Sve si ti to preživio ovdje, priznajem...al' sa 20 raznih nick-ova. Kako Barca osvoji neku titulu il' mlate Reala u clasicu, tako ti mjenjaš nick.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Garant im obrve čupaliSveti je napisao/la:garant im čupali ratkape i lajsne da prodaju u željezoBijesni navijači Reala tukli navijače Barce u Madridu
Što jest jest, rekoh gore.JamesJoyce je napisao/la:Nisam, nemoj zajebavat. Uvijek sam tu bio u zavrsnici sezone da vam cestitam na eventualnoj tituli. Koliko god podjebavao tokom sezone, na kraju uvijek posteno cestitam.
LustracijaJamesJoyce je napisao/la: Jel' tako @Rio. Hkmmhmm.
Sveti je napisao/la:hahah strašno. ja prvi nisam gledao košarku jer me to ne zanima, ali yebote osvojili ste titulu i bavite se šta navijači reala pišu na temi. To se zovu kompleksi myfirend
Navijat ću za vas u finalu, još da vam čestitam titulumandraX je napisao/la:
mučilo me što mi @Sveti nije čestitao titulu.![]()
Rajaz je napisao/la:Garant im obrve čupaliSveti je napisao/la:garant im čupali ratkape i lajsne da prodaju u željezoBijesni navijači Reala tukli navijače Barce u Madridu
jednom je neko pametan ovde rekao, da ti ljudi više mrze real, nego što vole barcelonuDzoni je napisao/la:
![]()
Vidis da vise vole košarku nego fudbal,ne silaze s ove teme![]()
Ni za hegemoniju nemaju vremena
Neces ibogami.Sveti je napisao/la:Navijat ću za vas u finalu
vrlo vjerovatno da hoću. neću ni za juventus, ako postoji iko gori na forumu to je njihov čopor.JamesJoyce je napisao/la:Neces ibogami.Sveti je napisao/la:Navijat ću za vas u finalu
JamesJoyce je napisao/la:Neces ibogami.Sveti je napisao/la:Navijat ću za vas u finalu
kosarka je inace na nivou bocanja pa i mene cudi da je bilo ko pratilet3 je napisao/la:i ko pobjedi u košarci![]()
![]()
a dobro ste ih provalilifol odjednom prate košarku
a ne znaju ni pravila (cast samo Raulu koji to uredno prati)....jao bruke jaro, ni cestitati ne znaju ko ljudi
![]()
jbg četvrti put osvajaju drvenu kitu u zadnjih 7 godina, nakupi se frustracija
ali pošto smo velikodušni ovih dana - dacemo vam još jednu šansu da iskupite, da dođete ponizno i skrušeno na našu temu i da nam čestitate....nemojte da vas ucimo redu
L-Train je napisao/la:kosarka je inace na nivou bocanja pa i mene cudi da je bilo ko pratilet3 je napisao/la:i ko pobjedi u košarci![]()
![]()
a dobro ste ih provalilifol odjednom prate košarku
a ne znaju ni pravila (cast samo Raulu koji to uredno prati)....jao bruke jaro, ni cestitati ne znaju ko ljudi
![]()
jbg četvrti put osvajaju drvenu kitu u zadnjih 7 godina, nakupi se frustracija
ali pošto smo velikodušni ovih dana - dacemo vam još jednu šansu da iskupite, da dođete ponizno i skrušeno na našu temu i da nam čestitate....nemojte da vas ucimo redu
ma pricaj ti šta hocesL-Train je napisao/la:kao prvo cemu ta prica oko kosarke kad uopce ne znas koliko ko i da li ko prati kosarku?,evo ja npr. mogu da kazem da nista nista manje ne pratim kosarku nego li fudbal,jest da se 80% mog gledanja kosarke odnosi na NBA ali sta je tu jekao drugo,zasto da vam cestitam kada bi to bilo preko srca? i uopste ne znam sta ce vam to od nas jbte slavite zasluzili ste titulu igrama u 2015-oj i to treba da vam bude i vise nego dovoljno,nisam ni ja ni od koga trazio da nam se cestita na decimi to mi je najmanje bitno kada Real nesto osvoji.Znaci poenta svega je da vam necu cestitati
tek treba da osvojite klempu,a kasnije cemo vidjeti ko ce kome cestitati.Da sam na tvom mjestu te noci ne bih se nadao nekom prevelikom broju online madridista na forumulet3 je napisao/la:ma pricaj ti šta hocesL-Train je napisao/la:kao prvo cemu ta prica oko kosarke kad uopce ne znas koliko ko i da li ko prati kosarku?,evo ja npr. mogu da kazem da nista nista manje ne pratim kosarku nego li fudbal,jest da se 80% mog gledanja kosarke odnosi na NBA ali sta je tu jekao drugo,zasto da vam cestitam kada bi to bilo preko srca? i uopste ne znam sta ce vam to od nas jbte slavite zasluzili ste titulu igrama u 2015-oj i to treba da vam bude i vise nego dovoljno,nisam ni ja ni od koga trazio da nam se cestita na decimi to mi je najmanje bitno kada Real nesto osvoji.Znaci poenta svega je da vam necu cestitati
hoces, hoces.....@JamesJoyce ce vas natjerati da nam cestitate nakon dizanja klempe
![]()
teška srca, ali šta ces - što se mora nije ni ni teško
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.