Presudni momenat sinocnje tekme je onaj nesvirani penal kad je Kanoute igrao rukom, da je ono svirano sigurno bi se mnogo toga promijenilo...
A presudni za vase ispadanje su promasaji protiv Sevilje i PSG-a kuci.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
The Game je napisao/la: A presudni za vase ispadanje su promasaji protiv Sevilje i PSG-a kuci.
Izvini drug nista licnoOmerbavarac je napisao/la:Uh sto nam se Damir nagovori!![]()
Koji Van Gall te nervira,ja sa ovim pogresnim nickom ili pravi GAALDamir_BvB je napisao/la:Izvini drug nista licnoOmerbavarac je napisao/la:Uh sto nam se Damir nagovori!![]()
al me stvarno nervira politika ta znas i sam da je to lopovski posao i monopol, a i vangall me strasno nervira i mislim da ce se svaki navijac samnom sloziti da je Bayern morao dovesti stopera i barem jednog beka i mozda jos neke stvari oko transfera rjesiti, al hajde eto kazi mi ako sam gdje pogrjesio ? Da malo raspravimo ono fino kulturno
Cilj svakog tima je udaljiti svog konkurenta od potencijalne titule. Svako danas radi na taj nacin da uzme odredjenog igraca ne bi li oslabio konkurenciju i iz tog razloga ovakav postupak uprave Bayena ne treba da cudi.Damir_BvB je napisao/la:
Izvini drug nista licnoal me stvarno nervira politika ta znas i sam da je to lopovski posao i monopol, a i vangall me strasno nervira i mislim da ce se svaki navijac samnom sloziti da je Bayern morao dovesti stopera i barem jednog beka i mozda jos neke stvari oko transfera rjesiti, al hajde eto kazi mi ako sam gdje pogrjesio ? Da malo raspravimo ono fino kulturno
Iskreno dosad kad znam da igrate nekako sam bio pozitivan i vjerovo u pobjedu mada su neki ocekivali poraz ali danas je bas drugacije,neznam zasto ali tako je,mozda je to jedino moja zelja da bi se smanjio malo zaostatak ali vidjecemo a i ako pobjedite nije problemKlopp je napisao/la:Jbg svako kolo dodje neko s tim osjecajem, pa tako ce nekad neko i ubost i reci jesam vam rek'o. Al dobro je jer su samo osjecaji u pitanju a ne strucne analize
hahaha mislim da si im sve po reduLudLo 2 je napisao/la:Nemoj da danas kiksate ,cekam vas na tiketu za 355KM najveci dobitak ce biti ako prodjete
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.