U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

JoeCelt
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la JoeCelt » 24 apr 2015, 19:19

Ovo je trening kamp u Medjugorju ili negdje drugo?
" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 24 apr 2015, 19:28

Gleda li ko Prevljaka protiv Lustenau-a,kakav je?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 apr 2015, 19:35

Imperator98 je napisao/la:Gleda li ko Prevljaka protiv Lustenau-a,kakav je?
Kao i ostatak ekipe, los. Nisu danas nikako raspolozeni, mozda preokrenu sad u drugom poluvremenu ali tesko.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 24 apr 2015, 19:49

Evo ga fuli penal, preko gola.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 apr 2015, 19:51

SjeverniVjetar je napisao/la:Evo ga fuli penal, preko gola.
Definitivno novi Dzeko. :bow:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 apr 2015, 19:52

Goalgetter je napisao/la:
:lol: :clap:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 apr 2015, 19:55

JoeCelt je napisao/la:Ovo je trening kamp u Medjugorju ili negdje drugo?

slika
Moglo bi biti u Medjugorju. Cini mi da je ovo onaj teren iza satora. Ali po slici je tesko reci. Onaj kamp je stvarno odlican. Za nase uvjete mislim naravno.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 24 apr 2015, 19:57

Fakat nevjerovatno podsjeca na Dzeku, maloprije prodor po lijevoj strani, pa uz korner liniju, isto Dzeko i drzanje i vodjenje lopte...i penali. :roll:

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Odg: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Papastathopoulos » 24 apr 2015, 20:01

:lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 24 apr 2015, 21:25

Nadajmo se da će izboriti plasman u Bundesligu :thumbup:

Zanimljivo bi bilo, jer imaju licencu kluba prije nego ih je Salzburg kupio. Bio bi jedinstven slučaj prve i druge ekipe u istoj ligi, vrlo jakoj ligi.

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 24 apr 2015, 21:45

dubrovnik je napisao/la:Moglo bi biti u Medjugorju. Cini mi da je ovo onaj teren iza satora. Ali po slici je tesko reci. Onaj kamp je stvarno odlican. Za nase uvjete mislim naravno.
Jeste Medjugorje
http://www.ussoccer.com/stories/2015/04 ... t-adds-two
The U-18's are currently in Medugorje, Bosnia & Herzegovina, for the team’s first training camp of 2015, running from April 22-May 1.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 apr 2015, 22:21

Je li im se ukazala Marija? :njanjanja:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 apr 2015, 23:31

Zna li tko kakav je ovaj Acimovic i zasto nije u repki. Vidim da se zavrtila prica da je odbio Srbiju ali to mene i ne interesira puno. Vise me interesira da li ga neko moze procjeniti i je li momak trebao radi svoje kvalitete biti pozvan od Karacica. Ipak smo susjedi a i ja poticem iz opcine u kojoj se i njegov grad nalazi. Doduse taj grad nije bas omiljen u sredini u kojoj sam rodjen. Ipak cudi me ova cijela prica a i veseli na jedan nacin. Veseli me da jedan talentirani Trebinjac Srpskog porijekla izrazava ljutnju sto nije pozvan u repku BiH. Ipak makar u sportu idu stvari naprijed u ovoj nasoj jadnoj drzavi. Karacic je cini mi se jedini od ovih tenera mladjih kategorija koji zasluzuje respect za svoj rad pa sa tim je i vise cudjenje po pitanju Acimovica.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 apr 2015, 23:33

dubrovnik je napisao/la:Zna li tko kakav je ovaj Acimovic i zasto nije u repki. Vidim da se zavrtila prica da je odbio Srbiju ali to mene i ne interesira puno. Vise me interesira da li ga neko moze procjeniti i je li momak trebao radi svoje kvalitete biti pozvan od Karacica. Ipak smo susjedi a i ja poticem iz opcine u kojoj se i njegov grad nalazi. Doduse taj grad nije bas omiljen u sredini u kojoj sam rodjen. Ipak cudi me ova cijela prica a i veseli na jedan nacin. Veseli me da jedan talentirani Trebinjac Srpskog porijekla izrazava ljutnju sto nije pozvan u repku BiH. Ipak makar u sportu idu stvari naprijed u ovoj nasoj jadnoj drzavi. Karacic je cini mi se jedini od ovih tenera mladjih kategorija koji zasluzuje respect za svoj rad pa sa tim je i vise cudjenje po pitanju Acimovica.
A gdje se to Aćimović ljutio? Može link? Ili nam postavi članak živ bio.
DRUG NEBI TI PUNCA

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 apr 2015, 23:48

Acimovic: "Dobio sam poziv Srbije, ali ga neću prihvatiti kako opet ne bih bio nazvan izdajicom. Nikad neću zaboraviti stvari koje su čelnici N/FSBiH uradili za mene kada sam izgubio oca. Prethodni poziv iz Srbije sam prihvatio samo zbog toga što ga nisam dobio iz N/FSBiH, kao ni sada... Želio sam samo da dokažem svoj kvalitet, kaže Aćimović.

