Makar ih imamo u planu
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Poceli smo sa onih 10 najboljih
Makar ih imamo u planu
Makar ih imamo u planu
Volim tebe, više od sebe
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ako dodje ovih 4-5 igraca koji se sve cesce spominju, mislim da bi ovo mogla biti itekako respektabilna ekipa. Jos da ovi momcici proigraju uz ove iskusne, bio bi bas pogodak. Odradit samo kvalitetno pripreme. Fizicka sprema u nasoj ligi je 70% kvaliteta ekipe
Volim tebe, više od sebe
Šteta za Ramića samo,ako ništa mogao je sa klupe 
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ma medijska laž haman to za strance bila svi smo ovdje u to povjerovali pa prvi ja, što i Jaha prije neki dan reče u emisiji na RTV7 da neki mediji stanje u Slobodi predstavljaju gore nego što jeste, i da ima klubova i sa gori stanjem.Edin1982 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 21:06Sada se vidi ,koliko se ovdje lupa sa informacijama da se igrači neregistruju zbog problema sa parama...A ustvari ti igrači nisu zadovoljili ...Hajmo ljudi dati šansu da nas pozitivno iznenade,sto realno vec rade i stati malo sa kritikama jer spremaju nam jos par iznenađenja pozitivnih...I ja prenosim info koje sam pokupio večeras na stadionu taj izvor tvrdi da je Komazec zavrsen...
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ma uz Vranješa, dobrog veznog ne znam da će biti jedan ili dva kada Vranješ dođe mislim da bi se Delić mogao spustiti na CM a da na AMF ostanu Vranješ, Mehmedović i Husejinović, lijevo krilo i još jednog napadača mlađeg koji bi se rotirao sa Komazecom bi bila top ekipa, koja se može potuči i za nešto više ako bude prilike. Eto koliko su sve neki pričali da je grozno, pa su kritikovali ovo ono a dovode se iskusni igrači uz još par mlađih, a kvalitetnih imaš ekipu koju niko ne smije podcijeniti!simonknows je napisao/la: ↑28 jun 2022, 21:03Šta ima, kako ste? Gasimo li se?simonknows je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:33Da da, Komazec je naš sigurno, a biti će i veznjak, dobar.LaBombonera88 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:30
Mislis na Komazeca?
Bilo bi dobro da i Kunic potpise, duga je sezona, svako ce nam trebati..
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Problem je druze sto su mediji pisali svasta, a ovi nasi iz uprave sutili, nit kakve pressice nit demanta i normalno da ces povjerovat odmah u ono sto se pise. Ako je sve bilo preuvelicano i ako nije bila istina za vecinu napisano, trebali su izaci u javnost i to recituzlanskinacin je napisao/la: ↑28 jun 2022, 21:29Ma uz Vranješa, dobrog veznog ne znam da će biti jedan ili dva kada Vranješ dođe mislim da bi se Delić mogao spustiti na CM a da na AMF ostanu Vranješ, Mehmedović i Husejinović, lijevo krilo i još jednog napadača mlađeg koji bi se rotirao sa Komazecom bi bila top ekipa, koja se može potuči i za nešto više ako bude prilike. Eto koliko su sve neki pričali da je grozno, pa su kritikovali ovo ono a dovode se iskusni igrači uz još par mlađih, a kvalitetnih imaš ekipu koju niko ne smije podcijeniti!simonknows je napisao/la: ↑28 jun 2022, 21:03Šta ima, kako ste? Gasimo li se?simonknows je napisao/la: ↑28 jun 2022, 14:33
Da da, Komazec je naš sigurno, a biti će i veznjak, dobar.![]()
![]()
Volim tebe, više od sebe
Normalno da ce sutiti, sakrili se, nisu isplatili igrace, nisu mogli naci trenera, nemaju para.....sad odjednom kao imaju a prije dva mjeseca ekipa bila u rasulu, nije bilo plata....zna se ko ih je ostavio u ligi i ko je uletio lovu da ostanu, sad ce jos ispasti da ona dva kokuza ovo placaju.....ako je i istina da ce doci igraci koji se spominju, sigurno ovi sto se vode da vode Slobodu to nece moci platiti, vec neko drugi.....da su se oni pitali bili bi vec federalna, realno po prikazanom smo bili najgora ekipa proljetnog dijela...zna se ko je zavrsio sa Borcem.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 28 jun 2022, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Stanje i jeste katastrofalno, nista od ovoga nisu uradili ovi iz Uprave.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Trebali su da se ne pravi panika kolika se pravila kad nije bilo potrebe za tim, valjda se dogovore sa Vranješom pregovori su tek počeli tako da je naše da se nadamo. Sretno Jahi i ekipi, da naprave što više uspjeha i da što bolje igraju.antisisoja1919 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 21:41Problem je druze sto su mediji pisali svasta, a ovi nasi iz uprave sutili, nit kakve pressice nit demanta i normalno da ces povjerovat odmah u ono sto se pise. Ako je sve bilo preuvelicano i ako nije bila istina za vecinu napisano, trebali su izaci u javnost i to recituzlanskinacin je napisao/la: ↑28 jun 2022, 21:29Ma uz Vranješa, dobrog veznog ne znam da će biti jedan ili dva kada Vranješ dođe mislim da bi se Delić mogao spustiti na CM a da na AMF ostanu Vranješ, Mehmedović i Husejinović, lijevo krilo i još jednog napadača mlađeg koji bi se rotirao sa Komazecom bi bila top ekipa, koja se može potuči i za nešto više ako bude prilike. Eto koliko su sve neki pričali da je grozno, pa su kritikovali ovo ono a dovode se iskusni igrači uz još par mlađih, a kvalitetnih imaš ekipu koju niko ne smije podcijeniti!![]()
![]()
Je li se i vama vratio osmjeh na lice nakon ovih novih informacija.

Od Vranjesa nema nista ne balite dzaba, teska lafina.
-
Sunderland
- Kontakt:
U redu je, oprosteno ti je.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Navikli smo na Bombe od pocetka pa nam zanimljivo
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Kontaktirali su i Osima,Vinka,Trivunovica,Karacica pa je ostalo samo na tome, tako da mislim da ce i s ovim. Sve na stranu jeste dobar igrac, ali ovom ako plata pola sata zakasni napravit ce pometnju u svlacionici. Svakako je prgav sam od sebe.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemojte Stojketa ne gajimo iste vrijednosti.
Nije se imalo za kifle,sad odjednom Vranjes zelja
A znamo svi da nece igrat za platu manju od 10 000 najmanje
A znamo svi da nece igrat za platu manju od 10 000 najmanje
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
I kad se najave fini igraci opet se negativci nadju, ne moze nama Bog ugoditi, sad je bitno i ko dovodi igrace i ko ih placa, ma yebem ja nas vise. De malo pozitive, de malo da mi se trgnemo a ne samo ko narikace yebene
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.