ppppp je napisao/la:Kad igramo sa finskom ?
izgubili juce
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
ppppp je napisao/la:Kad igramo sa finskom ?
U nedelju.ppppp je napisao/la:Kad igramo sa finskom ?
Provociras, provociras.filip13 je napisao/la:
izgubili juce
Tribalian je napisao/la:Provociras, provociras.filip13 je napisao/la:
izgubili juce
Izgleda Nedelja 12 hTribalian je napisao/la:Provociras, provociras.filip13 je napisao/la:
izgubili juce
Rudi ima losa ledja.Protiv Islanda je trazio od Scariole da preskoci drugo poluvrijeme,a danas opet nije poceo nijedno poluvrijeme.Paradajz je napisao/la:
Spanci se provukli, kroz celu grupnu fazu mi ne lice na onaj tim koji ide na zlato, mnogo tu stvari ne funkcionise, Rudy uopste ne igra na nivou na kojem treba, Ribas postao vazniji igrac jbt, na timskom planu vise ne igraju onu super agresivnu odbranu, osetna je razlika u odbrani reketa, sada kada nema Marca i Ibake. Ne znam, oni uvek dignu nivo igre kada krene knock out, ali nece me iznenaditi ako ih Grci izbace u 1/4.
Sa GdS.La squadra di Djordjevic chiude il girone imbattuta e al primo posto e rifila più di 100 punti alla nostra Nazionale, cosa che non accadeva in una gara ufficiale dal preolimpico del 1992. Ora gli azzurri devono attendere il resto della giornata per conoscere gli avversari
Ok.filip13 je napisao/la:
ne,ozbiljno.nisam u toku na koga je mislio,ne stignem upratiti ko za koga navija,ko je odakle,posao,malo dijete,jbg
Termini neponovljivi.ppppp je napisao/la:Izgleda Nedelja 12 hTribalian je napisao/la:Provociras, provociras.filip13 je napisao/la:
izgubili juce
MaGiCa je napisao/la:Sa GdS.La squadra di Djordjevic chiude il girone imbattuta e al primo posto e rifila più di 100 punti alla nostra Nazionale, cosa che non accadeva in una gara ufficiale dal preolimpico del 1992. Ora gli azzurri devono attendere il resto della giornata per conoscere gli avversari
Ako je ovo tačno - masivni respekt za Talijane.
Trebamo napraviti peticiju da RTRS radi prenose naše repke i da Baho radi kao komentator.filip13 je napisao/la:Da mi je docekati da na RTRS za reprezentaciju BiH kazu naša
Ne mogu bre da imaju dve reprezentacijefilip13 je napisao/la:Da mi je docekati da na RTRS za reprezentaciju BiH kazu naša
Djordjevićeva ekipa je završila ovu fazu takmičenja bez poraza i na prvom mestu u grupi,te je postigla više od 100 poena našoj [italijanskoj - prim.prev.] reprezentaciji - koja nije primila toliko poena na jednom zvaničnom meču od predolimpijskih utakmica 1992e. Sada Azzurri moraju da sačekaju završetak ostalih utakmica, da bi saznali ime sledećeg protivnika.La squadra di Djordjevic chiude il girone imbattuta e al primo posto e rifila più di 100 punti alla nostra Nazionale, cosa che non accadeva in una gara ufficiale dal preolimpico del 1992. Ora gli azzurri devono attendere il resto della giornata per conoscere gli avversari.
Znao sam da je pre vukao uvek tu hronicnu povredu ledja, nisam znao doduse da su ga opet pocela muciti.Raul_64 je napisao/la:Rudi ima losa ledja.Protiv Islanda je trazio od Scariole da preskoci drugo poluvrijeme,a danas opet nije poceo nijedno poluvrijeme.
(bolje da nije igrao ni one minute)
Ovo je itekako primetno, ali Pau je glavna napadacka opcija i jasno je da se njemu podredjuju maksimalno. Ne mozes ni videti brzu igru kada pre svega ne stvaraju sanse za iste fast break poene, dakle opet manjak agresivnosti u odbrani.Spanci osim njegove povrede imaju mnogo problema u odbrani od pika gdje visoki su uzasni.Zatim stil igre koji odgovara bekovima Reala je dijamentralno suprotan od onog koji voli Gasol i to ne moze koegzistirati.Pa vidimo Sergije da manje trce a vise vrte pozicione napade a to nije njihova igra,dok opet Gasol ne moze u ovim godinama trcati gore,dole.
Giannis ofanzivno daleko slabije nego sto sam ocekivao. Pretnja u odbrani, u napadu videcemo, mozda Grci kriju karte.Previse problema gdje Giannis bi vec mogao u kvoteru biti nezaustavljiv covjek za njih(takav profil jedino bi Claver fizikalijama mogao branit al njegov IQ ove igre je u minusu)pa uz to da su poprilicno jahali Gasola vec , sve smrdi da u kvoteru staju.
Sa čim se ti opterećuješ...filip13 je napisao/la:Da mi je docekati da na RTRS za reprezentaciju BiH kazu naša
ppppp je napisao/la:Sa čim se ti opterećuješ...filip13 je napisao/la:Da mi je docekati da na RTRS za reprezentaciju BiH kazu naša
Dok je Dodik tu gde jeste - nećeš dočekati.filip13 je napisao/la:nije da se opterecujem,cisto bi volio da to docekam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.