Što se tice Slavije i njihovih "pojačanja" ima tu par igrača koji su veoma mladi kao što je ovaj Peljto i koji,ako ostane,će predstavljati dobro pojačanje za budućnost Slavije.Tu je i Sanel Fejzić,po mom mišljenju sada kada sam gledao testiranja i nije neki poseban igrač,ali naravno to ništa ne mora da znaći jer su to samo obična testiranja.Sledeće sedmice idu u Crnu Goru gdje je zakazano par prijateljskih mečeva.Mikelini nije došao,barem još uvijek u Slaviju.Devil je napisao/la:Neki Jasmin Peljto,junior Sarajeva na probi u Slaviji.
FK Slavija
-
- Kontakt:
Re: FK Slavija
$ ? $ ? ? " " ".
@Sigurdson odakle si,iz Lukavice ili ?
Ako si odatle,da mi malo blize pojasnis stanje,pratim to preko odredjenih osoba,ali uvek dobro dodje i pomoc sa strane.
Cuo sam i da ima jos par igraca iz federacije na probi.
Ako si odatle,da mi malo blize pojasnis stanje,pratim to preko odredjenih osoba,ali uvek dobro dodje i pomoc sa strane.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Nisam iz Lukavice,ali sam pobliže upoznat.Nakon današnjeg treninga u dvorani Slavija reći ću ti o mom opštem mišljenju o njihovim igračima.Devil je napisao/la:@Sigurdson odakle si,iz Lukavice ili ?
Ima dosta iz Federacije,relativno mlađih igrača od 18-23 godine.Vidio sam dosta poznatih ljudi na prozivci između ostalih ex predsjednika Šarovića,ako se ne varam opet je negdje tu u politici,Kulinu,Bogdana Čeku i par poznatijih osoba iz Istočnog Sarajeva koji su prema mojim saznanjima a imam ih i među igračima riješili da ostave Slaviju u eliti
$ ? $ ? ? " " ".
Pa da to je novi UO Slavije Ceko,Kulina,Sarovic,Ujic...pisao sam o tome ranije.Sigurdsson je napisao/la:Nisam iz Lukavice,ali sam pobliže upoznat.Nakon današnjeg treninga u dvorani Slavija reći ću ti o mom opštem mišljenju o njihovim igračima.Devil je napisao/la:@Sigurdson odakle si,iz Lukavice ili ?
Ima dosta iz Federacije,relativno mlađih igrača od 18-23 godine.Vidio sam dosta poznatih ljudi na prozivci između ostalih ex predsjednika Šarovića,ako se ne varam opet je negdje tu u politici,Kulinu,Bogdana Čeku i par poznatijih osoba iz Istočnog Sarajeva koji su prema mojim saznanjima a imam ih i među igračima riješili da ostave Slaviju u eliti
Trebace mi jedna informacija poslacu ti PP veceras.

da li se Slavija može spasiti ispadanja?
Citam neki tekst sa danasnjeg treninga i tamo se spominju jos dva igraca Sarajeva da su na probi Fadil Cizmic i Zlatan Burina.Tu su jos Peljto,Fejzic,te mali Pavlovic stoper BASK-a,dobar odbrambreni igrac mislim da bi mogao pomoci.
Za vikend Slavija igra prijateljski mec,ne pise gde,verovatno na nekom terenu sa vestackom,ali toga nema u Lukavici,dakle verovatno Kosevo,ili ko jos ima tu blizu teren sa vestackom za prijateljske.

