FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Komsije, Sretan Vam Dan Nezavisnosti Nase Nam Drzave ! 

...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
Sretan Dan nezavisnosti jedine nam Bosne i Hercegovine
ZA NEZAVISNOST TVOJU MNOGI OD NAS SU PALI ,AL DA ZATREBA OPET BI PRVI U ODBRANU STALI !!!
ZA NEZAVISNOST TVOJU MNOGI OD NAS SU PALI ,AL DA ZATREBA OPET BI PRVI U ODBRANU STALI !!!
PONOSNO I HRABRO
Sretan Dan Nezavisnosti jedine nam Bosne i Hercegovine
"old tawn"...znam da nismo na casu bosanskog ali Nezavisnost se pise velikim slovom
"old tawn"...znam da nismo na casu bosanskog ali Nezavisnost se pise velikim slovom

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Moglo je bolje mada kakav je teren bio zadovoljan sam i rezultatom i igrom .. najgori Radovanovic ..propuh po lijevoj strani, vjerovatno nije njegov dan.
Visca se trzno u drugom poluvremenu, Culum izvrstan ..
Mesanovic ...
Radosevic skino 100% gol, vec je zadobio raju, siguran .. tesko ce ga Seha skinut ...
Mesic i Kerla DOBRII .. Simic imao nekoliko dobrih prodora po lijevoj strani ,uglavnom solidno Bekric uz Mesanovica i Culuma najbolji... ostali svi su dobro odradili posao
DOBRO JE ALI UVIJEK MOZE BOLJE I MORA!
ps -Sretan Dan Nezavisnosti!

Mesic i Kerla DOBRII .. Simic imao nekoliko dobrih prodora po lijevoj strani ,uglavnom solidno Bekric uz Mesanovica i Culuma najbolji... ostali svi su dobro odradili posao

ps -Sretan Dan Nezavisnosti!
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
kad se igra sa sirokim u subotu ili nedelju
Nedelja u 14.30..najvjerovatnije.ZELJO MOJA je napisao/la:kad se igra sa sirokim u subotu ili nedelju
Subotaaa u 15
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
pa ljudi subota ili nedelja strasno mi je bitno da saznam
Cuo sam NEDELJA U 14.30 hh... neznam sad. 

Sada se mozes informisati i na oficijelnoj stranici kad je tekma...
Nije tu radi ukrasa samo!
Nije tu radi ukrasa samo!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Hocel biti prijenos ili je zauvijek gotov DERBI KOLA.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
nema prenosa jer su samo zeljo i siroki pristali ,a ostali svi odbili da im se prenose utakmice sem sarajeva koje nije ni odgovorilo
I Borac je pristao na TV prenose.ZELJO MOJA je napisao/la:nema prenosa jer su samo zeljo i siroki pristali ,a ostali svi odbili da im se prenose utakmice sem sarajeva koje nije ni odgovorilo
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 68#p353168Borčevac je napisao/la:I Borac je pristao na TV prenose.ZELJO MOJA je napisao/la:nema prenosa jer su samo zeljo i siroki pristali ,a ostali svi odbili da im se prenose utakmice sem sarajeva koje nije ni odgovorilo
Imaju ovdje svi podatci i clanci iz novina u vezi te teme...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Od ovog kola termini za odigravanje utakmica prema biltenu NSBiH su 15h i 17 h mislim da je Široki prijavio nedelju da igra svoje domaćinske utakmicenime_tm87 je napisao/la:Cuo sam NEDELJA U 14.30 hh... neznam sad.
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
dali ce nam suparnici sa koseva doci guzovace do tri boda u tuzli
Sretan vam dan nezavisnosti! 

A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
Samo za nevjerne tomepile87 je napisao/la:Nemam uopste ikakvih sumlji u pobjedu nad celikom ima samo jedna dilema sa koliko razlike...pripreme su prosle dobro dobro se i radilo...u nastavku mozemo ocekivati fizicki i takticki bolju ekipu nego smo bili u prvom dijelu prvenstva.I sto se tice pojacanja puno sam zadovoljni narocito ovim zadnjim djelom Bogicevic i Gancev, prvi je vec potpisao a drugi ce ako bog da uskoro...Samo se po sebi namece plavo proljece a i bilo je i vrijeme da koliko toliko stanemo na noge.Jos dva dana i VOLIM TE ZELJO![]()
Za stoleta visca je fit

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
utakmica će na Pecari biti najvejrojatnije u nedjelju jer Široki nedjeljom većinom igra tekme, pogotovo derbije..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Blueforce21, jurisicduska, Levin, Lokomotifa, NazorUso, WeekendOffender i 63 gosta.