2007 kolko me sjecanje sluzikorisnik je napisao/la:Kad je Sarajevo igralo s Baselom na Koševu...Frutek je napisao/la: Zar to nije od prošle godine kad ste igrali protiv Košica ili Cluja sa kojima se oni mrze
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mislim da to nije bilo pitanjeSamo F.K.S !! je napisao/la:2007 kolko me sjecanje sluzikorisnik je napisao/la:Kad je Sarajevo igralo s Baselom na Koševu...Frutek je napisao/la: Zar to nije od prošle godine kad ste igrali protiv Košica ili Cluja sa kojima se oni mrze

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
- Kontakt:
Pitao je kad smo s baselom igrali
ma jok meni je odgovorio kad ste igrali s Baselom od tada je priajteljstvo vas i dresdenaSamo F.K.S !! je napisao/la:Pitao je kad smo s baselom igrali
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
harry_90 je napisao/la:@UPS
Bunkerom do boda,kao sto znamo,a ne glumit Real,pa da ljudi nas napucaju . Svi znamo kakvo je sudjenje u ligi,i da se gosti uvjek fokusiraju na odbranu svog gola.Al aj vidim da ti nemozes Slobode nikako,pa sta cu ti ja,pati
pa sto onda glavonja najavljuje totalnu ofanzivu??? stvarno je smijesan lik

Frutek je napisao/la:ma jok meni je odgovorio kad ste igrali s Baselom od tada je priajteljstvo vas i dresdenaSamo F.K.S !! je napisao/la:Pitao je kad smo s baselom igrali

-
- Kontakt:
Aha izvinite ja zabrljo malo 

Vidio sam u gradu bracu, bilo ih je negdje 30-40 ! 

...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
-
- Kontakt:
da pratis malo znao bi za to prijateljstvo, kakve crne Kosice,Cluj bili su oni vise puta na nasim domacim i gostujucim tekmamaFrutek je napisao/la:ja sam čitao u nekim novinama da rivalstvo iz vremena Ist. Njemacke i da su zato navijali za vasVanBasten je napisao/la:Kakve veze imaju Košice ili Cluj sa Dresdenom?valjda samo pitam otkud saradnja interesuje me
Hajmo po pare da ce te bit ispred nas kad se zavrsi 4 kolo.Mi ostajemo na 6 boba jer nam je zijan od Slobode a vi dobijate ove 3 kuci i da vas vidim onda kako kukate.
Boli mene tuki za Sarajevo i Dynamo Dresdensamo sarajevo je napisao/la:da pratis malo znao bi za to prijateljstvo, kakve crne Kosice,Cluj bili su oni vise puta na nasim domacim i gostujucim tekmamaFrutek je napisao/la:ja sam čitao u nekim novinama da rivalstvo iz vremena Ist. Njemacke i da su zato navijali za vasVanBasten je napisao/la:Kakve veze imaju Košice ili Cluj sa Dresdenom?valjda samo pitam otkud saradnja interesuje me

Nego sad vidio pa me interesuje

Donedavno Sarajlije govore Slavija penal ekipa,a vidi njih 2 kola 2 penala i 2 gola Baneta. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
za bordo bijeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Utakmica nije bila losa, sa dosta prilika al sve prilike Sarajeva. SLoboda prelose odigrala utakmicu bez i jedne jedine sanse i jedinog suta u okvir gola !
Na trbiinama spica sama od Hordi zla, dok se 30-tak Fukara pojavilo oko 15 min, i napustilo stadion u 80 min.
Respect za pjevanje himne skupa i skandiranja VEDRAN PULJIC
pozz ... xD
Na trbiinama spica sama od Hordi zla, dok se 30-tak Fukara pojavilo oko 15 min, i napustilo stadion u 80 min.
Respect za pjevanje himne skupa i skandiranja VEDRAN PULJIC

pozz ... xD
Evo i mene sa utakmice
Fasciniran sam igrom...Kojasevic 100% ce biti najbolji igrac lige
Sjever nenadjebiv,uskoro detaljnije dok mi se osjecanja smire
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Hairlija je napisao/la:Evo i mene sa utakmice
Kojasevica fakat samo puskom mogu zaustaviti,a jako mi se svida onaj mali jeli Suljevic bice igracina samo mu treba mase.
dobro smo odigrali imamo dobri ekipu.. sretan sam zbog damira i malog suljica a i jahovica dzoker sa klupe... ubili smo ih... sad svi protiv celika !!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Led ekran odlican
Suljic dobar mada i Gutic je veceras odigra perfektno
Suljic dobar mada i Gutic je veceras odigra perfektno
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

Iskreno tesko ce nam biti sa vama u srijedu na Kosevu... kad sam pogledao pregled protiv Slavije ponadao sam se necemu
ali ovo danas protiv Slobode ... LOL.

ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
Gledalaca : 6.000 hahahahahahahah
Jesmo li bili na istoj utakmici ?????
Inače, igra nedovoljno dobra
Avdić nije mogao meda
Kojašević klasa za ovu ligu, par puta promješao odbranu Slobode i haman ušao u gol
mali Suljić solidan ništa posebno, Hame(kapiten) imao par loših dodavanja, ali je i par puta odlično povukao loptu
Hamzagić dosta se borio i poslao dosta dobrih pasova
Hamzić, Torlak,Branislav, Hadžija, Pliska, Jahović solidni
Gutić nesiguran, a K. Handžić se nije dobro snašao na poziciji of. veznog
PS. Šćepanović nije bio ni na klupi, izgubio se u nepoznatom pravcu
Jesmo li bili na istoj utakmici ?????
Inače, igra nedovoljno dobra

Kojašević klasa za ovu ligu, par puta promješao odbranu Slobode i haman ušao u gol

mali Suljić solidan ništa posebno, Hame(kapiten) imao par loših dodavanja, ali je i par puta odlično povukao loptu
Hamzagić dosta se borio i poslao dosta dobrih pasova
Hamzić, Torlak,Branislav, Hadžija, Pliska, Jahović solidni
Gutić nesiguran, a K. Handžić se nije dobro snašao na poziciji of. veznog

PS. Šćepanović nije bio ni na klupi, izgubio se u nepoznatom pravcu

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: n0dix, OzmoodPinglewood, sarajevo19461987 i 19 gostiju.