FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo napadat u 2-gom ba i ima da im damo jos 2 gola..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Samo adilovica izbaciti, a bajica ili ara unutra..lik je vise maskota neg pravi napadac
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Malog Hodzica ubacit da se dobije na brzini, to je jedini nacin da se probije odbrana Viktorie 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nermin Jamak vam je u ovoj tekmi najbolji, sramota je da se on proziva pored Svrake koji kod drugog gola hoce onom kroz noge i od straha od Osima se fol zali na povredu da se opravda a izgubio cisto loptu. Ofsajd je bio kod drugog gola al i ono nije crveni bio bar po meni. Zao mi je Cole al takav je zivot.
Sto prije umjesto adilovica uđe ko drugi zeljo ima vise sanse za pobjedu
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
u regularnom vremenu... Idemo....evo ja brojim...LenBias je napisao/la:prolazi zeljo na penale
JEDAN...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
A jbg,treba sad sve u napad gurnuti pa sta bude,do 75 min. zabit za izjednacenje,a onda Ultra ofanziva....sanse ima .. 

Izbaciti svraku! ubaciti sadikovića, izbaciti adilovića ubaciti bajića. ĆaoPapastathopoulos je napisao/la:Samo adilovica izbaciti, a bajica ili ara unutra..lik je vise maskota neg pravi napadac

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
-
- Kontakt:
De nek neko onom liku oduzme onaj megafon, nije Karaoke show
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 23 jul 2013, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- ibrakadabra
- Kontakt:
U drugom ce i Horvat dobiti crveni
Treba sto prije probati izjednaciti pa uvesti jos jednog napadaca pa sta bog da
Opasni su iz kontri
Treba sto prije probati izjednaciti pa uvesti jos jednog napadaca pa sta bog da
Opasni su iz kontri
JAMAK SRCE LAVOVSKO OVO OSTALO PICKETINA DO PICKETINE
I PRVU I DRUGU UTAKMICU ,A GLUMCI ADILOVIC SVRAKA KERLA NJIMA TREBA ZABRANITI FUDBAL CAK I NA PLAYSTATION ONI SU SRAMOTA ZA OVAJ SPORT

Koliko je ljudi na stadionu? Njihov golman ispucava a sve se zeleni u pozadini od stolica.
A slazem se s ljudima - nekako vise vjerujem u ovu djecu nego u Adilovica. Kad dodje do zabijanja golova.
A slazem se s ljudima - nekako vise vjerujem u ovu djecu nego u Adilovica. Kad dodje do zabijanja golova.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Kakvog uhljupa od kapitena Željo ima, pa to nije normalno.
Zadnja izmjena: beka23, dana/u 23 jul 2013, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sudija je sa crvenim kartonom samo izjednačio snage jer Adilović nije ni istrčao na teren.
Pojam pojedinca ovcama problem.
- Greenfingers
- Kontakt:
Strašno prvo poluvrijeme, crveni, po meni, poklon, manje vise, povreda Čolića na samom početku, ono čega sam se najvise plašio u vezi ove tekme jeste gol u ranim minutama, a upravo se to i dogodilo i to ne kakav gol, nego onaj bas sto obori samopouzdanje kako golmanu Hadžiću tako i ostalim. Drugi gol čisti ofsajd, odbrana mi nekako zakazala kod drugog gola, mada je neko se zalio na povredu na vrhu sesneasterca. Gol za nas odlican, u pravo vrijeme, Jamak na pravom mjestu, odlicni euro gol. Bas u minutama koje odgovaraju za dizanje morala i samopouzdanja ekipe... prilika je bilo, nije da nije, solidan Željo, dobar otpor, al vidi se razlika u kvaliteti i iskustvu
Navijanje me iznenadilo samo tako 

Ultra THC je napisao/la:Sudija je sa crvenim kartonom samo izjednačio snage jer Adilović nije ni istrčao na teren.

ziva istina.
ARA ce ga zabit

a ti si sramota za čovječanstvo idite vala u pizdu materinu vise , momci se bore , nema se sreče debilu glupi još ćete I AMARA tjerat poslje kad ispanemo stoka smrdljiva !samy je napisao/la:JAMAK SRCE LAVOVSKO OVO OSTALO PICKETINA DO PICKETINE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I PRVU I DRUGU UTAKMICU ,A GLUMCI ADILOVIC SVRAKA KERLA NJIMA TREBA ZABRANITI FUDBAL CAK I NA PLAYSTATION ONI SU SRAMOTA ZA OVAJ SPORT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic, svrakino1921, zlatandr i 52 gosta.