Za vikend Slavija igra prijateljski mec,ne pise gde,verovatno na nekom terenu sa vestackom,ali toga nema u Lukavici,dakle verovatno Kosevo,ili ko jos ima tu blizu teren sa vestackom za prijateljske.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Peljto mali je strijelac samo takav, a sad ostaje da vidimo da li ce proci probu u Slaviji.Devile mislim da postoji teren sa vjestackom ali nije velik dovoljno
Nego s kim ce igrat utakmicu? Vjerovatno s nama igraju posto ce to biti pred polazak na pripreme.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Protiv Sutjeske igraju.
Ima teren gore gde je i pomocni teren Slavije na brdu ali on je manji nego u sali.
Ima gore vestacki na Palama,ali ne znam da li zadovoljava kriterij nisam bio gore,ali i da zadovoljava daleko je.Tako da ostaju Kosevo,ili Hadzici tamo su igrali prosle zime.

Ima teren gore gde je i pomocni teren Slavije na brdu ali on je manji nego u sali.
Ima gore vestacki na Palama,ali ne znam da li zadovoljava kriterij nisam bio gore,ali i da zadovoljava daleko je.Tako da ostaju Kosevo,ili Hadzici tamo su igrali prosle zime.
- slani grad
- Kontakt:
par igraca iz FederacijeDevil je napisao/la:@Sigurdson odakle si,iz Lukavice ili ?

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Presmesno je i meni to sto ja koji nisam iz ove zemlje moram da ti objasnjavam od kakvih se celina sastoji BIH.Ustvari trebao bih da ti objasnjavam ali necu,pa cu da se vratim na sportski deo da ti tako pokusam pojasniti.slani grad je napisao/la:par igraca iz FederacijeDevil je napisao/la:@Sigurdson odakle si,iz Lukavice ili ?
Cuo sam i da ima jos par igraca iz federacije na probi...jel i tebe trese dodohisterija o nekoj miki maus drzavi...mislim,licno me zaboli tuki i za slaviju i za njeno ispadanje al kakve su ovo klasifikacije
..presmijesno
Najveci rang u fudbalu u drzavi Bosni i Hercegovini je Premijer liga BIH ! Jel' tako

E posle toga ranga dolazi drugi nivo koji se deli na dva nova ranga koja se zovu 1.liga FEDERACIJE BIH i Prva liga Republike Srpske ! Pratis me ?

U daljoj hijerarhiji nastavljamo sa drugim ligama FEDERACIJE BIH i drugim ligama Republike Srpske ? Jel' tako ?

I onda dalje i dalje i dalje dok ne dodjemo do beton liga odakle ne moze da se ispadne.
Dakle samim cinom pregledavanja rangova u BIH vidimo da se klubovi dele na klubove iz FEDERACIJE BIH i klubove iz Republike Srpske.Jel' tako ?

Ako je tako,a jeste tako,dalje me moja geografija uci da je Sarajevo ujedno i glavni grad drzave Bosne i Hercegovine smesteno gde ? U FEDERACIJI BIH.
U tom gradu se nalazi nekoliko klubova,izmedju ostalih i FK Sarajevo koje je dalo ova tri igraca na probu.A posto je FK Sarajevo iz grada Sarajeva koje se nalazi u FEDERACIJI BIH,logicno da ti igraci dolaze iz FEDERACIJE BIH.

