Pa ako je imao lanč paket u krilu taj jeASD je napisao/la:Smijem ruku dati da sam na stadionu vidio Slobodu72.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
belosevic28
- Kontakt:
Jos nije izasaoPenaltiky je napisao/la:Kae ne dirajte Ćevapdžinicu a sisa matora se uštekala unutrabelosevic28 je napisao/la:@penal, nije. Svrakino pobjegao kod amidze u cevaparu "Kod Kiza" i posipao Hz vrelim uljem...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Hahaha đe je bioASD je napisao/la:Smijem ruku dati da sam na stadionu vidio Slobodu72.
Inače, Sarajevo odigralo na 50%, možda jednu priliku dobru da su imali. Tuzla u drugom bila dosta bolja, bilo je pitanje vremena kad će pasti gol.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Naleti na kolegu s faksa iz Banovića izvodi djevojku na večeru u SedruLjumanM95 je napisao/la:Hahaha đe je bioASD je napisao/la:Smijem ruku dati da sam na stadionu vidio Slobodu72.Doduše ja sam na istočnoj bio sa Sarajlijama.
Inače, Sarajevo odigralo na 50%, možda jednu priliku dobru da su imali. Tuzla u drugom bila dosta bolja, bilo je pitanje vremena kad će pasti gol.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Kinosvra jel istina ovo sto pricajuPenaltiky je napisao/la:Kae ne dirajte Ćevapdžinicu a sisa matora se uštekala unutrabelosevic28 je napisao/la:@penal, nije. Svrakino pobjegao kod amidze u cevaparu "Kod Kiza" i posipao Hz vrelim uljem...
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- ASD
- Kontakt:
Ma na sredini, lik galami Husrefe Husrefe, Ikina Ikina i jos neke ex-slobodaseLjumanM95 je napisao/la:Hahaha đe je bioASD je napisao/la:Smijem ruku dati da sam na stadionu vidio Slobodu72.Doduše ja sam na istočnoj bio sa Sarajlijama.
Da, mada su u Sarajevu ovi naprijed svaku loptu upropastili, a u Tuzla Cityu ova tri naprijed su skoro svaki dodir imala dobar. Nukic je zvijer, moze u dobru ligu otici, ne moze ga niko cuvati u ovoj ligi jer je prebrz.
Odokativno, koliko je po tebi gledalaca bilo?
Jel se otkrilo ko je bacao iza ograde petarde na tusnju?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Hahaha carina, da sam znao došao bi tamoASD je napisao/la:Ma na sredini, lik galami Husrefe Husrefe, Ikina Ikina i jos neke ex-slobodaseLjumanM95 je napisao/la:Hahaha đe je bioASD je napisao/la:Smijem ruku dati da sam na stadionu vidio Slobodu72.Doduše ja sam na istočnoj bio sa Sarajlijama.
Inače, Sarajevo odigralo na 50%, možda jednu priliku dobru da su imali. Tuzla u drugom bila dosta bolja, bilo je pitanje vremena kad će pasti gol.A ima sal Tuzla Citya.
Da, mada su u Sarajevu ovi naprijed svaku loptu upropastili, a u Tuzla Cityu ova tri naprijed su skoro svaki dodir imala dobar. Nukic je zvijer, moze u dobru ligu otici, ne moze ga niko cuvati u ovoj ligi jer je prebrz.
Odokativno, koliko je po tebi gledalaca bilo?
Pa mislim da je bilo oko 3-3,5 milje.
@Penaltiky Jel na iftar
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
@ljuman
Ma ima 20 dana još se kelje picnule ko da u Hotel na doček Nove idu.
Ma ima 20 dana još se kelje picnule ko da u Hotel na doček Nove idu.
- ASD
- Kontakt:
Bilo je dosta koskanja tamo pred istokom, nije se vidjelo s ove tribine.LjumanM95 je napisao/la:
Hahaha carina, da sam znao došao bi tamoNukić je prejak, samo da se malo smiri, temperamentan je, ali u drugom poluvremenu ih je on i trgnuo i od tad su počeli igrati. Ma Ubiparip je prevara od igrača, kakvu šansu upropasti.
@Penaltiky Jel na iftar
Tako i ja mislim, preko 3 milje sigurno, zapad je bio ispunjen.
Evo sad mi izbaci video, pa molim vas objesnite mi ovu logiku fukara. Al ozbiljno sad, ne podjebavam, na svom stadionu, iza igrade bacaju baklje i onda bjezanija. Djecija posla.redbull93 je napisao/la:Jel se otkrilo ko je bacao iza ograde petarde na tusnju?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ma klasika sve, bespotrebno, ali eto jedan grublji start, neko nekog zapamti i tako u krug.ASD je napisao/la:Bilo je dosta koskanja tamo pred istokom, nije se vidjelo s ove tribine.LjumanM95 je napisao/la:
Hahaha carina, da sam znao došao bi tamoNukić je prejak, samo da se malo smiri, temperamentan je, ali u drugom poluvremenu ih je on i trgnuo i od tad su počeli igrati. Ma Ubiparip je prevara od igrača, kakvu šansu upropasti.
@Penaltiky Jel na iftar
Tako i ja mislim, preko 3 milje sigurno, zapad je bio ispunjen.
Inače, svaka čast za pomoćnog koji je reagovao kod povrede Bevaba i izvadio mu jezik.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Vijetnamci, kozoyebi, krezavi, sve gola qarina. Izdrzite! 
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Jel istina da si pljačko gaće u Alma Rasu dok su se ostlai tukli s hordama?Dokoljenko je napisao/la:Vijetnamci, kozoyebi, krezavi, sve gola qarina. Izdrzite!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Jel istina da si za malo ispao iz supka vijetnamcima danas? Uhvati se za nesto, teska su vremena.Penaltiky je napisao/la:Jel istina da si pljačko gaće u Alma Rasu dok su se ostlai tukli s hordama?Dokoljenko je napisao/la:Vijetnamci, kozoyebi, krezavi, sve gola qarina. Izdrzite!
Mi smo Željini, Željo je naš!
Dokurnjak ovaj je uspio sto niko nije. Ujedinit sve navijace protiv sebe, koji kloc moras biti za to 
Nije ovo sine za tebe, mani se corava posla. Sto je najsmijesnije ili tuznije, ti mislis tim svojim rjecnikom da si šukno' ga nekome nesto.
Nije ovo sine za tebe, mani se corava posla. Sto je najsmijesnije ili tuznije, ti mislis tim svojim rjecnikom da si šukno' ga nekome nesto.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Dečko je mene, tebe, krmka, pastrmku doveo na istu stranuredbull93 je napisao/la:Dokurnjak ovaj je uspio sto niko nije. Ujedinit sve navijace protiv sebe, koji kloc moras biti za to
Hahaha, koji si ti trollOsim13 je napisao/la:Minuta hvala
Sad neces ostat od njega jbt
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.