nastrojeni21 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 17:33
SedrenikHz je napisao/la: ↑04 apr 2024, 12:17
Revolt manijaka je potpuno opravdan. Kada pogledas malo iza sebe vidis koliko su ti horde nanijeli zla u protrklim godinama.. Trenutno cu samo govoriti o krpama. napokon docekas tu smjenu generacija hordi, gdje napadas, ulijeces par puta ne bi li dosao do neke krpe, ali uzaludno. Gluposti s kojim se oni slikaju svi znamo da su ili pokupili s Koševa od prijasnjih hordi gdje je stajala po nekoliko mjeseci ili kakvom dedi skinuli sa balkona. U ovih 4-5 godina ne uspijes ama bas nista skinuti hordama i to u godinama kada su horde bile najslabije od nastanka.. a sada da pocnem pricati sta je sve manijacima padalo, znaju i oni sami.
Sada kada su se horde vratile mnogo jake i kada je pocela ponovo majorizacija manijaka u Sarajevu (NA MOJU ZALOST JER SAM PROTIV NASILJA S BILO KOJE STRANE IMAJU LIVADU I ŠORAJTE SE) sad je kuku majko, nemaju kodeksa, kriminalci i tako to..
o svemu mozete pricati zemunci ali o kodeksu i kriminalu samo vi ne mozete
Koji je razlog sto ste pustili da vam se na tribinu vrate momci koji su vam prijetili pistoljima, koje ste nazivali placenicima i narkomanima, zbog kojih niste bili par utakmica na sjeveru, cak ste i saopstenja pisali zbog istih. Jel razlog smjena generacija, nemoc na ulici ili nesto trece? A mozda se i niste puno pitali?
Dobro pitanje.
Horde zla ako me sjecanje sluzi protiv banantsa se nisu pojavile na sjevernoj tribini jer su bili u sukobu sa tih par momaka koji su htjeli direktno preuzeti tribinu. Horde su iz tog rata izasli kao pobjednici (naravno kao uvijek) i vratili se odmah na sjever. Kod nas je grupa bila uvijek vaznija od pojedinca, nema veze ko je na drugoj strani da li je amidza ili neko drugi nismo kao vi spustali glave i klimali sta neko kaze. Vi znate da vam navijaci zive od kluba tjst par ljudih,a to niko ne smije da javno kaze. Zivite u strahu, slusate kao kerovi sta “vodja” kaze.
Da ti odgovorim i na ovo kako se vratise CF na sjever.
Bilo je par sastanaka prije, ali se nisu mogli dogovoriti jedni sa drugima i normalno se islo na tekme, par momaka iz CF-a je shvatila da na sjeveru je bitna grupa, a ne pojedinac pozvala prvu ekipu sa sjevera predstavili plan. Plan prihvacen i momci se vratili sjeveru.
Odgovorio sam ti nirmalno kako si i ti meni postavio pitanje, a sada ne znam da li si u ekipi tm-a ili ne, uglavnom ako jesi znas koliki je strah postao na jugu otkako su CF ponovo na sjeveru. Ne yebu tog amidzu ni 5 posto, posto znamo kako se vodjama hordi prijetilo djetetom i svasta nesto, ti momci ne yebu zilu silu i skidaju one od 18 do 40.
Sta god se desilo u buducnosti vi nemate pravo rijeci oko kodeksa jer ste ga izgubili u sukobima sa Robijašima, a sa nama ne trebam ni spominjati.
Ugodni vam dani naredni bili u našem šeheru, ipak kako kome