Ovo sto si ti napisao bolan je jako komplikovano i niko te na razumije,,,,,Devil je napisao/la:Presmesno je i meni to sto ja koji nisam iz ove zemlje moram da ti objasnjavam od kakvih se celina sastoji BIH.Ustvari trebao bih da ti objasnjavam ali necu,pa cu da se vratim na sportski deo da ti tako pokusam pojasniti.slani grad je napisao/la:par igraca iz FederacijeDevil je napisao/la:@Sigurdson odakle si,iz Lukavice ili ?
Cuo sam i da ima jos par igraca iz federacije na probi...jel i tebe trese dodohisterija o nekoj miki maus drzavi...mislim,licno me zaboli tuki i za slaviju i za njeno ispadanje al kakve su ovo klasifikacije
..presmijesno
Najveci rang u fudbalu u drzavi Bosni i Hercegovini je Premijer liga BIH ! Jel' tako![]()
E posle toga ranga dolazi drugi nivo koji se deli na dva nova ranga koja se zovu 1.liga FEDERACIJE BIH i Prva liga Republike Srpske ! Pratis me ?![]()
U daljoj hijerarhiji nastavljamo sa drugim ligama FEDERACIJE BIH i drugim ligama Republike Srpske ? Jel' tako ?![]()
I onda dalje i dalje i dalje dok ne dodjemo do beton liga odakle ne moze da se ispadne.
Dakle samim cinom pregledavanja rangova u BIH vidimo da se klubovi dele na klubove iz FEDERACIJE BIH i klubove iz Republike Srpske.Jel' tako ?![]()
Ako je tako,a jeste tako,dalje me moja geografija uci da je Sarajevo ujedno i glavni grad drzave Bosne i Hercegovine smesteno gde ? U FEDERACIJI BIH.
U tom gradu se nalazi nekoliko klubova,izmedju ostalih i FK Sarajevo koje je dalo ova tri igraca na probu.A posto je FK Sarajevo iz grada Sarajeva koje se nalazi u FEDERACIJI BIH,logicno da ti igraci dolaze iz FEDERACIJE BIH.
Devile lijepo si krenuo da se izvadis sa ovim postom,al' usra ga na kraju.Utice rodbine iz Lukavice na tebe
no hard feelings

no hard feelings

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Devile, sve si upravu, sem ovog netočnog navoda da je Sarajevo glavni grad BiH.
Sarajevo je glavni grad FBiH i RS, a država BiH nema svoj glavni grad (tako je po de iure dogovoru - znaš već kojem), a de facto si ti sve upravu.
Osim, s lingvističkog stajališta, točnije semantičkog. Sve ima semantičku logiku što si pobrojao, osim zadnjih nekoliko rečenica. Ako se ide gornjom logikom, koju si iznio, ukoliko su igrači došli iz FK Sarajevo, onda oni nisu došli iz Federacije, jer FK Sarajevo ne igra na nivou Federacije (niti ligu, niti igraju kup Federacije), no su došli iz Premijer lige. Ako su došli iz nekog nižerazrednog sarajevskog kluba, onda su došli iz Federacije, a ako su došli i iz Federacije i iz kluba Sarajevo, onda su došli iz Federacije i iz Premijer lige (Sarajeva).
Sorry, ali na ovako dug post i objašnjavanje čovjeku (a kod nas se ljudi lako pale) ustrojstva zemlje u kojoj živi, moralo se odgovoriti, kako bi to na kraju bilo krajnje korektno i apsolutno smisleno u općem besmislu iz kojeg je ova diskusija i nikla.
Sarajevo je glavni grad FBiH i RS, a država BiH nema svoj glavni grad (tako je po de iure dogovoru - znaš već kojem), a de facto si ti sve upravu.
Osim, s lingvističkog stajališta, točnije semantičkog. Sve ima semantičku logiku što si pobrojao, osim zadnjih nekoliko rečenica. Ako se ide gornjom logikom, koju si iznio, ukoliko su igrači došli iz FK Sarajevo, onda oni nisu došli iz Federacije, jer FK Sarajevo ne igra na nivou Federacije (niti ligu, niti igraju kup Federacije), no su došli iz Premijer lige. Ako su došli iz nekog nižerazrednog sarajevskog kluba, onda su došli iz Federacije, a ako su došli i iz Federacije i iz kluba Sarajevo, onda su došli iz Federacije i iz Premijer lige (Sarajeva).
Sorry, ali na ovako dug post i objašnjavanje čovjeku (a kod nas se ljudi lako pale) ustrojstva zemlje u kojoj živi, moralo se odgovoriti, kako bi to na kraju bilo krajnje korektno i apsolutno smisleno u općem besmislu iz kojeg je ova diskusija i nikla.
Sustina je shvacena.LudLo 4 je napisao/la:Devile lijepo si krenuo da se izvadis sa ovim postom,al' usra ga na kraju.Utice rodbine iz Lukavice na tebe![]()
![]()
no hard feelings

Kad' sam ja znao nesta jednostavno objasniti.

