Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 maj 2014, 00:20

Koja je pozicija Tina, kad to skontas nabrojat cu ti 3 bolja igraca.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 maj 2014, 00:20

drummer je napisao/la:
donniedarko je napisao/la:
emir_ je napisao/la:Ako Safet smatra da je za ekipu bolje da ide Tino, nemam problema s tim, on je selektor, odveo nas je na SP i ima pravo izabrati ekipu koja mu odgovara. Svaka kritika prije SP-a nije na mjestu, vidjećemo rezultate.

Ove vaše nezrele komentare doživljavam kao nedostatak normalnih aktivnosti i prevelika doza interneta.

Poruka: get a life :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Ako ima pravo odabrati imamo i mi pravo kritikovati.Nije situacija da nas boli briga za repkom te da je ne pratimo. Zasto ne bi kritika bila na mjestu ? Nemoj molim te reci losa atmosfera, trebam ja biti savjestan kao navijac iako on nije bio kao selektor :thumbdown:
E on ima pravo rusit atmosferu u reprezentaciji jer je legenda Sarajeva,PSG-a i Jugoslavije a mi moramo sutiti i ne smijemo ga za to kritikovati.Mozes misliti logike,pa to pas s maslom ne bi pojeo.

Nevjerovatno je koliko energije trosite na pljuvanje. Zar vam nije makar malo drago sto za mjesec dana u Brazilu pocinje SP na kojem ucestvujemo i mi, i sto su pozvani svi oni nasi igraci koji su morali biti pozvani?
Smijesno svega mi.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 14 maj 2014, 00:22

mujdza je napisao/la:Ja pojedine ljude nemogu skontati... Sjasite vise i sa Papeta i sa Tina... Safet je s repkom izborio plasman a ne mi na forumu i njegovo je legalno pravo da bira igrace za mundijal.... Reci te mi samo koji je to igrac bolji od Tina i igra na njegovoj poziciji a da nije pozvan? Konstantno se napada covijek koji nam je toliko srece unio s plasmanom na mundijal i sad bi svi da budu selektori... Ne branim ja Papeta i ne kazem d ane pravi greske al po pojedinim radi Tina covijeka treba razapeti i pogaziti sve ono sto je ucinio za svoju zemlju... Pricaj te vi sta hocete mi smo i ranije imali mozda i bolju repku al nas nije bilo nigdje... Koliko god je zasluga Dzeke, Misketa, Pjane, Vede, Bega i da ne nabrajam dalje isto toliko je i Papetova.... Od sveg srca mu zelim da bude uspijesan kao treber ma gdje bio jer me je ucinio ponosnim da mogu kupiti dres svoje repke bilo gdje na svijetu, to ranije nismo mogli... A onaj ko prica kako Tin nema pojma nek pogleda sami nedeljnu utakmicu Hajduka i trebalo bi mu biti jasno a momak je jos mlad... Napred Pape, naprijed svinasi zmajevi i svi ljudi koji se bore da budemo ponosni na svoju zemlju... A svi oni kojima smeta nek navijaju za druge zemlje i nek uzivaju s njima a nas pustite da volimo i navijamo za svoje a to je :bih: Pozzzz
Prcic ;) ako hoces mogu jos ? :D Sam je pogazio ono sto je uradio te je pogazio i ono sto su igraci uradili :salut:

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 14 maj 2014, 00:34

calcio je napisao/la: Nevjerovatno je koliko energije trosite na pljuvanje. Zar vam nije makar malo drago sto za mjesec dana u Brazilu pocinje SP na kojem ucestvujemo i mi, i sto su pozvani svi oni nasi igraci koji su morali biti pozvani?
Smijesno svega mi.
Jeste mi drago, polako me opucava taj feeling radosti kako su poceli selektori objavljivati spiskove ali djelimicno mi je pokvario radost zbog neprofesionalizma. Iskreno nadao sam se otkad smo znali da smo na SP da ce sve to puno bolje odraditi. Nadao sam se novim igracima koji ce biti pojacanja jer smo mogli iskoristiti adut svjetskog prvenstva, vidio sam njega zajedno sa igracima kao kolektiv koji ce biti samouvjeren i koji ce mi uliti sigurnost o nastupu te cijeloj buducnosti repke nakon svjetskog.Iz mog ugla gledista to nije slucaj, imali smo kasnjenja na izvlacenja, nove igrace koji objektivno nisu smjeli biti tu, gubitke potencijalnih igraca ( paradoksalno zvuci ), losu atmosferu, veliki dio navijaca koji su preko noci postali zlobnici, sukobi sa igracima...Mozda Safet nije iskljucivi krivac za sve ali mene je licno razocarao i normalno je da cu ga kritikovati ali ne brini svi cemo mi navijati za BiH kada bude trebalo :bih:

