Opet ovaj sa lijecenja pobjegao.Pitarsam je napisao/la: ↑05 apr 2024, 12:16Al je mitomanima bosanski jezik i gramatika vazda bila
Najaca strana.
Ustvari možda su mitomani učili bosansko -hrvatski?!
Nije “tradicionalno” već “tradicijski”
Nije “ni centa”nego “ni pedalj”ili možda su slovo A na kraju
Zaboravili pa trebalo biti “pedalja”!
Hebiga,Siptarsko,sandjacki korjeni sa primjesama Šveđana
Moraju učiniti svoje.
Oklagijom ih amidjici!
![]()
Pukao mi je display pa mi mjesa slova ako te bas toliko zanima,inace vazda su nam ruke drhtale kod BL
Mozda su i Zemunci, pa nisu najbolje razumili sta treba da rade...
Kupi novi sirotinjo gastarbajterska.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 13:23Pukao mi je display pa mi mjesa slova ako te bas toliko zanima,inace vazda su nam ruke drhtale kod BL![]()
valjda u evropi vas dodje vise od 200,doce i Delije,Grobari da pogledaju mec vjerovatno
Sine malo si se prehladio,inace imam osiguranje na display ako znas sta je to tako da nema potrebe da placam. Ipak cekacu evropu da kupim mob,upravu siSuvorov je napisao/la: ↑05 apr 2024, 13:27Kupi novi sirotinjo gastarbajterska.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 13:23Pukao mi je display pa mi mjesa slova ako te bas toliko zanima,inace vazda su nam ruke drhtale kod BL![]()
valjda u evropi vas dodje vise od 200,doce i Delije,Grobari da pogledaju mec vjerovatno
Valjda vas u Evropi... a da nece biti Evrope kod vas ove sezone. Nista jbg.
Dobro ti radi to osiguranje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 13:32Sine malo si se prehladio,inace imam osiguranje na display ako znas sta je to tako da nema potrebe da placam. Ipak cekacu evropu da kupim mob,upravu si
Premier liga BiH ?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑05 apr 2024, 13:39Na današnji dan, 5. aprila 1992. godine, od strane srbsko-cetnickog agresora, zvanično je počela opsada Sarajeva koja je trajala 1.425 dana, što je najduža opsada jednog grada u modernoj historiji.
Tokom opsade ubijeno je više od 11.000 ljudi, uključujući 1.601 dijete.
Nikad ne zaboravi !
To su vanzemaljci bili,srbe su bacali lavovima,srbi su morali da odu da nas bombarduju sa brda ups pardon da izvuku zive glave,sve je to laz EU i svijeta ovo smo sami sebe ubijaliTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑05 apr 2024, 13:39Na današnji dan, 5. aprila 1992. godine, od strane srbsko-cetnickog agresora, zvanično je počela opsada Sarajeva koja je trajala 1.425 dana, što je najduža opsada jednog grada u modernoj historiji.
Tokom opsade ubijeno je više od 11.000 ljudi, uključujući 1.601 dijete.
Nikad ne zaboravi !
Ma sta cu sirotinja jbga sto jest jest. Znam na sta se odnosilo,rekao sam da cu cekat evropu sa Sarajevom da kupim mob dace mi Mirvic tad vecu premiju.Suvorov je napisao/la: ↑05 apr 2024, 13:41Dobro ti radi to osiguranje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 13:32Sine malo si se prehladio,inace imam osiguranje na display ako znas sta je to tako da nema potrebe da placam. Ipak cekacu evropu da kupim mob,upravu si
Ovo za Evropu se odnosilo na FK Sarajevo, a ne na tvoj telefon. Ne bih da te vrijedjam, ali poprilicno si glup.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, nedimmmm1337 i 33 gosta.