Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GunnerS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 02 jul 2011, 14:41

@Bosco, šta je, hvali se da priča na tel, pa šta ?!

@haxonja, možda je mislio na transfere vezane uz Arsenal, ne za ostale klubove ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 02 jul 2011, 14:48

GunnerS je napisao/la:@Bosco, šta je, hvali se da priča na tel, pa šta ?!

@haxonja, možda je mislio na transfere vezane uz Arsenal, ne za ostale klubove ;)
Moze se protumaciti na vise nacina, odnosno dvosmisleno. Mislim da je na klubove kada pogledas sve.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 02 jul 2011, 14:50

GunnerS je napisao/la: @haxonja, možda je mislio na transfere vezane uz Arsenal, ne za ostale klubove ;)[/i]
pa daj procitaj nastavak intervjua.. kako ce se "everyone" odnositi samo na arsenal majko mila :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 02 jul 2011, 14:52

Kad čovjek posmatra politiku transfera Arsena Wengera, rekao bi da on daje pare iz svog džepa!
Jel nam trebaju igrači? TREBAJU!
Jel ih dovodimo? NE DOVODIMO!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 jul 2011, 15:11

Scof1eld je napisao/la:
GunnerS je napisao/la: @haxonja, možda je mislio na transfere vezane uz Arsenal, ne za ostale klubove ;)[/i]
pa daj procitaj nastavak intervjua.. kako ce se "everyone" odnositi samo na arsenal majko mila :roll:
Đes šta mai ?!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 jul 2011, 15:18

Evo možda i lijepih vijesti za Arsenal ;)
Neizvjesna budućnost Rusa
Galatasaray ozbiljno "zagrizao" za Aršavina
Nekoliko puta se od kraja sezone mijenjala situacija 30-godišnjeg ruskog nogometaša Andreja Aršavina. Prvo je vladalo saznanje da sigurno odlazi iz Arsenala, ali su potom on i trener Arsene Wenger, navodno, pronašli zajednički jezik.

Andrej Aršavin
No, posljednji događaji izgleda opet guraju Aršavina prema izlaznim vratima. Naime, sve je izglednije da će Arsenal dovesti odličnog dosadašnjeg igrača Lillea, Gervinha, koji bi postao nova "prijetnja" Aršavinu na putu prema prvom timu.

Tako engleski mediji ovog vikenda navode da je dolazak Gervinha siguran znak da Aršavin odlazi. Prije ovih događaja se nagađalo da bi se mogao vratiti u matični klub, Zenit, gdje je igrao od 2000. do 2008. godine, ali sada je istanbulski Galatasaray momčad koja silno želi Aršavina i zagrizla je opasno za njega.

Kako stvari stoje ruski napadač će vjerovatno napustiti Emirates stadion, ali je sada došlo do dvojbe. Vraća li se u Zenit ili odlazi prema Turskoj?

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 jul 2011, 15:36

Jako lijepe vijesti kad čovjek već zna da odlaze Nasri i Cesc. :lol:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 jul 2011, 15:37

Bosco je napisao/la:Jako lijepe vijesti kad čovjek već zna da odlaze Nasri i Cesc. :lol:
Naravno, doći e mlađe snage i sa njima udarit na EPL :lol: :lol:

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 02 jul 2011, 15:50

Bosco je napisao/la:Jako lijepe vijesti kad čovjek već zna da odlaze Nasri i Cesc. :lol:
ma ja ima JET i Frimpong ahhahahahah
UMRI ARSENE !
Stranger in the night. SIDA in the morning!

