Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 24 jan 2014, 16:06

Mozambik je napisao/la: S druge strane Arslanagic, Dilaver i Besic ce biti potrebni na SP, jer su njihove pozicije deficitarne i oni su ono sto nam treba u ovom trenutku (Dilaver kao zamjena za Mujdzu, Arslanagic kao potencijalni prvotimac koji vec sad ima kvalitetu za prvi tim) i Besic kao najozbiljnije rjesenje na DM jer smo na toj poziciji suplji.

Za ovo sto sam sad napisao ne treba ogromno nogometno znanje, to i corav covjek vidi.

Zar je toliko tesko priznati kad nisi u pravu

Za ovo se slazem djelimicno! Arslanagic nam treba, to sam nekoliko puta naveo --- cak bi trebo i za Brazil. Besic treba dobiti ponova sansu, strasan je potencijal iako je liga rupa (to je fakat) ali on je dobar i na DM mu nam skripi. Znaci treba se ispobati, ako nebude nekih drugih prepreka.

Za Dilavera sam skeptican, napraviste Deni Alvesa od prosjecnog igraca. Pa cak je Hadzic bolji od njega po mom misljenju ali o tome se da diskutirati, tako da nepozivanje njega nesmatram sad nekim promasajem (dabogda se ja kajo za neko vrjeme i momak zaigro za Bayern i za repku ...svati sta hocu sa tim reci, volio bi ja to sve, ali po mome misljenju je to nemoguce).

Znaci negrjesim ja ovdje nista, samo si me pogresno skonto. Reko sam ti vec da pazljivije citas.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 24 jan 2014, 16:12

Mozambik je napisao/la:Prethodni post ti je prijavljen zbog uvrede. Ja nikad nikog ovdje nisam uvrijedio i nikad nisam dobio ni jednu opomenu. Ne zelim se spustati na tvoj nivo i komunicirati sa osobama koje ne mogu/ne znaju civilizirano raspravljati, nego moraju vrijedzati.

Dovidjenja i prijatno.

Sorry na izjavi, ali stvarno si mi digo pritisak i to u petak nakon **** sedmice na poslu!!!! Pises nesto sto nikad nisam izjavio i to me absolutno nervira. Ja ti 100 puta objasnjivam jedno te isto, a ti govoris da pisem nesto drugo. Nesvacam te tu absolutno, zato i tako grube rjeci.
Nepodnosim tu nepravdu (ni prema Susicu sto se ovdje pise, ni guranje mene u nesto sto nepodrzavam i nisam izjavio) pa nek dobijem i ban.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jan 2014, 16:16

Mozambik je napisao/la:
MaksuzBaksuz je napisao/la:
Eh sto te volim, samo zato sto neznas citati kako treba i sto koristis rijec argumenat za svaku suplju. Jedini argumenat koji si izjavio je da nam netreba jos jedan kreator u sredini, ja sam ti dao odgovor ali ti neznas izvuci pouku iz toga. Pito sam te gdje si steko tako profundno nogometno znanje jednom, osto si mi duzan odgovora.

A volim i sto znas sta ce se desiti, daj mi molim te brojeve za loto da dobijem ovaj vikend.
Argument nije suplja i nikad nece biti. Suplja je to sto ti pokusavas dokazati da je Susicu jr. mjesto u avionu za Brazil, suplja je sto danas opravdavas Papeta sto ne zove ove potencijalne reprezentativce, a sutra kad/ako ih pozove prvi ces reci: Tako je, pape je upravu i polizat ono sto si mjesecima ovdje tvrdio.

Susic ako nastavi pruzati dobre partije u Ajduku, te ako se proda u inozemstvo moze biti itekako koristan za kvalifikacije za EP, kao i za EP, ali sada za svjetsko prvenstvo, jednostavno ce biti beskoristan, pozicija mu je pretrpana i nema dovoljno kvalitete i to je argument.

S druge strane Arslanagic, Dilaver i Besic ce biti potrebni na SP, jer su njihove pozicije deficitarne i oni su ono sto nam treba u ovom trenutku (Dilaver kao zamjena za Mujdzu, Arslanagic kao potencijalni prvotimac koji vec sad ima kvalitetu za prvi tim) i Besic kao najozbiljnije rjesenje na DM jer smo na toj poziciji suplji.