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 14 maj 2014, 00:35

Jarane Hajduk kakav god da je svake godine igra u Europi a gdje je taj Soso... Ne kazem da je Prcic los igrac naprotiv izuzetno dobar al ne treba pred rudu da trci... Garantujem da nije uradio to sto jeste on bi bio pozvan... Ovako je napravio sebi medvedju uslugu... A ne zelim da me pogresno shvatite, ne dizem ja Tina u zvijezde samo nije u redu da se toliko pljuje po momku samo zato sto je Papetov bratic... Svaki selektor ce odgovarati za svoje a ja cesto gledam Hajduk i zato tvrdim da je momak dobar potencijal i buducnost a vrlo brzo ce se i drugi uvjeriti ako bog da...

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 14 maj 2014, 00:41

[quote="mujdza"]Jarane Hajduk kakav god da je svake godine igra u Europi a gdje je taj Soso... Ne kazem da je Prcic los igrac naprotiv izuzetno dobar al ne treba pred rudu da trci... Garantujem da nije uradio to sto jeste on bi bio pozvan... Ovako je napravio sebi medvedju uslugu... A ne zelim da me pogresno shvatite, ne dizem ja Tina u zvijezde samo nije u redu da se toliko pljuje po momku samo zato sto je Papetov bratic... Svaki selektor ce odgovarati za svoje a ja cesto gledam Hajduk i zato tvrdim da je momak dobar potencijal i buducnost a vrlo brzo ce se i drugi uvjeriti ako bog da...[/quote]

Poslije ovog napisanog, svako imalo razuman je prestao citati ostatak posta, pa ni najveci Splicani ne bi ovako branili Hajduk, nekad imam osjecaj da pricamo o Realu a ne o je.benom Hajduku :roll:

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 14 maj 2014, 00:44

OK. Navedi mi ime naseg kluba koji je bolji od Hajduka... Ostavi Real i druge velikane.... I kakvu to ulogu igra Soso u Francuskoj ligi?...

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 14 maj 2014, 00:47

Pa jel ti citas sta pises, Francuska liga, hajde izgovori to naglas, jel ti znas sta je Francuska liga, covjek igra protiv Ibrahimovica,Cavanija,Radamela i slicnih igracina, a protiv koga ovaj mali igra :rol: :rol:

Sto se tice nase lige, ne vidim zasto uopste to spominjes kada niko nema na spisku iz nase lige (Avdukica ne racunam) ali garantujem ti da nasa prva 4 kluba u najmanju ruku nisu slabija od Hajduka.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 14 maj 2014, 00:49

mujdza je napisao/la:Jarane Hajduk kakav god da je svake godine igra u Europi a gdje je taj Soso... Ne kazem da je Prcic los igrac naprotiv izuzetno dobar al ne treba pred rudu da trci... Garantujem da nije uradio to sto jeste on bi bio pozvan... Ovako je napravio sebi medvedju uslugu... A ne zelim da me pogresno shvatite, ne dizem ja Tina u zvijezde samo nije u redu da se toliko pljuje po momku samo zato sto je Papetov bratic... Svaki selektor ce odgovarati za svoje a ja cesto gledam Hajduk i zato tvrdim da je momak dobar potencijal i buducnost a vrlo brzo ce se i drugi uvjeriti ako bog da...
Jeste ali i u europi igra sa slabasnim klubovima dok Prcic igra protiv ekipe kao sto je PSG.Meni ta dva kluba igraju u totalno razlicitim fudbalskim svijetovima i Prcic je objektivno daleko ispred Tina. Ne znam razumijes li me ali zasto Prcic u samom pocetku nije dobio priliku prije Tine, to me nervira. Zasto se Prcic uopste nalazio u situaciji u kojoj je nezrelo reagovao ? To za bratica cemo tek vidjeti mada i ja sam ga pratio i sa obzirom na igrace koje imamo na njegovoj poziciji ne vidim da ce ikada u buducnosti imati neku znacajniju ulogu ali eto :thumbup:

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 14 maj 2014, 00:53

mujdza je napisao/la:Jarane Hajduk kakav god da je svake godine igra u Europi a gdje je taj Soso... Ne kazem da je Prcic los igrac naprotiv izuzetno dobar al ne treba pred rudu da trci... Garantujem da nije uradio to sto jeste on bi bio pozvan... Ovako je napravio sebi medvedju uslugu... A ne zelim da me pogresno shvatite, ne dizem ja Tina u zvijezde samo nije u redu da se toliko pljuje po momku samo zato sto je Papetov bratic... Svaki selektor ce odgovarati za svoje a ja cesto gledam Hajduk i zato tvrdim da je momak dobar potencijal i buducnost a vrlo brzo ce se i drugi uvjeriti ako bog da...
Hajduk je smece od ekipe...i mi naravno iz takvog Hajduka pozivamo dvojicu nogometasa...crni humor

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 14 maj 2014, 00:54

Prcic je trebao cekati svoj poziv i ako Tino nije zasluzio, razumijem frustraciju ali tako je isto Defoe ocekivo poziv za SP pa klinac Walcott dobio sa 16godina a trpo defoe golove te sezone.

