Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Vasa Ladacki
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Vasa Ladacki » 07 avg 2014, 20:13

mirzatele je napisao/la:A sta ocekujete od njega : 10/10 trice svaku utakmicu ??
Covjek je nas vodja,daleko najbolji igrac..ako ste gledali ove pripremne utakmice vidi se koliko ekipe dobije na kvaliteti kad tata udje,jer se na njega obraca paznja i automatski cini igrace oko sebe boljim
Ma ne očekuje se od njega 10 od 10, to bi bilo retardirano za očekivati. Nema on tu konstantu..
Ja samo želim da on ne uzima šuteve u prvih 5 sekundi napada, šuteve preko ruke uz obavezni fade away. To mogu samo dvojica igrača na planeti (jedan je u penziji, drugi pred penzijom). Da ne prevodi on loptu, već da nakon ofanzivnog skoka doda plejmejkeru. To su osnove košarke koliko ja znam, volio bih da ih se i on pridržava.
Trenutno nismo u poziciji da trpimo njegove isforsirane šuteve preko ruke, jer nemamo igrača. Na evropskom, abd, to će mu se moći dozvoliti u jednu ruku..
Ostalo sve radi maestralno i nadam se da će nastaviti biti naš najbolji sportista.
Nama je Željo svetinja jedina.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 07 avg 2014, 20:16

kako normalnije pises nego prije mjesec-dva ili dok je trajala NBA sezona..da nije neko drugi na acc-u ?

Freaza
Kontakt:

Post Postao/la Freaza » 07 avg 2014, 21:23

ljUDIIIIII jEDAN JE BABUKAAAAA :bih:

PS: Sta je sa Todicem i onim malim Gajicem ?

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 07 avg 2014, 21:58

mirzatele je napisao/la:kako normalnije pises nego prije mjesec-dva ili dok je trajala NBA sezona..da nije neko drugi na acc-u ?
Ista je osoba, ne brini. Samo ovo nije NBA, pa ti se čini. Teletović iz NBA mi je drag, a Tele iz repke i nije baš. :mrgreen:

Nešto slično kao Đeko..
Nama je Željo svetinja jedina.

whitesnake
Kontakt:

Post Postao/la whitesnake » 08 avg 2014, 02:50

Ljudi , zanima me gdje se mogu kupiti ulaznice za meč BiH - Island .. ??

Ispred Mejdana , ili negdje drugo ?

hvala..

whitesnake
Kontakt:

Post Postao/la whitesnake » 08 avg 2014, 02:53

Vasa Ladacki je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:kako normalnije pises nego prije mjesec-dva ili dok je trajala NBA sezona..da nije neko drugi na acc-u ?
Ista je osoba, ne brini. Samo ovo nije NBA, pa ti se čini. Teletović iz NBA mi je drag, a Tele iz repke i nije baš. :mrgreen:

Nešto slično kao Đeko..

potpisujem :D

u NBA ,svakom njegovom kontaktu sa loptom se divim ,, a u repki uvijek strepiš odakle će da opali

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 08 avg 2014, 12:23

whitesnake je napisao/la:Ljudi , zanima me gdje se mogu kupiti ulaznice za meč BiH - Island .. ??

hvala..
U CD shopu kod Mide, na korzu gore. Ja ne znam samo sta nas yebu u zdrav mozak. Prvo prodaja pocinje u cetvrtak, sad pisu da je u subotu, bas me zanima sta ce na kraju da bude. :twisted:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

whitesnake
Kontakt:

Post Postao/la whitesnake » 08 avg 2014, 13:07

kobe24 je napisao/la:
whitesnake je napisao/la:Ljudi , zanima me gdje se mogu kupiti ulaznice za meč BiH - Island .. ??

hvala..
U CD shopu kod Mide, na korzu gore. Ja ne znam samo sta nas yebu u zdrav mozak. Prvo prodaja pocinje u cetvrtak, sad pisu da je u subotu, bas me zanima sta ce na kraju da bude. :twisted:

hvala ti care, malo je falilo da danas odem u Tuzlu .. uh džaba bi išao :D

whitesnake
Kontakt:

Post Postao/la whitesnake » 09 avg 2014, 14:21

kobe24 je napisao/la:

hvala..

prodaja počinje tek u utorak, tako drug CD-Mido reče

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 09 avg 2014, 16:37

whitesnake je napisao/la:
prodaja počinje tek u utorak, tako drug CD-Mido reče
A sta nas prave budalama, bojim se da i to na kraju nece biti tacno. Najgore sto je utakmica za 8 dana, a ljudi nisu u stanju svaki dan da odu do grada i nabave to, imamo mi i neke svoje obaveze...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 avg 2014, 23:55

Zeko na Faceu kaže da mu nedostaje tim i da će se vratit' :D nadam se i da zaista hoće :D

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 avg 2014, 00:08

Chinaglia je napisao/la:Zeko na Faceu kaže da mu nedostaje tim i da će se vratit' :D nadam se i da zaista hoće :D

Hoće 100%.Čovjeku je bila potrebna pauza jbg.Lako je našim igračima i kada dođu na pripreme faktički su kući,tako da ga u potpunosti razumijem.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 avg 2014, 02:12

Ako bude htio,obavezno ga zvati za Euro...Vec upoznat sa ekipom,nesebican,borben a sutati ne moze gore nego sto je na proslom

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 10 avg 2014, 12:47

potpise za PAO i reprezentaciju odyebe.... sad dodje dusko i sutne ga iz PAO i sad mu proradio patriotizam... :roll:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 avg 2014, 13:23

Ja se sjecam da je bila prica da nece igrati kvalifikacije kad PAO nije bio ni u planu. Odmah nakon EP je bila prica da ima problema sa koljenima i da se nece odazvati ovo ljeto.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 10 avg 2014, 15:06

Ljudi, ima li iko da je kupio ulaznice za Island, pored ove online kupovine? Ne znam sta vise da radim... U komentarima tamo na fb stranici saveza sam procitao da je neki momak kupio u mjenjacnici u Merkatoru. Zna li neko nesto vise o tome? Pomagaajte! :D

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 10 avg 2014, 17:22

KK_Bosna je napisao/la:potpise za PAO i reprezentaciju odyebe.... sad dodje dusko i sutne ga iz PAO i sad mu proradio patriotizam... :roll:
Uzeo si mi riječi iz usta
On meni, a ni jedan naturalizovani nisu Nemanji do koljena, a ovaj će to aBd dokazati još ove godine
Što ne mjenja činjenicu da nam treba naturalizovani na vanjskim pozicijama
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 10 avg 2014, 18:27

Druze Nemanja da je kvalitetan onoliko koliko mi imamo predstavu da jest, izborio bi se za ugovor u ekipi iz neke malo jace lige, eventualno u nekom stabilnijem Euroligasu. On je potpisao s Cedevitom na 4 godine i nekako mi se cini da je to mjera. Zach Wright ako nije bolji, onda sigurno nije losiji igrac od Nemanje, svakako nije neko koga se smije odreci reprezentacija poput nase.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 avg 2014, 18:31

blago nama ako se mozemo odreci igraca kao sto je Wright i ako mozemo naci boljeg i onog koji ce se bolje uklopiti

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 10 avg 2014, 18:57

kobe24 je napisao/la:Ljudi, ima li iko da je kupio ulaznice za Island, pored ove online kupovine? Ne znam sta vise da radim... U komentarima tamo na fb stranici saveza sam procitao da je neki momak kupio u mjenjacnici u Merkatoru. Zna li neko nesto vise o tome? Pomagaajte! :D
Da, i mene zanima ima li iko neku provjerenu informaciju kad i gdje se mogu kupit ulaznice? Da što prije uzmem, malo me strah da ne ostanem bez ulaznice. :crazy:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum, Google Adsense [Bot] i 21 gost.