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 02 jul 2011, 15:58

Sta ovo i nas povezuju sa Nasrijem,nezna se vise ko pije ko placa majke mi. :D
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 jul 2011, 16:01

Zabac je napisao/la:
ma ja ima JET i Frimpong ahhahahahah
UMRI ARSENE !
Ne zaboravi Denilsona i Afobea. :lol:
el_ninho_torres je napisao/la:Sta ovo i nas povezuju sa Nasrijem,nezna se vise ko pije ko placa majke mi. :D
Ma kad je dernek nek i hala gori.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 jul 2011, 16:06

I Rosickog :lol: :lol:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 jul 2011, 16:08

Rosicky je za te likove bog fudbala. ;) Čovjek ovo ljeto izvadio krajnike da bi maximalno bio spreman za iducu sezonu i da ga prehlade više ne bi napadale, ali vidim to se ništa ne cijeni.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 jul 2011, 16:23

Hehe, čovjek se u potpunosti spremio tek u 4 sezoni odkako je u Arsenalu i tek je sad spreman da pokaže šta zna :D hehehe :lol: Dobar ti je taj igrač, u 4 sezone nastupio 59 puta ( + 31 ulazak u igru ) a dao 12 glova, govorimo naravno o EPL, nećemo spominjat tamo gdje je i igrao u Carling Cupu :D Dobar nema šta ;) Dok eto isti taj jedan kloc, ko i on, Denilson je imao i više nastupa i 6 golova ( tu negdje ) što i nije pokazatelj da je Rosicky bog ( tobejarabi ) za njega ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 jul 2011, 16:27

Dobro haj Denilson je bolji, odnosno tu su negdje. :lol: :lol:

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 02 jul 2011, 16:27

GunnerS je napisao/la:Hehe, čovjek se u potpunosti spremio tek u 4 sezoni odkako je u Arsenalu i tek je sad spreman da pokaže šta zna :D hehehe :lol: Dobar ti je taj igrač, u 4 sezone nastupio 59 puta ( + 31 ulazak u igru ) a dao 12 glova, govorimo naravno o EPL, nećemo spominjat tamo gdje je i igrao u Carling Cupu :D Dobar nema šta ;) Dok eto isti taj jedan kloc, ko i on, Denilson je imao i više nastupa i 6 golova ( tu negdje ) što i nije pokazatelj da je Rosicky bog ( tobejarabi ) za njega ;)
ti si previse limitiran i ogranicen po statistici.
Po tebi je Fabregas bolji igrac od Xavija, iako je prelezao pola sezone a ovaj covjek godinama najbolji veznjak svijeta i vodja najbolje ekipe.De malo unesi objektivnosti a ne gledaj sve kroz sir.Rosicky je sa jednom nogom bolji i kreativniji od Debilsona ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 jul 2011, 16:31

a dosta raje ovdje gleda po stat. i onda kada im kažeš da nije samo u tome oni kažu gledaj stat.među jedinama je i tvoj kolega Romario ;) A da je Xavi godinama najbolji, hmm, tu bih te ispravio, najbolji vezista na svijetu ikad je Zizou ;) A taj lvl Xavi nikad nije nit će moći doseći :) BTW.da slažem se za Rosickog, al ja gvorim da njegov doprinos Arsenalu je jednak ovome klocu Denilsonu ;)

