Mozambik je napisao/la: S druge strane Arslanagic, Dilaver i Besic ce biti potrebni na SP, jer su njihove pozicije deficitarne i oni su ono sto nam treba u ovom trenutku (Dilaver kao zamjena za Mujdzu, Arslanagic kao potencijalni prvotimac koji vec sad ima kvalitetu za prvi tim) i Besic kao najozbiljnije rjesenje na DM jer smo na toj poziciji suplji.
Za ovo sto sam sad napisao ne treba ogromno nogometno znanje, to i corav covjek vidi.
Zar je toliko tesko priznati kad nisi u pravu
Za ovo se slazem djelimicno! Arslanagic nam treba, to sam nekoliko puta naveo --- cak bi trebo i za Brazil. Besic treba dobiti ponova sansu, strasan je potencijal iako je liga rupa (to je fakat) ali on je dobar i na DM mu nam skripi. Znaci treba se ispobati, ako nebude nekih drugih prepreka.
Za Dilavera sam skeptican, napraviste Deni Alvesa od prosjecnog igraca. Pa cak je Hadzic bolji od njega po mom misljenju ali o tome se da diskutirati, tako da nepozivanje njega nesmatram sad nekim promasajem (dabogda se ja kajo za neko vrjeme i momak zaigro za Bayern i za repku ...svati sta hocu sa tim reci, volio bi ja to sve, ali po mome misljenju je to nemoguce).
Znaci negrjesim ja ovdje nista, samo si me pogresno skonto. Reko sam ti vec da pazljivije citas.