PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Vanja8
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Vanja8 » 12 maj 2019, 09:23

mma_hz je napisao/la:Sam sebe ispostuje svi u plavo i sam se sebi zahvali sto je sam sebe ispostovao.. :?
:rol: :rol: :rol:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 12 maj 2019, 09:26

Vanja8 je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:Gledaj dokoljenka retardiranog tri profila ima
Shvatio si i ti da je lik iza tri profila... :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Pa nisam Hongkong ni primjetio, a ovaj Sarajevo nešto nisam vidio da ima 12 postova debilko.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 12 maj 2019, 09:28

Penaltiky je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Shvatio si i ti da je lik iza tri profila... :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Pa nisam Hongkong ni primjetio, a ovaj Sarajevo nešto nisam vidio da ima 12 postova debilko.
Avatari isti,nacin izražavanja slican,broj postova takodjer,registracija... :urnebes: :urnebes: :urnebes:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 12 maj 2019, 09:31

Ovi mitomani postali ko srbi, sta je tesko priznati da smo vas natabanali i na terenu i na ulici?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 maj 2019, 09:36

tisuću selama za bubnjara benda "themitomans1261" ;) :wave:
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 12 maj 2019, 09:51

Jaa,sta se pojavi novih profila navijaca Skretnice i za divno cudo svi postuju onu akciju...
1.minut posla.
Hvala.
:rol: :rol: :rol:

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 12 maj 2019, 09:57

:salut: Izasli im momci sa 50 ljudi na ulicu pregazili im ekipu udarnu i onda imaju obraza se javljati kad su sa 500 plus ljudi napali te iste kao bjezali

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 12 maj 2019, 10:05

Cuspajz je napisao/la::salut: Izasli im momci sa 50 ljudi na ulicu pregazili im ekipu udarnu i onda imaju obraza se javljati kad su sa 500 plus ljudi napali te iste kao bjezali
Razbjezali se ko' svjetina na Cevljanskoj koridi, kad je Rudonja Mehe Mujica iz Kalesije probio ogradu.

Sise zla. :rol:
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 12 maj 2019, 10:09

Ama nemoj bjezat
Al sad ih je pet puta vise
:urnebes: :urnebes:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 12 maj 2019, 10:09

Cuspajz je napisao/la::salut: Izasli im momci sa 50 ljudi na ulicu pregazili im ekipu udarnu i onda imaju obraza se javljati kad su sa 500 plus ljudi napali te iste kao bjezali
Jest jest, vi ste u rangu svemogucih.

I bubanj ste nam oteli i majice i salove, i autobus izrazbijali, tjerali nas do doljana, tek smo se jutros vratili kuci.

The mitomans 1988
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 12 maj 2019, 10:10

:urnebes:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 12 maj 2019, 10:21

kako covjek pokrenu avatare, srecom dugo mu je trebalo da skonta da napravi jos profila

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 maj 2019, 10:26

:rol: e ne znam sta da ti kazem ,na kojem si ti klipu vidjeo da 500+ hejjjjj 500+ zamisli ti STA budala kaze :bow:
Opet kazem sreca pa nije niko ozb nastradao,pgt od prolaznika obicnih.
Pristalica sam zezancije,sprdnje pa i nekog beze belaja ako vec mora izmedju komsija ali samo da ne ode ovo dalje.A kako je krenulo bice svasta.Samo ste ovaj put vi sve zakuhati sami sa tim crnokosuljasima jangersima(bivsa enigma),koji su se iz coska sjevera vratili na jug.Dokazuju se Zuli,a izgleda dok ne padne na jednoj strani glava nece stati jer konst akcijaju,cekaju raju poslije utakmice (kao protiv Celika) i onda logicno da Ce se desiti kao neki dan na vilsu da vam i horde vrate pa jedva momku zivot spasise.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 12 maj 2019, 10:43

mma_hz je napisao/la:
:rol: e ne znam sta da ti kazem ,na kojem si ti klipu vidjeo da 500+ hejjjjj 500+ zamisli ti STA budala kaze :bow:
Opet kazem sreca pa nije niko ozb nastradao,pgt od prolaznika obicnih.
Pristalica sam zezancije,sprdnje pa i nekog beze belaja ako vec mora izmedju komsija ali samo da ne ode ovo dalje.A kako je krenulo bice svasta.Samo ste ovaj put vi sve zakuhati sami sa tim crnokosuljasima jangersima(bivsa enigma),koji su se iz coska sjevera vratili na jug.Dokazuju se Zuli,a izgleda dok ne padne na jednoj strani glava nece stati jer konst akcijaju,cekaju raju poslije utakmice (kao protiv Celika) i onda logicno da Ce se desiti kao neki dan na vilsu da vam i horde vrate pa jedva momku zivot spasise.
Bravo mma hz
Treba da budemo ujedinjeni kao '92
Cuvati zastavu :bih:

Najgore sto se moze desit u narednom periodu jesu osvete po gradu

I treba vidjet za ovo da dvije navijacke grupe idu istim putem
I u Olovu zovu specijalce iz Zenice koji ce proci pored Vogosce :facepalm:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 maj 2019, 10:49

Ja ne znam samo kako niko ne spomene i ne pozove na odg policijske strukture.Kakvi su to nehljebi jarane,ne radis svoj posao a onda dodjes i izivljavas se bezveze a sve je tvoja greska jer je jbg logicno da se sukobe dvije grupe navijaca.Onda dodjes ,Samaras ponizavala satro vezes po ulici ljude a sve zbog greske policije.Ja nmg da vjerujem da nijedan portal to ne spominje.
Pa u Beogradu kad igraju zvezda partizan ne samo sto ljudi bez belaja razdvoje delije i grobare vec razdvoje i grobare,zabranjene i partizanovce..pa opet sve te od delija i svve to sprovedu i odrade bez ijednog veceg belaja.Juce nigdje nikog ba sat vremena se ganjali da te Bog sacuva zato mi je drago da nije niko ozbiljnije nastradao.i opet nijedan portal o odgovornosti policije.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 12 maj 2019, 10:53, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 12 maj 2019, 10:51

mma_hz je napisao/la:Ja ne znam samo kako niko ne spomene i ne pozove na odg policijske strukture.Kakvi su to nehljebi jarane,ne radis svoj posao a onda dodjes i izivljavas se bezveze a sve je tvoja greska jer je jbg logicno da se sukobe dvije grupe navijaca.Onda dodjes ,Samaras ponizavala satro vezes po ulici ljude a sve zbog greske policije.Ja nmg da vjerujem da nijedan portal to ne spominje.
Pa u Beogradu kad igraju zvezda partizan ne samo sto ljudi bez belaja razdvoje delije i grobare vec razdvoje i grobare,zabranjene i partizanovce..pa opet sve te od delija i svve to sprovedu i odrade bez ijednog veceg belaja.Juce nigdje nikog ba sat vremena se ganjali da te Bog sacuva zato mi je drago da nije niko ozbiljnije nastradao.
Tako je brate
Sad svi gledajte tucu HZ i TM
A niko ovo da spomene

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 12 maj 2019, 10:53

Okrenimo se ljepsim stvarima.
Prelijepe scene u Banovićima: Šampionski špalir za igrače Sarajeva
Respect za punca. :salut:
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 maj 2019, 10:56

Dokoljenko je napisao/la:Okrenimo se ljepsim stvarima.
Vratice se Leotar kad tad sta kukas.
FK SARAJEVO.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 12 maj 2019, 11:25

E cuj 500 nas bilo.
Zar nas ima toliko?
Mi smo poznati inace da nas je vazda manje. Evo ja iz bolnice pisem. Udario me zula dok je ganjo nas 3000.
Inace trce unazad, a mi vagine isto tako bjezimo. Nas 30 000 bjezi od njih 11. Oni goloruki, mi naoruzani, jedan nas se ubo nozem u guzicu da brze bjezi. Uzeli nam sal i stavili na svoj bubanj dok su slavili pobjedu. Evo bore mi se za zivot. Dok ovo pisem citam u avazu 2 manijaka odgurala autobus do Sarajeva. Dok su drugi mirno spavali u istom. Sve mislim da nas je bilo i 5000. Ne znam jesu li oni dosli autom ili motorom i potjerali nas, ni kamenice nam ne pomogose. Onaj jedan sve glavom udara u kamenice i psuje nas. Mene pljuno za 30 metara. O ultrasi, fukare, robijasi pa i vi lesonari sto su vam sve govorili nije nam dosta pa vas ganjali ledjima. Gdje god ih vidite odma ih pustite da vas ubiju, ne mucite se nemate sanse. Evo sestra mi infuziju nosi odo je pitat da mi da. Ja cu svakako pricat da sam je gu.io.
Zadnja izmjena: Laznjak, dana/u 12 maj 2019, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 12 maj 2019, 11:25

Dokoljenko je napisao/la:Okrenimo se ljepsim stvarima.
slika

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.