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 02 jul 2011, 16:39

GunnerS je napisao/la:a dosta raje ovdje gleda po stat. i onda kada im kažeš da nije samo u tome oni kažu gledaj stat.među jedinama je i tvoj kolega Romario ;) A da je Xavi godinama najbolji, hmm, tu bih te ispravio, najbolji vezista na svijetu ikad je Zizou ;) A taj lvl Xavi nikad nije nit će moći doseći :) BTW.da slažem se za Rosickog, al ja gvorim da njegov doprinos Arsenalu je jednak ovome klocu Denilsonu ;)
Oprosti po cemu si ti zakljucio da sam ja fan Barcelone i da mi je kolega Romario a ne recimo Valencije ili Arsenala ?
Vjerovatno sto sam iznio objektivnu cinjenicu na njihovu temu i furao onu djecurliju koji su fanovi Reala i dosli nesta laprdati po mom postu jer sam napisao : Ima li kavih novosti o transferima u najboljem klubu na svijetu ?
Jesam to nesta pogresno rekao ? Ili sam pak trebao reci da je to Arsenal a ustvari nije ni to koljenja recimo Barceloni.Ili trebam reci bolji je Fabregas od Xavija a u stvari to je poredzenje "oca i sina".
Malo objektivnosti i realnosti svim forumasina ne bi bilo na odmet, ja napisem nesto sto je cinjenica i imam dokaz za to a vecina to ne radi.
Poredis Xavija i Zidanea ?
Poredit ih je nemoguce.Zvuci glupo kad kazem da ustvari nisu igrali ni slicnu poziciju.Jedan je motor i kreator a drugi je ofanzivac koji cesto i golove postize.Jedan stoji i prima loptu 30 do 40 metara od svog kola a drugi 30 metara od protivnickog.Velika razlika zar ne ?Jeli teze biti motor vjerovatno najbolje ekipe svih vremena ili biti cesto egzekutor i assistent onoga sto ti makelele i ekipa serviraju ?
I jedan i drugi su osvjili sto su mogli i bili nevjerovatno zapazeni.
ALi vise cjenim igrace poput Xavija koji je radnik,trkac , kreativac i svremena na vrijeme egzekutor nego covjeka koji ceka da mnogi igraci urade posao da bi on dosao do izrazaja.Fabregas je slican po tome Xaviju i takve igrace mnogo cjenim jer mnogo i rade a prije svega znaju jos vise ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 jul 2011, 16:43

Hajd ti malo poledaj klipove Zizoua a onda se vrati i reci šta misliš ;) Ako je Zizou čekao da mu makelele da loptu ( a nije igrao samo u Realu ;) ) onda ja ne znam jel' mi mislimo na istog igrača, na igrača sa osvojena 3 titule najboljeg na svijetu ?! A koliko ono Xavi ima ?! I da, nije mjesto tome ovdje pa tako, dosta od mene na tu temu ;)

A to što kažem da ti navijaš za barcu jer vidim da gledaš u Xavia ko u Boga,a nebih trebao.

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 02 jul 2011, 16:49

GunnerS je napisao/la:Hajd ti malo poledaj klipove Zizoua a onda se vrati i reci šta misliš ;) Ako je Zizou čekao da mu makelele da loptu ( a nije igrao samo u Realu ;) ) onda ja ne znam jel' mi mislimo na istog igrača, na igrača sa osvojena 3 titule najboljeg na svijetu ?! A koliko ono Xavi ima ?! I da, nije mjesto tome ovdje pa tako, dosta od mene na tu temu ;)

A to što kažem da ti navijaš za barcu jer vidim da gledaš u Xavia ko u Boga,a nebih trebao.
Xaviju se divim jer je covjek genijalac.
Xavi nije uzeo ni jednu Zlatnu Loptu.Da,tacno.
Da li bi Zidane uzeo u KOnkurenciji Messija,CR i Ronaldinha ??? Zasigurno ne , cak sta vise smatraju da je trebao prosle godine on biti taj koji je trebao dici tu Zlatnu kantu.

Tebi objektivnosti bi dobro doslo,svjeestan sam da mrzis Barcelonu ali nemas razlog.Ja sa fan nogometa a simpatisem par klubova prije svega Valenciju,Arsenal,Fiorentinu pa tek onda Barcelonu.Ali covjek mora reci i priznati da ljudi igraju kao da je fudbal nesto najlakse na svijetu.
Xavija i Zidane zaista ne bih vise poredio, oboica su fenomenalni igraci ali nisu igrali istu poziciju niti su imali istu ulogu.Jedan je bio ofanzivni a drugi centralni MF.Jedan je glavni krivac uz Messija i Iniestu sto je ovaj tim Barcelone najbolji svih vremena a drugi je osvojio 3 Zlatne lopte.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []