FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Petar Kunic
-
- Kontakt:
Fedor P. potpisao za Borac BL, zvanicno.
Beduine gledaj sad kad Fedor odigra sezonu u Borcu ko Modric.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Sada nam treba lijevi bek, a to će biti Kovčić, 2 vezna, lijevo krilo, i 1 napadac uz Komazeca jer je on stariji igrac koji ima klasu ali formu ne znam koliko ne može on više igrati 30 utakmica po 90 minuta, tako da ti treba tu još jedan igrač mlad, jer Adi još nije za to da ima toliko mjesta i prilike, tako da tu treba dovesti još mladog znači napadača, a Adija ne bi bilo loše u Federalnu na posudbu Bratstvu, Budućnosti ili Zvijezdi Gradačcu poslati. Pa da Adi sakupi iskustvo I da se onda vrati nakon godinu i bude dosta bolji igrač.
-
- Kontakt:
Ništa od Kovčića.
12-ti put
12-ti put
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
- Kontakt:
Evo još nije ni Komazec predstavljen a doći će tako da to što jos nije zvanicno nista ne znači. Kovčić 99% dolazi eto ostavit ću 1% šansi da se nešto desi pa da ne dođe, iako bi trebao. Sada će svi pisati Kovcić je za Prve Federalne i jest, ali moramo shvatiti da je cilj opstanak a on bi bio zamjena Kapetu tako da za klub kojem je cilj opstanak u PL, Kovcić koji je jedan od boljih bekova u Federalnoj ligi je zasigurno dobra zamjena. Trebaju se uzeti u obzir i naše ambicije i financijske mogućnosti. Kada bude para biti će I bolji lijevi bek, vezni, krilo, napadač itd.
Treba uzeti u obzir i da nas vode dva amatera i ne znam zasto bi covjek bio optimista kad vidis igracki kadar.
- tuzlak1987
- Kontakt:
A Kapetanovic kao dobar da bude starter. Dugo neko dijete Slobode nije odigralo losije kada mu se pruzila sansa od Kapetanovica.
Moze samo on Kovcicu biti rezerva mada je i Kovcic klasicni Federalac.
-
- Kontakt:
Ako niko, onda ja nisam nikad za njega rekao da je ovakav ili onakav. Po mojim saznanjima, ne računaju na njega.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑28 jun 2022, 13:47Evo još nije ni Komazec predstavljen a doći će tako da to što jos nije zvanicno nista ne znači. Kovčić 99% dolazi eto ostavit ću 1% šansi da se nešto desi pa da ne dođe, iako bi trebao. Sada će svi pisati Kovcić je za Prve Federalne i jest, ali moramo shvatiti da je cilj opstanak a on bi bio zamjena Kapetu tako da za klub kojem je cilj opstanak u PL, Kovcić koji je jedan od boljih bekova u Federalnoj ligi je zasigurno dobra zamjena. Trebaju se uzeti u obzir i naše ambicije i financijske mogućnosti. Kada bude para biti će I bolji lijevi bek, vezni, krilo, napadač itd.
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cijela ekipa je odigrala drugu polusezonu katastrofalno ne vidim da se tada neko izdvojio a on je tek od druge polusezone i starter tako da dajmo sansu i da vidimo možda Kape može, a vjerujem da može dosta bolje nego prošle polusezone.tuzlak1987 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 13:54A Kapetanovic kao dobar da bude starter. Dugo neko dijete Slobode nije odigralo losije kada mu se pruzila sansa od Kapetanovica.
-
- Kontakt:
Nisam ni mislio na tebe da si rekao da je dobar ili loš, ali ima dosta koji ga karakterisu kao katastrofalnog, što za jednu zamjenu uopste nije. Hoće li ili nece vidjet ćemo, možemo potezati ja da hoće, ti da neće u nedogled.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑28 jun 2022, 13:55Ako niko, onda ja nisam nikad za njega rekao da je ovakav ili onakav. Po mojim saznanjima, ne računaju na njega.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑28 jun 2022, 13:47Evo još nije ni Komazec predstavljen a doći će tako da to što jos nije zvanicno nista ne znači. Kovčić 99% dolazi eto ostavit ću 1% šansi da se nešto desi pa da ne dođe, iako bi trebao. Sada će svi pisati Kovcić je za Prve Federalne i jest, ali moramo shvatiti da je cilj opstanak a on bi bio zamjena Kapetu tako da za klub kojem je cilj opstanak u PL, Kovcić koji je jedan od boljih bekova u Federalnoj ligi je zasigurno dobra zamjena. Trebaju se uzeti u obzir i naše ambicije i financijske mogućnosti. Kada bude para biti će I bolji lijevi bek, vezni, krilo, napadač itd.

Stiže Komazec 

-
- Kontakt:
Gdje je Simon sa provjerenim informacijama, danas zagrijalo, a nista, nikakvih objava...zatisje pred buru?
-
- Kontakt:
Kad god da objave, možeš već sad računati da je on naš igrač. Bar tako kažu izvoriLaBombonera88 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:12Gdje je Simon sa provjerenim informacijama, danas zagrijalo, a nista, nikakvih objava...zatisje pred buru?

Kovčića jesu zvali, lično mi je momak potvrdio opet kažem, i ostalo je samo da ga još jednom pozovu samo da dođe i bio bi naš igrač ali izgleda da su odustali od njega, zašto, ne znam.
Da još i Kunić šarne, perverzija!

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Dzaba nam i Komazec i Kunic kad im nema ko dati loptu. Prošle godine vezni red najslabiji dio ekipe, jedva ostali u ligi. Ove godine ce ocigledno biti jos gori. Bez dva dobra vezna crno nam se pise ne znam ko da je u spicu!
-
- Kontakt:
Biće i vezniDoktorIgrice je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:26Dzaba nam i Komazec i Kunic kad im nema ko dati loptu. Prošle godine vezni red najslabiji dio ekipe, jedva ostali u ligi. Ove godine ce ocigledno biti jos gori. Bez dva dobra vezna crno nam se pise ne znam ko da je u spicu!
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Mislis na Komazeca?simonknows je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:19Kad god da objave, možeš već sad računati da je on naš igrač. Bar tako kažu izvoriLaBombonera88 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:12Gdje je Simon sa provjerenim informacijama, danas zagrijalo, a nista, nikakvih objava...zatisje pred buru?![]()
Kovčića jesu zvali, lično mi je momak potvrdio opet kažem, i ostalo je samo da ga još jednom pozovu samo da dođe i bio bi naš igrač ali izgleda da su odustali od njega, zašto, ne znam.
Da još i Kunić šarne, perverzija!![]()
Bilo bi dobro da i Kunic potpise, duga je sezona, svako ce nam trebati..
Komazec, Kunić - MOŽE. I to obojica, zašto ne. Duga je sezona...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Da da, Komazec je naš sigurno, a biti će i veznjak, dobar.LaBombonera88 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:30Mislis na Komazeca?simonknows je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:19Kad god da objave, možeš već sad računati da je on naš igrač. Bar tako kažu izvoriLaBombonera88 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:12Gdje je Simon sa provjerenim informacijama, danas zagrijalo, a nista, nikakvih objava...zatisje pred buru?![]()
Da još i Kunić šarne, perverzija!![]()
Bilo bi dobro da i Kunic potpise, duga je sezona, svako ce nam trebati..
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.