Nadam se da se pomiri sa repkom i da ga vidimo za euro.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 14 maj 2014, 00:58

Silna liga stvarno, osim pet klubova mozes je uporediti s Austrijskom (Npr) ligom... A ja ipak gledam svojim ocima i imam pravo na svoje zakljucke... Jedino sto mi smeta kao covijeku je sto pljujete po momku a svi znamo da je momak ganjao dozvolu i zato ranije nije poceo da igra... Medjutim mi smo vazda bili i osta cemo sebi najveci dusmani jer nikada neznamo cijeniti svoje... Zato smo u svakoj sferi zivota dno dna i ova jedina svijetla tacka je ucesce na svjetskom prvenstvu pa i to bi trebali da zeznemo ako je kako moguce.... Pozdravljam te i nisam tu da bi se raspravljao samo stojim iza toga da nije u redu sto se pljuje po bilo kome...

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 14 maj 2014, 00:59

mujdza je napisao/la:Silna liga stvarno, osim pet klubova mozes je uporediti s Austrijskom (Npr) ligom... A ja ipak gledam svojim ocima i imam pravo na svoje zakljucke... Jedino sto mi smeta kao covijeku je sto pljujete po momku a svi znamo da je momak ganjao dozvolu i zato ranije nije poceo da igra... Medjutim mi smo vazda bili i osta cemo sebi najveci dusmani jer nikada neznamo cijeniti svoje... Zato smo u svakoj sferi zivota dno dna i ova jedina svijetla tacka je ucesce na svjetskom prvenstvu pa i to bi trebali da zeznemo ako je kako moguce.... Pozdravljam te i nisam tu da bi se raspravljao samo stojim iza toga da nije u redu sto se pljuje po bilo kome...
A koliko je Prcic imao nastupa za mladu repku dok je ovaj poceo da ganja dozvolu ? :shh: Nije toliko do Tine koliko je do Susica ( licno i nemam nista protiv momka samo jako provocira ova cijela situacija dok objektivno bolji igraci ostaju kuci ) mada realno Safet i dobija najvecu salvu kritika ;) Pozdrav :)

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 14 maj 2014, 01:07

Hajduk igra svake godine evropu a ispada od Dila Gori pa igraju Zeljo i Sarajevo svake godine pa nema reprezentativca..
Da hoce braca u Gradačcu da malo izvizde ovu spodobu i strica mu :D

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 14 maj 2014, 01:09

Jarane ne kazem ja za Prcica da ne zavrijedjuje poziv al fakticki ga je sam sebi skocio u stomak... Al nemozete reci da Tin nezna igarti fudbal... Pogledaj koju tekmu od Hajduka i onda pricaj te...

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 14 maj 2014, 01:12

Mozemo se mi do u ne dogled raspravljati al spisak je takav kakv je a neko ce na kraju biti u pravu... Pozdrav za sve....

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 14 maj 2014, 01:20

:urnebes:
Hajduk svake godine igra u Evropi.Pa u Evropi svake godine igraju i klubovi iz Andore,Lihtenstajna,San Marina,Malte...jel to znaci da su oni bolji od Sošoa,Osasune,Hamburga,Sanderlenda?Klasicna papetovska logika,sta nam je covjek uradio,strasno.I iz Gruzije igraju,imaju neki Dila Gori :urnebes:

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 14 maj 2014, 01:27

Bolje igrati u nekom klubu iz liga petice koji se bori za opstanak nego igrat evropu i osvojit HNL sa Hajdukom

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 14 maj 2014, 02:47

Yebo majku ko nas ne zna, a slucajno prati ovu polemiku rekao bi gledaj sile i reprezentacije koliko se prepire koga pozvati...
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 14 maj 2014, 03:15

Prcic je sam sebi us.ro, gdje ces sa 20 godina dati izjavu da si zavrsio sa repkom i da na tebe neracunaju selektori. I zato i netreba biti pozvan, ali sa druge strane, Pape je prvi syebo malog kad je 6 mjeseci prije SP-a izjavio da igra u losem klubu i nikako ne racuna na njega za SP, mozda tek poslje, a onda zove Susica i hadzica iz Hajduka i Sturma. Da je mali fino bio pametniji i presutio, ovim igrama bi natjerao Papeta da ga mora zvat, ovako zayebo i nas i sebe.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], General505 i 15 gostiju.