Na utakmici Srbija – Rumunija postigao sam tri gola ... Sada sam ponovo dobio poziv Srbije i nisam ga prihvatio, te pitam pojedine da li sam izdajica? Niko sada neće pričati da me u zemlji u kojoj sam rođen i za koju hoću da igram srcem, selektor nije pozvao. A svi su pričali da sam izdao BiH, što nikada nisam uradio. Srcem želim da igram za zemlju u kojoj sam rođen, ali izgleda da za mene tu nema mjesta".
Ne znam koliko ovim treba vjerovati ali evo to je to.

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 24 apr 2015, 23:51

Evo, obje utakmice protiv Albanije imaju na youtube kanalu u19 reprezentativca Adnana Basica, pa ako neko ima vremena moze pogledati kako je to izgledalo na terenu :)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 apr 2015, 23:58

dubrovnik je napisao/la:Acimovic: "Dobio sam poziv Srbije, ali ga neću prihvatiti kako opet ne bih bio nazvan izdajicom. Nikad neću zaboraviti stvari koje su čelnici N/FSBiH uradili za mene kada sam izgubio oca. Prethodni poziv iz Srbije sam prihvatio samo zbog toga što ga nisam dobio iz N/FSBiH, kao ni sada... Želio sam samo da dokažem svoj kvalitet, kaže Aćimović.

Na utakmici Srbija – Rumunija postigao sam tri gola ... Sada sam ponovo dobio poziv Srbije i nisam ga prihvatio, te pitam pojedine da li sam izdajica? Niko sada neće pričati da me u zemlji u kojoj sam rođen i za koju hoću da igram srcem, selektor nije pozvao. A svi su pričali da sam izdao BiH, što nikada nisam uradio. Srcem želim da igram za zemlju u kojoj sam rođen, ali izgleda da za mene tu nema mjesta".
Koliko sam upratio, on je pozvan za našu U21 reprezentaciju i protiv Turske je odigrao poluvrijeme. Najmlađi je igrač u toj kategoriji, debitovao je sa 17 godina. E sad kakav je dogovor između selektora i kako to ide ne znam...
DRUG NEBI TI PUNCA

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 25 apr 2015, 00:07

bagrcavi je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Acimovic: "Dobio sam poziv Srbije, ali ga neću prihvatiti kako opet ne bih bio nazvan izdajicom. Nikad neću zaboraviti stvari koje su čelnici N/FSBiH uradili za mene kada sam izgubio oca. Prethodni poziv iz Srbije sam prihvatio samo zbog toga što ga nisam dobio iz N/FSBiH, kao ni sada... Želio sam samo da dokažem svoj kvalitet, kaže Aćimović.

Koliko sam upratio, on je pozvan za našu U21 reprezentaciju i protiv Turske je odigrao poluvrijeme. Najmlađi je igrač u toj kategoriji, debitovao je sa 17 godina. E sad kakav je dogovor između selektora i kako to ide ne znam...
Znam ali treba biti posten i reci da je to bila samo prijateljska tekma a Karacicevi momci sada idu igrati kvalifikacije gdje ce biti gledani od puno menadzera. A da ne govorim sta bi eventualni plasman donio igracima. Ali da se razumijemo ne napadam ja Karacica nego samo pitam da li je mladic zasluzio poziv ili ne. Sama informacija da je zabio Rumunjima 3 komada i da je Srbija zainteresirana za njega mi kaze da je veliki talenat u pitanju. Ja ga nisam gledao nikada pa zato i pitam da li je ovo propust Karacica po misljenju nekoga tko pozna Acimovicev nogometni kapacitet. Negdje sam procitao da je nosio Leotar u lizi RSa. Nije to nesto veliko ali ipak...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 apr 2015, 00:17

Dobio je poziv za U21, nema sta cmizdrit. Jasta nego izdajnik ako zaigra za njih, pogotovo nakon podrske sto je dobio. Trazi neki izgovor da ode tamo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 25 apr 2015, 00:30

Cartman je napisao/la:Dobio je poziv za U21, nema sta cmizdrit. Jasta nego izdajnik ako zaigra za njih, pogotovo nakon podrske sto je dobio. Trazi neki izgovor da ode tamo.
Nemoj tako hebi ga Mihojevic, Radovac, Modic, Memija a mozda i jos koji igrac su vec bili U21 reprezentativci. Neki od njih i u te dvije utakmice sa USA i Turskom ali su opet u Karacicevom sastavu. Momak je odbio poziv Srbije ali to mene i ne interesira puno. Zasto on nije pozvan za razliku od nabrojanih. Da li je on losiji igrac i da li ima mjesta u timu? To mene interesira i zato sam i pitao. A ovo ostalo i nije puno vazno.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.