Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Studiranje
Ne moze, treba mi od ove godine. Ima li ko blizu faksa da ode do studentske? Tamo ti to moraju dati, tako sam cuo? Iko molim vas, hitno je ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Imao sam isti problem,prolazilo mi je to i u prvom semestru na fakultetu,ali onda u drugom zayebem stvar da valja.black64 je napisao/la:uvijek sam bio kampanjac i odlicno prolazio jer pohvatam vecinu stvari na casu, ali sad mi ide sve vise i teze gradiva a ja radne navike nemam, ne znam sta da radim uzmem knjigu al se smorim, poslije 15 min ucenje je samo prazno citanje i razmisljanje o nekim skroz glupim stvarima. pomozite ljudi hahaha
Mene je izvuklo to sto sam krenuo u citaonu,nevjerovatno koliko mogu preci za dan kad sam u radnom okruzenju,mogao sam i kod kuce,ali samo dan pred ispit.Ovako u citaonu lagano i sve na vrijeme spremis

#miasanmia
Momci, bil mi mogao ko pomoc? Treba mi neko da ode do studenstke na farmaciji u Tz, da mi uzme prijemne koji su bili na prvom roku, molim vas?
Probaj na temi SlobodeAsharaK je napisao/la:Momci, bil mi mogao ko pomoc? Treba mi neko da ode do studenstke na farmaciji u Tz, da mi uzme prijemne koji su bili na prvom roku, molim vas?

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma jok, sacekusu da mi prave haha
Re: Odg: RE: Re: Studiranje
AsharaK je napisao/la:Momci, bil mi mogao ko pomoc? Treba mi neko da ode do studenstke na farmaciji u Tz, da mi uzme prijemne koji su bili na prvom roku, molim vas?
Molim vas ljudi, stvarno vas iskreno molim **** ga ja.
-
- Kontakt:
Pitao sam jednog lika koji je trazio prijemne sa prvog roka, kaze da nema sanse da se dobijeAsharaK je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Momci, bil mi mogao ko pomoc? Treba mi neko da ode do studenstke na farmaciji u Tz, da mi uzme prijemne koji su bili na prvom roku, molim vas?
Molim vas ljudi, stvarno vas iskreno molim **** ga ja.

Meni rekose da moraju dat :/
Mozes li provjerit kako ti to opet?
Al' apsolutno isti test je bio prošle godine. Zato se zapamte pitanjaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pitao sam jednog lika koji je trazio prijemne sa prvog roka, kaze da nema sanse da se dobijeAsharaK je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Momci, bil mi mogao ko pomoc? Treba mi neko da ode do studenstke na farmaciji u Tz, da mi uzme prijemne koji su bili na prvom roku, molim vas?
Molim vas ljudi, stvarno vas iskreno molim **** ga ja.Jer se prosle godine desilo da testove s prvog prijemnog ponove na drugom.

-
- Kontakt:
Upisujes se na UNTZ, tu nista ne moraju raditiAsharaK je napisao/la:Meni rekose da moraju dat :/

Ne predlazu jaro kod nas nista na Farmaciju, to i jest problem
-
- Kontakt:
Kvalifikacioni ispit: Test iz predmeta Biologija, Hemija i Matematika. eto tiAsharaK je napisao/la:Ne predlazu jaro kod nas nista na Farmaciju, to i jest problem

Uf jest ovo yebeno, kako se blizi sve mi gore i gore, ne osjecam se bas dobro
Ma druže smiri se malo, dižeš zbrku k'o da se na Harvard upisuješ. Prijemni je p. dim šta te čeka tek kad upišeš. Muke počinju tek kad budeš učio neorgansku hemiju i slične zayebancije, to ću samo reć, neću da te plašim previše. Sretno
Ma buraz, mene brine to sto ja mogu dzaba uciti, sto mogu nauciti pogresno, jel me shvatas?
Opšta truts, opšta...truts je napisao/la:Ma druže smiri se malo, dižeš zbrku k'o da se na Harvard upisuješ. Prijemni je p. dim šta te čeka tek kad upišeš. Muke počinju tek kad budeš učio neorgansku hemiju i slične zayebancije, to ću samo reć, neću da te plašim previše. Sretno

Dzaba neces sigurno uciti, zatrebat ce ti nekadAsharaK je napisao/la:Ma buraz, mene brine to sto ja mogu dzaba uciti, sto mogu nauciti pogresno, jel me shvatas?

U 9h mi prijemni, jedina nada da nas bude ispod 72 il manje. 

50tak nas bilo, mjera. Matematika prijemni, zaokruzivanje, imas 5 ponudenih odgovora, valjda sam nesto pogodio od 10 pitanja. Uglavnom primljen, a sad sta Bog da hahaha.
Ne kontam kako primljen hahaBelminM23 je napisao/la:50tak nas bilo, mjera. Matematika prijemni, zaokruzivanje, imas 5 ponudenih odgovora, valjda sam nesto pogodio od 10 pitanja. Uglavnom primljen, a sad sta Bog da hahaha.
btw gdje je to bio prijemni