Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

The Game
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la The Game » 27 avg 2009, 23:05

JameS je napisao/la:pa imal ikakve nade da ce Robenn ostati :?: :( il je ovo gotovo :|
Nema nikakve, i Uli potvrdio transfer.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 avg 2009, 23:06

Roben vec salio kriglu piva u drustvu Beckenbauera :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 27 avg 2009, 23:12

miky_hz je napisao/la:
JameS je napisao/la:pa imal ikakve nade da ce Robenn ostati :?: :( il je ovo gotovo :|
Pa sta je "dzemo" sinoc si se smijao kad su rekli da prelazi u Bayern 8-) supljak ovo ono :P
pa jbt nisam mogao da vjerujem da gubimo jednog od tri najbolja igraca u ekipi i to zbog glupe uprave koja ga zeli da proda :evil:

JE.BEM TI JA SVE PO SPISKU PEREZ AKO ROBENN BUDE PRODAN :evil:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 avg 2009, 23:20

**** ja Peri mater pa taj čovjek ne zna koliko igrača igra utakmicu.........Hala Madrid.....šminkerska predstavljanja....bem ga glupa...hoče otjerat sve Calderonove igrače(Holanđani,Heinze...)....ponos je čudna stvar....neki od komentara na AS-u "Perez ti si mrtav čovjek" od High do Low u tri mjeseca Madridski cirkus....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 27 avg 2009, 23:25

Raul_64 je napisao/la:**** ja Peri mater pa taj čovjek ne zna koliko igrača igra utakmicu.........Hala Madrid.....šminkerska predstavljanja....bem ga glupa...hoče otjerat sve Calderonove igrače(Holanđani,Heinze...)....ponos je čudna stvar....neki od komentara na AS-u "Perez ti si mrtav čovjek" od High do Low u tri mjeseca Madridski cirkus....
ma nema on pojma o fudbalu,doveo bi i ja ovakve igrace da imam tolike pare...ali kako sj.eba klub za samo 24h...ova godina je trebala biti Robennova sve je tako nagovjestavalo njegove tekme sa kraja sezone,najbolji igrac u pripremnim utakmicama zasjenio je i Ronalda i Kaku,al onda dodje neki glupan i proda ga...nemam rjeci za ovog Pereza unisti mi sav optimizam pred pocetak sezone prodajom ove dvojice sjajnih fudbalera :evil:

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 27 avg 2009, 23:32

JameS je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:**** ja Peri mater pa taj čovjek ne zna koliko igrača igra utakmicu.........Hala Madrid.....šminkerska predstavljanja....bem ga glupa...hoče otjerat sve Calderonove igrače(Holanđani,Heinze...)....ponos je čudna stvar....neki od komentara na AS-u "Perez ti si mrtav čovjek" od High do Low u tri mjeseca Madridski cirkus....
ma nema on pojma o fudbalu,doveo bi i ja ovakve igrace da imam tolike pare...ali kako sj.eba klub za samo 24h...ova godina je trebala biti Robennova sve je tako nagovjestavalo njegove tekme sa kraja sezone,najbolji igrac u pripremnim utakmicama zasjenio je i Ronalda i Kaku,al onda dodje neki glupan i proda ga...nemam rjeci za ovog Pereza unisti mi sav optimizam pred pocetak sezone prodajom ove dvojice sjajnih fudbalera :evil:
Isto tako je meni Uli unisto sav pesimizam koji sam navukao nakon ova tri kola dovodjenjem Arjena.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 27 avg 2009, 23:35

Stvarno los potez Pereza, dati Robbena bayernu, a ne uzeti im odmah Riberya je kretenizam, pustimo suplju dolazi Ribery naredne godine, do tad ko ziv ko mrtav... Meni licno je najgore sto Ribery jos nije dosao i sto znam 100% da bi sa njim igrali atomski fudbal i bili bi prokleto jaki (i ovako smo, ali ne kao sa njim) i sto bi nam Ribery u svakoj utakmici donosio prevagu na nasu stranu.

PS. U prognozi timova sa kojima bi mogli igrati u LP pogodio sam samo Zuricha :(
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 27 avg 2009, 23:37

The Game je napisao/la:
JameS je napisao/la:
Isto tako je meni Uli unisto sav pesimizam koji sam navukao nakon ova tri kola dovodjenjem Arjena.
jbg kako kome.. :(

et sad nesto sve razmisljam kako ovo moze utjecati na igru Reala pred pocetak sezone,svi ovi igraci koji su ostali doslovno su vidjeli kako se tjeraju igraci iz Reala koji su ni krivi ni duzni morali napustiti Madrid...sad se sve vise bojim da bi ovo vrlo negativno moglo da djeluje na igrace,a plus smo jos nenormalno oslabljeni :evil:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 avg 2009, 23:37

vjerovatno cete dobiti Ribery slijedece sezone za 25 mil...osim ako Kajzer s njim ne dogovori dalju suradnju :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 27 avg 2009, 23:42

Harrison je napisao/la:Stvarno los potez Pereza, dati Robbena bayernu, a ne uzeti im odmah Riberya je kretenizam, pustimo suplju dolazi Ribery naredne godine, do tad ko ziv ko mrtav... Meni licno je najgore sto Ribery jos nije dosao i sto znam 100% da bi sa njim igrali atomski fudbal i bili bi prokleto jaki (i ovako smo, ali ne kao sa njim) i sto bi nam Ribery u svakoj utakmici donosio prevagu na nasu stranu.

