FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

boom.dll
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la boom.dll » 10 jan 2011, 20:07

Ronaldo osvaja sledeću ... znači , imam osjećaj ... ako ovako nastavi , strašno

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 10 jan 2011, 20:08

Šteta, fkt sam mislio da će Xavi uzeti, on mi je najviše zaslužio :( Messi se na ovom spisku našao radi ove dvojice, ali eto. Čestitke :r

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 10 jan 2011, 20:08

boom.dll je napisao/la:Ronaldo osvaja sledeću ... znači , imam osjećaj ... ako ovako nastavi , strašno
Ako Real ne osvoji nesto znajacno,dzaba mu sva igra.Ako gledas konkretno igru,messi je favorit i za sledecu godinu.
MVP - Messi-Villa-Pedro

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 10 jan 2011, 20:10

Normala da gledam Real kao tim. A konkretno - isti su ;)

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 10 jan 2011, 20:11

boom.dll je napisao/la:messi je najjaci igrac na planeti zemlji ... al ovo je bruka i nezasluzeno ako uzmemo u obzir proslu godinu ;)
ma i meni je krivo za xavija kad ce osvojit ak ne sad,,a messi ce se nadobijat jedno 6-7 nagrada ovih mu ne gine :D,,a xaviju je ovo ja mislim bila zadnja prilika da dobije,, al et messi za sezonu u barci i radi onolike bruke golova je i zasluzio u neku ruku nagradu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 10 jan 2011, 20:11

losmi je napisao/la:
boom.dll je napisao/la:Ronaldo osvaja sledeću ... znači , imam osjećaj ... ako ovako nastavi , strašno
Ako Real ne osvoji nesto znajacno,dzaba mu sva igra.Ako gledas konkretno igru,messi je favorit i za sledecu godinu.
Šta je to Messi osvojio? Osim lige :roll: :roll:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 jan 2011, 20:12

1. Messi - zasluzeno 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 10 jan 2011, 20:12

a sta je to barsa osvojila i sta je to messi osvojio pa da zasluzi ovu nagradu??? Igrac kojeg je Zanneti u djep strpo. Igrac koji se nije vidio na SP. Vise su Xavi i Iniesta zasluzili. Bar su uzeli SP.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 10 jan 2011, 20:13

anonymousHD je napisao/la:
losmi je napisao/la:
osim sto je najbolji u svijetu, nista ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 10 jan 2011, 20:13

Svaka cast Messiu.Iako sam bio uvjeren da ce Xavi uzeti ovu nagradu,najvise je i zasluzio istu.Volio bih da je Xavi dobio,ali sta je tu je,u Barcelonu nagrada ide opet,nema veze. 8-)

Ipak je Messi najbolji igrac svijeta 8-)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 jan 2011, 20:13

"Navijao" sam za Xavi-ja, ali ipak se ne može reći da Messi nije zasluženo dobio nagradu. Jedina mrlja u prošloj sezoni je MARADONA. Smiješni antitrener je jedini razlog što Messi nije napravio nešto više na Mundijalu, no njegovi potezi, golovi, asistencije, driblinzi...To je nešto što je mamilo uzdahe širom evropskih i svjetskih terena, te ono što nas je "tjeralo" da gledamo Barcelonu. Kapa do poda zbog ovoga, momak je apsolutni vladar zelenih terena, a svima nam treba biti drago što smo dio stvaranja historije, pa makar i kao posmatrači njegove igre(jbt, počeo sam zvučati k'o @Romarioooo, ali...).
anonymousHD je napisao/la:Messi se na ovom spisku našao radi ove dvojice,
Provala nikad dosta. Možeš sa @Rizahom pod ruku. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Kakanj » 10 jan 2011, 20:14

losmi je napisao/la:
Zlatnu loptu ?! :D..

Iskreno..Xavi je zasluzio..ali meni je to svejedno..bitno je da ide u Barcelonu..!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 10 jan 2011, 20:16

Kakanj je napisao/la:Zlatnu loptu ?! :D..

Iskreno..Xavi je zasluzio..ali meni je to svejedno..bitno je da ide u Barcelonu..!
Pa šta je uradio Messi sa Barcelonom prošle sezone, osim što je osvojio ligu? Ovo je nezasluženo, Xavi je trebao ovo dobiti, što jest, jest.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 10 jan 2011, 20:17

losmi je napisao/la:
Hocu da kazem da ce sledece godine se verovatno voditi borba samo izmedju Ronalda i Messia, i presudice broj osvojenih titula sa svojim timom.Ronaldo ne prikazuje ni priblizno slicnu igru koju Messi prezentuje.Jest da Ronaldo,gine na svakoj utakmici,uvek ide na pogodak vise,stalno visi u napadu,al za to postoji posebna nagrada(zlatna kopacka) ,dok se za Zlatnu loptu sagledava vise stvari.
MVP - Messi-Villa-Pedro

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 10 jan 2011, 20:17

Messi jeste trenutno najbolji ali gledajuci zadnu sezonu ovo je potpuno nezasluzeno. Xavi je trebao osvojiti a Sneijder je trebao biti u 3.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 10 jan 2011, 20:19

da nije najbolji vjerovatno ne bi bio izabran za najboljeg 8-)

Meeessiiiiiiiiiiii..!

Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Kakanj » 10 jan 2011, 20:19

Kakanj je napisao/la:Zlatnu loptu ?! :D..

Pa šta je uradio Messi sa Barcelonom prošle sezone, osim što je osvojio ligu? Ovo je nezasluženo, Xavi je trebao ovo dobiti, što jest, jest.
pa to jest..al zaboravljas da su to birali "najbolji" strucnjaci,novinari itd...:P

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 10 jan 2011, 20:19

Jedan jedini
Lionel Messi
slika
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 10 jan 2011, 20:20

Ae jbt, sta pricate ne zasluzeno ,pa nije ga rodjena majka birala.U izboru su ucestvovali treneri,igraci i novinari celog sveta.Iako nam je izbor iznenadjujuci,sigurno postoji neki kriterijum biranja,po kojem je Messi najbolji.
MVP - Messi-Villa-Pedro

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 10 jan 2011, 20:20

losmi je napisao/la:Hocu da kazem da ce sledece godine se verovatno voditi borba samo izmedju Ronalda i Messia, i presudice broj osvojenih titula sa svojim timom.Ronaldo ne prikazuje ni priblizno slicnu igru koju Messi prezentuje.Jest da Ronaldo,gine na svakoj utakmici,uvek ide na pogodak vise,stalno visi u napadu,al za to postoji posebna nagrada(zlatna kopacka) ,dok se za Zlatnu loptu sagledava vise stvari.
I na osnovu čega je sad Messi osvojio zlatnu loptu? :D Zato što je osvojio Ligu prvaka? Postao Svetski prvak? Pa on doslovno ništa nije uradio osim što je zabio bruku golova, a zar se radi toga ne dobije zlatna kopačka?

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.