Za ovo sto sam sad napisao ne treba ogromno nogometno znanje, to i corav covjek vidi.

Zar je toliko tesko priznati kad nisi u pravu, Ja kad bi rekao da Susic nema pojma i da ga treba otpustit, ljdi bi dosli sa argumentima u uvjerili me da nisam u pravu, jer nisam u pravu. Susic radi dobar posao i sto se mene tice treba ostati i za EP, ali kad bi prestao za pozivanjem kojekakvih fudbalskih analfabeta i polufudbalera tipa Vrsajevic, Sunjic, Ibricic i Zahirovic i umjesto njih pozvao Dilavera, Arslanagica, Besica i Prcica sad za SP. Onda bi jednostavno Susic ispravio sve svoje greske i niko ga ne bi imao za sta kritikovat.

Dok nije tako, ja argumentovano tvrdim i niko me ne moze uvjeriti u suprotno. Susiceve jedine greske su Vrsajevic, Sunjic, Ibricic i Zahirovic...... i šuškavac :lol:
Veoma dobar post, od pocetka do kraja, svaka cast, sve receno :!:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 24 jan 2014, 16:20

EVO VAM JOS JEDNOM

Smirite strasti i cekajte sta ce se desiti. Samo beze nabijate SBBKBB i "Sta ce biti u slucaju da" i onda na osnovu toga sudite i neki cak pljuju.Polako, pusti malo da vrijeme prodje pa da vidimo sta se stvarno biti, a nemojte suditi na osnovu nekih vasih strasti. Sudi se samo na osnovu onoga sto je dosad bilo, a dosad nemate argumenate u ovim diskusijama protiv Papeta da ga **** jer smo se kvalifikovali planski, u prvom smo sesiru za Euro2016, najvise pobjedjenih tekmi, najbolji FIFA raiting ikad, najjaca ekipa ikad koju smo imali itd.... to su fakti, a ne vase SBBKBB i "Sta ce biti u slucaju da"!!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 24 jan 2014, 16:26

Principatus je napisao/la: danas opravdavas Papeta sto ne zove ove potencijalne reprezentativce, a sutra kad/ako ih pozove prvi ces reci:[/b] Tako je, pape je upravu i polizat ono sto si mjesecima ovdje tvrdio.
DANAS NEZASLUZUJU, SUTRA MOZDA ZASLUZE! Zato imamo Papeta da to ocjeni i sluzi a ne vas forumske strucnjake!

Jos jednom: Smirite strasti i pustite se price "sta bi bilo, kad bi bilo" i "sta ce biti, ako bude" ....to nisu argumenti, to je na nivou kad bi moja nena imala muda bila bi moj djedo!! :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 jan 2014, 16:28

Deni Milosevic: "Naravno da sam pratio susrete i navijao za Bosnu i Hercegovinu! Nisam još nikakav kontakt imao sa savezom, ali ako me zovnu naravno da ću pozitivno odgovoriti na poziv.“- rekao je za kraj razgovora jedan od najtalentovanijih igrača Standarda i nadamo se budući reprezentativac Bosne i Hercegovine.
Neka reaguju vise jednom, ja ne znam sta ovaj momak jos treba uraditi da bi dobio poziv za U21, jos se cak i sam nudi za repku. Igra za Standard Lüttich, prvi tim Belgijske Lige, kao i Arslanagic, mladi je Belgijski reprezentativac, jednostavno ga moramo kaparisati.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 24 jan 2014, 16:30

Goalgetter je napisao/la:
Deni Milosevic: "Naravno da sam pratio susrete i navijao za Bosnu i Hercegovinu! Nisam još nikakav kontakt imao sa savezom, ali ako me zovnu naravno da ću pozitivno odgovoriti na poziv.“- rekao je za kraj razgovora jedan od najtalentovanijih igrača Standarda i nadamo se budući reprezentativac Bosne i Hercegovine.
Neka reaguju vise jednom, ja ne znam sta ovaj momak jos treba uraditi da bi dobio poziv za U21, jos se cak i sam nudi za repku. Igra za Standard Lüttich, prvi tim Belgijske Lige, kao i Arslanagic, mladi je Belgijski reprezentativac, jednostavno ga moramo kaparisati.
Istini za volju, prezime mu je malo kontraverzno :lol: :lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 jan 2014, 16:32

