jedan bus i tri autaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dobra tuca. 100 na 100 i niko nije povrijedjen. Sat vremena bjezali jedni od drugih. Jedini ozlijedjen sic na autobusu centrotransa![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- elamalakia
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Momak je malo lud.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
ObjasniVanja8 je napisao/la:redbull93 je napisao/la:Gledaj dokoljenka i nickova, yebem ti zivot hahaha![]()
![]()
Čuj, Hong Kong,a laje na Vjetnamce...
![]()
![]()
Cuva Bog Zelju svog!
Hong Konže hoces nam ugasit ligu ako zeljo ne dobije licencu?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Lupace u bubanj dok ne ogluhimo...redbull93 je napisao/la:Hong Konže hoces nam ugasit ligu ako zeljo ne dobije licencu?
Vidiš kol'ko je lik ograničen, ni lažni profil ne zna napravit. Se.re ovdje danima o Vijetnamu i Kinezima, pa napravi profil Hong Kong. Samo mu daleka Azija u glavi.Vanja8 je napisao/la:redbull93 je napisao/la:Gledaj dokoljenka i nickova, yebem ti zivot hahaha![]()
![]()
![]()
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Da ne priziva investitore...skoroalen je napisao/la:Vidiš kol'ko je lik ograničen, ni lažni profil ne zna napravit. Se.re ovdje danima o Vijetnamu i Kinezima, pa napravi profil Hong Kong. Samo mu daleka Azija u glavi.Vanja8 je napisao/la:redbull93 je napisao/la:Gledaj dokoljenka i nickova, yebem ti zivot hahaha![]()
![]()
![]()
![]()
Sta ce jadan, nije nikad u zivotu sise vidio, osim amawowe.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- Dokoljenko
- Kontakt:
Plavi avatar. Respect!skoroalen je napisao/la:...
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Što da ne, minuta posla...Dokoljenko je napisao/la:Plavi avatar. Respect!skoroalen je napisao/la:...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Cuj ga
na kojem pise 0:3, sta je to minuta posla.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Sta se ti javljas, ti si donji dio tabele, mozes ucestvovati u prepucavanju s navijacima Goska, Krupe i Slobode. U cosak dok ne budes prozvan.redbull93 je napisao/la:Cuj gana kojem pise 0:3, sta je to minuta posla.
Cuva Bog Zelju svog!
- pravnik1981
- Kontakt:
Nek se nesto desava na ovoj sceni nasoj...malo natezanja, doslo je i do kontakta koliko sam vidio, bjezali i jedni i drugi, hordi bilo malo vise, epilog koliko znam jedan oduzet bubanj i mnoštvo kazni. Podrska uhapsenim momcima !
Ma ta kazes azijČe maloHongKong je napisao/la:Sta se ti javljas, ti si donji dio tabele, mozes ucestvovati u prepucavanju s navijacima Goska, Krupe i Slobode. U cosak dok ne budes prozvan.redbull93 je napisao/la:Cuj gana kojem pise 0:3, sta je to minuta posla.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Nemoj se mijesat medju navijacka prepucavanja,Fukare prvo moraju dokazat da uopste postoje da bi raspravljale o tucama i ostalim navijackim desavanjima.Penaltiky je napisao/la:Dokoljenko je veći degen od Fikreta Abdića
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Cuj fukare
Udjes na prepucavanja vidis fukare i sabanova brigada na temi.
Odlazim, sa ljubavi se skidam
Udjes na prepucavanja vidis fukare i sabanova brigada na temi.
Odlazim, sa ljubavi se skidam
Cuva Bog Zelju svog!
E sad ozbiljno.
Napisat cu ono sto sam vidio po klipovima i ono sto sam cuo od drugih.Ovdje vecina koja pise nije ni bila,al bitno je da pise ono sto njemu odgovara i da je on neki mangup.A zna i sam da nije.
Koliko sam skontao Manijaci su pravili ceku Hordama.Dakle oni su ti koji su zapoceli i morali su biti spremni na sve.Znali su da ce Hordi biti vise a opet su spremali.Okej respekt za to,nek se nesto desava.Navlacenje gore-dole-gore-dole dok Horde nisu skapirale da njih ocigledno vise ima i da to trebaju rijesiti.Bilo je i na sake ocigledno u par navrata,po onom klipu Horde vise nadrljale.Horde kad su napadali ovi su bjezali i tako su i ostavili bubanj.Kazes bubanj ugraden,nije ukraden vec je oduzet.Bili ste kod tog autobusa,znali ste sta je u njemu i niste ga izvadili,ljudi vas otjerali,dosli do busa i uzeli bubanj.Oduzet,ne ukraden druze.(Mi smo napravili gresku u Zenici sa Torcidom kad smo imali sukob kad su pobjegli u buregdzinicu i barikade stavili na ulaz dok murija nije dosla.Kombi bio pored niko se nije sjetio pogledat kombi a unutra bile Pujanke i jos jedna ekipa,katastrofalna greska).Ocigledno da su Horde dobile bitku reci cemo da ih je vise bilo.Al to su Manijaci znali a i ono na pocetku sto sam naveo vi ste ti koji ste pravili sacekusu,dakle snosite posljedice i priznajte poraz.Tako je kako je.Nikad isti broj ljudi u tuci nece biti uvijek ce biti neko u vecini a neko u manjini.Vama respekt u svakom slucaju sto ste napali u manjem broju,a Hordama respekt na pobjedi i trofeju.Sve u svemu nek se nesto desava.
Napisat cu ono sto sam vidio po klipovima i ono sto sam cuo od drugih.Ovdje vecina koja pise nije ni bila,al bitno je da pise ono sto njemu odgovara i da je on neki mangup.A zna i sam da nije.
Koliko sam skontao Manijaci su pravili ceku Hordama.Dakle oni su ti koji su zapoceli i morali su biti spremni na sve.Znali su da ce Hordi biti vise a opet su spremali.Okej respekt za to,nek se nesto desava.Navlacenje gore-dole-gore-dole dok Horde nisu skapirale da njih ocigledno vise ima i da to trebaju rijesiti.Bilo je i na sake ocigledno u par navrata,po onom klipu Horde vise nadrljale.Horde kad su napadali ovi su bjezali i tako su i ostavili bubanj.Kazes bubanj ugraden,nije ukraden vec je oduzet.Bili ste kod tog autobusa,znali ste sta je u njemu i niste ga izvadili,ljudi vas otjerali,dosli do busa i uzeli bubanj.Oduzet,ne ukraden druze.(Mi smo napravili gresku u Zenici sa Torcidom kad smo imali sukob kad su pobjegli u buregdzinicu i barikade stavili na ulaz dok murija nije dosla.Kombi bio pored niko se nije sjetio pogledat kombi a unutra bile Pujanke i jos jedna ekipa,katastrofalna greska).Ocigledno da su Horde dobile bitku reci cemo da ih je vise bilo.Al to su Manijaci znali a i ono na pocetku sto sam naveo vi ste ti koji ste pravili sacekusu,dakle snosite posljedice i priznajte poraz.Tako je kako je.Nikad isti broj ljudi u tuci nece biti uvijek ce biti neko u vecini a neko u manjini.Vama respekt u svakom slucaju sto ste napali u manjem broju,a Hordama respekt na pobjedi i trofeju.Sve u svemu nek se nesto desava.
!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.