u euro takmicenjima i kazem to je ponos njemacke ali neka malo daju i drugima da sta urade za kvalitet lige a i da se jos popravimo u evropi mi kao bundesliga... Neka ne diraju bjedu koja trosi 5 mio godisnje hehe, neka pljackaju po francuskoj tamo ima metaar MAMBA CRNACA kvalitetnih igraca stopera koji kolju ( nisam rasista ovo je od milja :D ), a Hummy.a neka nam ostave sta im fali ... Ionako ako se potrude bas oko njeg oni ce ga dobiti :( ...

@ geronimo

smatrat cu ovo pozitivno :D :oops:

@ van gall

ma kako ces me ba ti nervirat kad si nas ovdje sinoc sve tjesio i s nama raspravljo hehe onog pravog van galla nesto mrzim i et super trener al previse na svoju ruku radi, Gomeza je skoro bio UNISTIO malo je falilo, a Badstubea forsira kao da mu s mamom svako vece spava, i kad vidim da je u FCB doveo Brafhajda i Pranjica koji ima preko 3 mio eura platu meni je muka bgm :D i mislim da bayernu treba trener mlad i dobar na fazon Kloppa, Guardiole i tako to i da budu mirni nekoliko godina ....
BvB Echte Liebe !!!

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 18 dec 2010, 14:18

Eh konacno da igramo subotom u 15:30, odavno nismo igrali u ovom terminu. Mislim da ima prenos na Eurosport2. Danas idemo u goste Frankfurtu, ekipi protiv koje imamo najvise pobjeda(35). U ovaj mec ulazimo sa serijom od 7 pobjeda, treci put za vrijeme Kloppove ere i prilika da iz treceg pokusaja upisemo tu famoznu osmu pobjedu zaredom. Kod prethodne 2 serije niz pobjeda bi prekidali u osmoj utakmici, nadamo se da danas nece biti tako. U posljednjih 5 utakmica u Frankfurtu smo samo jednom pobijedili ali i samo jednom izgubili. Frankfurt ulazi hendikepiran u ovu utakmicu. Fali gotovo kompletna odbrana i golman: Nikolov, Chris, Franz, Russ. Jos je upitan nastup desnog beka Tzavellasa. Mi bi trebali nastupiti i sa Sahinom i sa Benderom koji su bili upitni. Bilo bi lijepo otici na pauzu s pobjedom i zadrzati Leverkusen na odstojanju pogotovo sto u prvom kolu na proljece idemo njima u goste.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 dec 2010, 14:20

Cemu vakat tome i vrijeme. Mislim da je stigao taj trenutak i utakmica u kojoj cete kiksati. :P

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 dec 2010, 14:49

Sami navijaci BVB-a su svijesni da ce doci jedan krizni period, ali tu ce se pokazati je li ova ekipa prava "klapa" ili su samo kada je sve med i mlijeko. Mozda s moje strane zvuci malo grubo, ali bolje je da taj krizni period dodje sto prije nego da bude slucaj kao s Neverkusenom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 18 dec 2010, 14:51

Imam neki osjecaj da danas necete pobjediti,,,,dosad sam bio siguran u vase pobjede ali danas bas imam osjecaj da cete odigrati nerjeseno ili izgubiti....pa vidjecemo kako me osjecaji sluze :)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 18 dec 2010, 15:00

Jbg svako kolo dodje neko s tim osjecajem, pa tako ce nekad neko i ubost i reci jesam vam rek'o. Al dobro je jer su samo osjecaji u pitanju a ne strucne analize :mrgreen:
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 18 dec 2010, 15:03

Klopp je napisao/la:Jbg svako kolo dodje neko s tim osjecajem, pa tako ce nekad neko i ubost i reci jesam vam rek'o. Al dobro je jer su samo osjecaji u pitanju a ne strucne analize :mrgreen:
Iskreno dosad kad znam da igrate nekako sam bio pozitivan i vjerovo u pobjedu mada su neki ocekivali poraz ali danas je bas drugacije,neznam zasto ali tako je,mozda je to jedino moja zelja da bi se smanjio malo zaostatak ali vidjecemo a i ako pobjedite nije problem :D

BAYERN MUNCHEN

LudLo 2
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 2 » 18 dec 2010, 15:14

Nemoj da danas kiksate ,cekam vas na tiketu za 355KM najveci dobitak ce biti ako prodjete :mrgreen:
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 18 dec 2010, 15:23

joj joj, znam da niste niti svjestni ali danas je za vas DAN D! :D Najbitnija tekma sezone koja će uvelike odlučivati o nastavku ove sezone...Sisnete li . bit će vraga, pazite kaj vam velim...Sada kada ste ispali iz Europe više me nezanimate, želim vam poraz u svakoj tekmi :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 dec 2010, 17:27

Ma neka ste i vi zijanili. Dosta vas je vise. :D

Barrios je glavni krivac. Ono je teze promasiti nego pogoditi, a naravno kazna brzo dolazi.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 18 dec 2010, 17:31

LudLo 2 je napisao/la:Nemoj da danas kiksate ,cekam vas na tiketu za 355KM najveci dobitak ce biti ako prodjete :mrgreen:
hahaha mislim da si im sve po redu :lol: :lol:
Eh nek sam i vas vidio kako gubite ove sezone :D :D
Gekas hvala ti :lol:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.