I to nas briga vala.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jan 2014, 16:33

Principatus je napisao/la: danas opravdavas Papeta sto ne zove ove potencijalne reprezentativce, a sutra kad/ako ih pozove prvi ces reci:[/b] Tako je, pape je upravu i polizat ono sto si mjesecima ovdje tvrdio.
DANAS NEZASLUZUJU, SUTRA MOZDA ZASLUZE! Zato imamo Papeta da to ocjeni i sluzi a ne vas forumske strucnjake!
Da a Tino zasluzuje sad odmah. :lol:

Da, mi jako "frustrirani forumaski strucnjaci" kako si vec vrijedjao ljude sa drugim misljenjem. A ti si neforumaski strucnjak. Smijesno do bola. :mrgreen: Iskreno, sam sebi skaces u stomak u svakom postu, sam sebi protivrijecujes i to direktno, veoma neozbiljno, ne razmisljas, ne reflektujes, nista. Mozambik je ispao gospodin i lijepo ti je sve objasnio, uzmi sebi vremena da procitas i naucis, kad covjek vec ima toliko strpljenja sa tobom. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 jan 2014, 16:36

Zanimljivo Susic kad je bio u Standard Liegeu nije prismrdio prvoj ekipi, a kao sada zasluzuje poziv. Dok se izgleda o Arslanagicu i Milosevicu i ne razmislja.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 jan 2014, 16:37

Sarajlijc@ je napisao/la:Zanimljivo Susic kad je bio u Standard Liegeu nije prismrdio prvoj ekipi, a kao sada zasluzuje poziv. Dok se izgleda o Arslanagicu i Milosevicu i ne razmislja.
Pa Hajduk je intstitucija za Standard Lüttich... 'Ta ce oni.. :lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 jan 2014, 16:39

Sarajlijc@ je napisao/la:Zanimljivo Susic kad je bio u Standard Liegeu nije prismrdio prvoj ekipi, a kao sada zasluzuje poziv. Dok se izgleda o Arslanagicu i Milosevicu i ne razmislja.
Hebo te Luttich sve sam kontao da su uzeli neko sponzorsko ime sad vidim da je Luttich = Liege :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 24 jan 2014, 16:40

Principatus je napisao/la:
Da a Tino zasluzuje sad odmah. :lol:

Da, mi jako "frustrirani forumaski strucnjaci" kako si vec vrijedjao ljude sa drugim misljenjem. A ti si neforumaski strucnjak. :mrgreen: Iskreno, sam sebi skaces u stomak u svakom postu, sam sebi protivrijecujes i to direktno, veoma neozbiljno, ne razmisljas, ne reflektujes, nista. Mozambik je ispao gospodin i lijepo ti je sve objasnio, uzmi sebi vremena da procitas i naucis, kad covjek vec ima toliko strpljenja sa tobom. ;)
A kako znas da ce Tino dobiti odmah poziv????? ZAKLJUCAK: "sta ce biti, ako bude" i suplja prica....

Pa i ja sam samo forumski strucnjak kao i svi ostali ovdje (nevjerujem da ima i jedan profesionalni trener medju nama). Jedini strucnjak je Pape, priznajte to vec jednom (ima greske, ne da ih nema, ali je za razliko od nas sviju on jedini strucnjak)! Osim toga neki i jesu isfrustrirani kad vidis sta pisu (kad pobjedi repka nema ih danima na forumu).

Objasnio sam i ja vama, ali djaba kad vi necitate ono sto ja napisem. Ja vase dobro citam i svaki put odgovorim. Vasi odgovori na moje slabo dolaze i kad dodju onda su to neke neistine koje ja nisam izjavio (kao u ovom slucaju sa Susic juniorom) ili SBBKBB i slicno (jaki argumenti kao i prvo sto si napiso i prvo na sto sam ti odgovorio)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 jan 2014, 16:41

Sarajlijc@ je napisao/la:
Hebo te Luttich sve sam kontao da su uzeli neko sponzorsko ime sad vidim da je Luttich = Liege :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

I @Cartman me je proklinjao zbog ovog :lol: :lol: . Ma Liege, Lüttich, isto sranje :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 jan 2014, 16:45