Sad se valjda mozemo vratiti sportskim temama,iako nisam ni planirao da ce biti odstupanja,ova tema izgleda bude posecena jedino kada se ne prica o Slaviji.

- slani grad
- Kontakt:
e bas ti hvala sto si mi ukratko sve objasnio...znam ja odlicno na sta se misli kad se kaze federacija...nesto slicno nam i seljacina iz laktasa pokusava objasnit...nastavi sa sportskim komentarima..bolje ti ide,strucnjakDevil je napisao/la:Presmesno je i meni to sto ja koji nisam iz ove zemlje moram da ti objasnjavam od kakvih se celina sastoji BIH.Ustvari trebao bih da ti objasnjavam ali necu,pa cu da se vratim na sportski deo da ti tako pokusam pojasniti.slani grad je napisao/la:par igraca iz FederacijeDevil je napisao/la:@Sigurdson odakle si,iz Lukavice ili ?
..presmijesno
Najveci rang u fudbalu u drzavi Bosni i Hercegovini je Premijer liga BIH ! Jel' tako![]()
E posle toga ranga dolazi drugi nivo koji se deli na dva nova ranga koja se zovu 1.liga FEDERACIJE BIH i Prva liga Republike Srpske ! Pratis me ?![]()
U daljoj hijerarhiji nastavljamo sa drugim ligama FEDERACIJE BIH i drugim ligama Republike Srpske ? Jel' tako ?![]()
Dakle samim cinom pregledavanja rangova u BIH vidimo da se klubovi dele na klubove iz FEDERACIJE BIH i klubove iz Republike Srpske.Jel' tako ?![]()
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Znaci tu je Popovic opet,vredno pojacanje na desnoj strani ako udje u formu,a tu je i neki Mazic.Na probi je valjda i neki Handzic iz Sarajeva,mislim da je brat od Kenana ali nisam siguran. 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Moze biti da je Amel, mada cisto sumnjam rekao je da hoce da se dokaze Jovicu. E sad jedino ako ima neki 4-ti HandzicDevil je napisao/la:Znaci tu je Popovic opet,vredno pojacanje na desnoj strani ako udje u formu,a tu je i neki Mazic.Na probi je valjda i neki Handzic iz Sarajeva,mislim da je brat od Kenana ali nisam siguran.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Mislim da je bas Amel,'90 il' '91 je taj sto je dosao.Sarajlijc@ je napisao/la:Moze biti da je Amel, mada cisto sumnjam rekao je da hoce da se dokaze Jovicu. E sad jedino ako ima neki 4-ti HandzicDevil je napisao/la:Znaci tu je Popovic opet,vredno pojacanje na desnoj strani ako udje u formu,a tu je i neki Mazic.Na probi je valjda i neki Handzic iz Sarajeva,mislim da je brat od Kenana ali nisam siguran.
ma nema sanse da se on dokaze Jovicu..garant je u Slaviji na probi on ,nema ko drugi..Sarajlijc@ je napisao/la:Moze biti da je Amel, mada cisto sumnjam rekao je da hoce da se dokaze Jovicu. E sad jedino ako ima neki 4-ti HandzicDevil je napisao/la:Znaci tu je Popovic opet,vredno pojacanje na desnoj strani ako udje u formu,a tu je i neki Mazic.Na probi je valjda i neki Handzic iz Sarajeva,mislim da je brat od Kenana ali nisam siguran.

e moj @devile devile devile..ccccccc

mojne mi tih podjela...useres i onda ,ajmo se vratiti na sport...sipak..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ako ove godine ne ispadnu neće nikad.Jer su stvarno pre loši, borba na terenu im je jednaka 0, isto k'o da termine igraju.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.