SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Rutinski gol, rutinska pobijeda 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nerminovic's on fire 
Treća pobjeda zaredom bez primljenog gola, sve tri rezultatom 1:0 a la Grčka

Treća pobjeda zaredom bez primljenog gola, sve tri rezultatom 1:0 a la Grčka
- Goalgetter
- Kontakt:
Pijetlici oceputani.Padovan je napisao/la: Nova pobjeda Ljute Krajine, nakon dugo vremena igramo dobro u kontinuitetu, red je da se vratimo u prvu ligu.
Idemo dalje.
Hoće li mi priznati bonus par pogodio sam i toDANTES je napisao/la:ma dajjjjj....od anell u 18 Feb 2015, 19:25
Parovi za goste:
Crystal Palace – Arsenal 1-2 GOOL
Evian – Lorient 0-0
Freiburg – Hoffenheim 2-2
Cordoba – Valencia 1-2 GOOL
Swansea – Manchester United 2-1 GOOL
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Ne znam jesu li ova dvojica mojih hairlija vidjela da smo i u kupu prošli dalje. Dobili smo 2:1. Dva gola moje malenkosti
Nerminovicu nadam se da je ovo tek uvertira i da ćeš tek ući u golgetersku formu, još samo Sheyi da proradi.
Nerminovicu nadam se da je ovo tek uvertira i da ćeš tek ući u golgetersku formu, još samo Sheyi da proradi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
U kupu smo dali po jedan gol ja i ti.
Ma dobro je, tri pobjede po 1:0, sva trojica smo donijeli po jednu pobjedu.
- Marsal
- Kontakt:
Evo sad sam gledao i ispravio sam ih. Dao sam 2 ipak. Otto Rehagel bi nam pozavidio kako igramo.Sheyi je napisao/la:U kupu smo dali po jedan gol ja i ti.![]()
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ta' ce nam Ronaldo i Messi kad imamo MarsalaMarsal je napisao/la:Ne znam jesu li ova dvojica mojih hairlija vidjela da smo i u kupu prošli dalje. Dobili smo 2:1. Dva gola moje malenkosti![]()
Defanzivno smo odlicni, samo naprijed treba malo bolje i tesko ce nas neko dobit
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ogledalce, ogledalce....
Sedam od sedam.
Edit, sest od sest
Sedam od sedam.
Edit, sest od sest
Support Velez, It's logical! ★
postignut 6. pogodak 
Šta je ovo kapitenu, ovakva dominacija nije viđena još od Bayerna 2012/13Mont0 je napisao/la:Ogledalce, ogledalce....
Sedam od sedam.
Edit, sest od sest
La Vecchia Signora
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Aferim @Virtualu I njegovoj četi.... 6 od 6
.... al cemo vas stici do kraja
I svaka cast mojima u LvS (Yucci I Sarajliji).... ovo nam je mescini najubjedljivija pobjeda na strani otkad ja igram, a mislim I po rezultatima u proslosti (bruku sezona su bili u 3.ligi) I u historiji... al msm da smo prosle sezone oderali kokoske (Pjetlove) jos ubjedljivije I dali vise golova u 2.ligi...al kuci... sa jednim parom vise (zapravo 2 para vise)... steta sto je etg odgodjen, ili sto je njima Sampa odgodjena jer bi se nama onda bonus koln-hannover racunao a I to je Sarajevo1946 pogodio (ubjedljivo prvi topnik prve Lige)
....
Al treba biti posten I reci da je za domacine ovo kolo bila utopija za pogoditi, al dok jednom ne smrkne drugom ne svane
.... I zato jos vise na snagi dobijaju remiji ili ako je neko nekim cudom pobijedio jucer..
..
I svaka cast mojima u LvS (Yucci I Sarajliji).... ovo nam je mescini najubjedljivija pobjeda na strani otkad ja igram, a mislim I po rezultatima u proslosti (bruku sezona su bili u 3.ligi) I u historiji... al msm da smo prosle sezone oderali kokoske (Pjetlove) jos ubjedljivije I dali vise golova u 2.ligi...al kuci... sa jednim parom vise (zapravo 2 para vise)... steta sto je etg odgodjen, ili sto je njima Sampa odgodjena jer bi se nama onda bonus koln-hannover racunao a I to je Sarajevo1946 pogodio (ubjedljivo prvi topnik prve Lige)
Al treba biti posten I reci da je za domacine ovo kolo bila utopija za pogoditi, al dok jednom ne smrkne drugom ne svane
..
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
e njih smo izbacili iz kupa iako smo zadnji tim treće lige...Virtu4l je napisao/la: La Vecchia Signora![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- kraljttbvb
- Kontakt:
I gostima je odgodjen Evian, pa se po nekom pravilu ne racuna bonus par...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Cuda se desavajuDANTES je napisao/la:e njih smo izbacili iz kupa iako smo zadnji tim treće lige...Virtu4l je napisao/la: La Vecchia Signora![]()
Al to ne umanjuje vas zasluzen prolaz u Kupu nakon epskih penala....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Ima obavijest, čitaj saopćenja BlekićuHead je napisao/la:Zbog cega nam nije racunat bonus par ako se Sampdoria i Genoa odgodili.
Kako utakmice neće biti odigrane u roku 24 sata, prema pravilima trenutni rezultati postaju konačni...
- Marsal
- Kontakt:
Pogledaj malo temu ss.ba kup rasprave, skrenuo sam Savezu pažnju na jednu greškicu pa da isprave ili šta već hoće.
Odrađeno još sinoć, samo nisam pisaoMarsal je napisao/la:Pogledaj malo temu ss.ba kup rasprave, skrenuo sam Savezu pažnju na jednu greškicu pa da isprave ili šta već hoće.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.