Mislim da niste fer sto ismijavate Susica mladjeg.Momak ima potencijal i dobro je sto je rijesio papire.Ne treba zaboraviti da je na meti i nekih timova iz Italije,a tamo da ode barem bi 99% vas pisalo da ga treba zvati u repku.Ja sam za to da se proba,a Pape neka radi korektno i neka na SP povede najbolje.
Sto se tice ovih momaka iz Standarda,obojicu treba pod hitno dovesti pod nasu zastavu.Arslanagic bi itekako bio od pomoci nasoj odbrani,jer relano u ovom momentu je kvalitetniji od Zukanovica,Sunica,Vranjesa i Pandze.Milosevic je mlad i taman moze igrati za U-21 selekciju naredne kvalifikacije.S njim,Prcicem,Radovcem,Modicem,Lazicem bi itekako imali vrlo jaki vezni red za naredne kvalfikacije u mladoj selekcije.A ima tu jos nekoliko igraca o kojima izbornik U-21 selekcije mora povesti racuna.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 24 jan 2014, 16:48

Gdje je razlika izmedju pljuvanja nekad po Hajrovicu i sad po Susic junioru?????
:mrgreen: :mrgreen:

To osudjujem, nista drugo! Mozemo kritizirati da momak jos nije kvalitet za A repku (takodje moje misljenje) ali nemojmo ba suplje price i omalozavanja (pa sve jedan momak ovdje na forumu bi rado bio profesionalni igrac sa 21 godinu pa to makar i u Hajduku ... budite iskreni)!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 jan 2014, 16:51

Ne znam sad za druge, ali sigurno nije uvreda ako ja kazem da Susic nema kvalitet za repku, i da nam moze pomoci na SP. Jel to hocete Medunjanina ili Pjanica na klupu staviti, da bi Tino igrao?

Nakon SP-a, rado ga pozvati u reprezentaciju, i da vidimo sta zna, ali trenutno on nije kalibar za repke.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 jan 2014, 16:53

Goalgetter je napisao/la:Ne znam sad za druge, ali sigurno nije uvreda ako ja kazem da Susic nema kvalitet za repku, i da nam moze pomoci na SP. Jel to hocete Medunjanina ili Pjanica na klupu staviti, da bi Tino igrao?

Nakon SP-a, rado ga pozvati u reprezentaciju, i da vidimo sta zna, ali trenutno on nije kalibar za repke.
A gdje to pise da ce on sigurno ici na SP?.Ajde da ne uzimamo u obzir Pjanica i Medunjanina,imamo i drugih veznjaka.Zar je Susic losiji igrac od Ibricica?.Mislim da i nije toliko.Sigurno je da Pape nece izostaviti sa spiska Pjanketa,Medu,Misketa,ali ako ide Susic neka ide umjesto Ibrika i to je to :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 jan 2014, 16:54

Džekin pajdo da ne ide na SP ? Budi ozbiljan.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 jan 2014, 16:57

Adi_Zepce je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Ne znam sad za druge, ali sigurno nije uvreda ako ja kazem da Susic nema kvalitet za repku, i da nam moze pomoci na SP. Jel to hocete Medunjanina ili Pjanica na klupu staviti, da bi Tino igrao?

A gdje to pise da ce on sigurno ici na SP?.Ajde da ne uzimamo u obzir Pjanica i Medunjanina,imamo i drugih veznjaka.Zar je Susic losiji igrac od Ibricica?.Mislim da i nije toliko.Sigurno je da Pape nece izostaviti sa spiska Pjanketa,Medu,Misketa,ali ako ide Susic neka ide umjesto Ibrika i to je to :mrgreen:
Najavio je Pape pozive za njega i Kvrzica prije par mjeseci, tj. za Tinu cim sredi papire. Ukoliko ga ne pozove, sigurno cini pravu stvar.

Sto se tice Ibre, momak je godinama tu u repci, igra u klubu, odrzava formu, i zasluzuje ovo SP. Znam i sam da se ne broje stare zasluge,ali ipak mislim da je Ibro bolje rjesenje. A i pozicije im nisu 100% iste, Ibro je ofanzivni veznjak, Tino je centralni.

Problem je sto Susic poziva igrace za pozicije, koje u momentu uopste ne trebamo,a izostavljaju se igraci poput Besica i Arslanagica.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.