PS. U prognozi timova sa kojima bi mogli igrati u LP pogodio sam samo Zuricha :(
ma ovo je katastrofa kako je samo mocno zvucalo taj trio Ronaldo-Kaka-Robenn(ili Ribery) eto izgleda da cemo ove godine samo moci gledati ovaj duo Ronaldo-Kaka...jedino sto bi me sad moglo vratiti neki optimizam je dolazak Riberya 8-)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 avg 2009, 23:43

.... Cassilas.....
........Ramos(Arbeloa).......Albiol(Garay)........Pepe(Mecelder).............Marselo(Drente,Torres)..............

............Lass(Momo)..........Xabi(Gago).................

.........Ronaldo(.....).......Kaka(Granero,Guti).......................Higuain(......)

Benzema(Raul,Ruud)

VDV i Snajder :?:

Koga nema beznjega se može i mora....malo kratka klupa ali ako ostane bar jedan Holandes i tu smo popunjeni....
Ekipa za respekt....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 27 avg 2009, 23:47

Raul_64 je napisao/la:.... Cassilas.....
........Ramos(Arbeloa).......Albiol(Garay)........Pepe(Mecelder).............Marselo(Drente,Torres)..............

............Lass(Momo)..........Xabi(Gago).................

.........Ronaldo(.....).......Kaka(Granero,Guti).......................Higuain(......)

Benzema(Raul,Ruud)

VDV i Snajder :?:

Koga nema beznjega se može i mora....malo kratka klupa ali ako ostane bar jedan Holandes i tu smo popunjeni....
Ekipa za respekt....
od strasne ekipe do ekipe za respekt,tako ti je to kad vam je Perez predsjednik(crko dabogda) :evil:

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 avg 2009, 01:39

Pa ljudi, cemu sad taj pad optimizma? Mislim, cudno mi je da ste se i prije Robbenovog odlaska necemu nadali, ali eto. Sad odjednom Perez ne valja? Pa juce ste ga kovali u zvijezde. Ja samo cekam da vidim kako ce El Circo proci ove godine. Pretpostavljam kako, ali ipak cu sacekati da vidim. Cccccc... nevjerovatno kako neki ljudi gledaju na fudbal.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 28 avg 2009, 09:03

sad se samo nadat da ne izvucemo bajerna u knok out fazi,jer ubit ce nas Roben i Riberi....
Zadnja izmjena: munja, dana/u 28 avg 2009, 09:04, ukupno mijenjano 1 put.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 28 avg 2009, 09:03

uf kako vas cekam na veldromu, padate ko pokoseni kako mi je drago sto smo vas dobili ima da zube kupite po terenu MARSEILLEEEE EN FORCE, ovegodine novi marseille pokazuje zasto je gigant evrope bio i ostao zauvijek, jedva vas cekam
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 avg 2009, 09:09

marseille_unique je napisao/la:uf kako vas cekam na veldromu, padate ko pokoseni kako mi je drago sto smo vas dobili ima da zube kupite po terenu MARSEILLEEEE EN FORCE, ovegodine novi marseille pokazuje zasto je gigant evrope bio i ostao zauvijek, jedva vas cekam
Snove cuvaj za sebe 8-)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 28 avg 2009, 09:15

ko vas j..., pravite se da ste coravi, i ne vidite nista osim vas i milana, kako ce te progeldati nakon batina od nas ima da vidite i sta treba i ne treba
necete znati sta vas snaslo, jer zivite samo u ligama cetvorke, pare jesu dobre ali njima je najlakse zamazati oci, neka naj.... ste vi pravo pazi sta sam ti reko ima da vam oci ispdanu kako ce mo vas naderati na Veledromu
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 avg 2009, 09:17

marseille_unique je napisao/la:ko vas j..., pravite se da ste coravi, i ne vidite nista osim vas i milana, kako ce te progeldati nakon batina od nas ima da vidite i sta treba i ne treba
necete znati sta vas snaslo, jer zivite samo u ligama cetvorke, pare jesu dobre ali njima je najlakse zamazati oci, neka naj.... ste vi pravo pazi sta sam ti reko ima da vam oci ispdanu kako ce mo vas naderati na Veledromu
Kao prvo ti ne igras i ne mozes da nas oderes,a kao drugo snove cuvaj za sebe 8-)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 28 avg 2009, 09:23

ne igram ali za razliku od tebe znam sat se desava u mom klubu, ali ne samo to znam sta se desava svugdje gdje je imalo fudbal razvijen, u tom grmu lezi zec, za razliku od tebe , necu reci da sam siguran, ali tako izgleda, koji ne vidi dalje od svojih vidika spanije italije i engleske, neka uzivo ces upoznat jos nesto o fudbalu,uzivo ces da gledas kako musa(marseille) dere jarca(madrid)
Tuzlanski_Malisa

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 avg 2009, 09:26

marseille_unique je napisao/la:ne igram ali za razliku od tebe znam sat se desava u mom klubu, ali ne samo to znam sta se desava svugdje gdje je imalo fudbal razvijen, u tom grmu lezi zec, za razliku od tebe , necu reci da sam siguran, ali tako izgleda, koji ne vidi dalje od svojih vidika spanije italije i engleske, neka uzivo ces upoznat jos nesto o fudbalu,uzivo ces da gledas kako musa(marseille) dere jarca(madrid)
Bravo tebi sto znas sta se desava u tvom klubu aj sad razguli 8-)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.