Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

mirzateletovicc
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la mirzateletovicc » 31 okt 2013, 02:27

ma nije to bas tako lako trade,kako to lako vi napisete.trazi trade i haj u drugi klub. ah ah

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 31 okt 2013, 02:33

Idemo Cavsi !!!

Izgubise cigani :lol: :lol:

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 31 okt 2013, 02:36

calcio je napisao/la:
pa dobro eto kad vec smatras da je takvo prebrojavanje zanimljiva tema, u NBA je to tako u zadnjih 20-25 godina, ako ne i duze. cudno mi da si iznenadjen, jeli ti ovo prva NBA utakmica koju gledas?
Treca, u ovoj sezoni, ne racunajuci predsezonu. I jako je bitan podatak, s obzirom, da i onako Mirza ne igra, jer trener-zamjenik preferira CRNJAKE.
Kindže, kindže...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 okt 2013, 02:43

Adibhf88 je napisao/la:
calcio je napisao/la:
pa dobro eto kad vec smatras da je takvo prebrojavanje zanimljiva tema, u NBA je to tako u zadnjih 20-25 godina, ako ne i duze. cudno mi da si iznenadjen, jeli ti ovo prva NBA utakmica koju gledas?
Treca, u ovoj sezoni, ne racunajuci predsezonu. I jako je bitan podatak, s obzirom, da i onako Mirza ne igra, jer trener-zamjenik preferira CRNJAKE.
ja mislim da su svi oni clanovi neke masonske organizacije, i da su Mirzu doveli da bi i njega vrbovali, rekli su mu "kada pristupis u nasu organizaciju, dobices sansu da igras a do tada..." :(
tuzno, ali vjerovatno istinito :(

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 31 okt 2013, 02:46

SVE TO VODE ZIONISTI.Sta jim je cilj? Oddaljiti narod od vjere-istine-islama. Nacin sa kojim oddalje narod jeste:muzika,filmi,sport, i tako dalje

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 31 okt 2013, 02:47

Mirza je dobio instrukcije da ovo ljeto preskoci Evropsko i da se ide sunćati na Havaje jer inace nece moci igrati. On je odbio i evo sad samo mase peskirom cijelu utakmicu :)

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 31 okt 2013, 02:54

Tko nerazumije, nek si pogleda The Arrivals-dolasci. 50 DIJELOVA NA YOUTUBE S BOSANSKIM PREVODOM.TO JE ISTINA

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 okt 2013, 03:07

mirzateletovicc je napisao/la:Tko nerazumije, nek si pogleda The Arrivals-dolasci. 50 DIJELOVA NA YOUTUBE S BOSANSKIM PREVODOM.TO JE ISTINA
X
takodje i Zeitgeist puno toga objasnjava. ima na youtube takodje, 325 dijelova, svaki po 120 minuta, obavezno pogledati. ne smijem vise nista napisati jer imam neke informacije da su se iluminati infiltrirali medju moderatore... :|

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 31 okt 2013, 09:52

Kako vidjet statistiku a ne sasovat sve pomocniku :mrgreen:

Ocigledno da ovi na Mirzu ne racunaju, da je on zadnja opcija. Trade mora trazit, nije ovo Mirza zasluzio.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 okt 2013, 11:20

Mirza više nema šta čekati. Ni minute nije dobio, to je katastrofa. Da mu iduću dadne 15+ minuta ja bih opet tražio trade, ali sve je to do Mirze, vrijeme će pokazati šta je odlučio i je li napravio ispravnu odluku.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 31 okt 2013, 12:53

Ovaj razvoj dogadjaja uopstenije iznenadjenje. Jedina nelogicnost lezi u tome sto su ga Netsi zadrzali, umjesto da su ga iskoristili u tradeu recimo sa bostonom. Skup je kao backup za povrede tako da mi ta politika nikako ne ide u glavu. S druge strane u ovoj konkurenciji ce tesko dobiti neke znacajnije minute, osim ako se nesto drasticno promijeni - a 90 % nece.

Na njegovom mjestu ja bih trazio trade, a Netsi valjda budu imali razumjevanja. U Netsima je konkurencija zaista paklena.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 31 okt 2013, 13:01

_dreamer_ je napisao/la:Ovaj razvoj dogadjaja uopstenije iznenadjenje. Jedina nelogicnost lezi u tome sto su ga Netsi zadrzali, umjesto da su ga iskoristili u tradeu recimo sa bostonom. Skup je kao backup za povrede tako da mi ta politika nikako ne ide u glavu. S druge strane u ovoj konkurenciji ce tesko dobiti neke znacajnije minute, osim ako se nesto drasticno promijeni - a 90 % nece.

Na njegovom mjestu ja bih trazio trade, a Netsi valjda budu imali razumjevanja. U Netsima je konkurencija zaista paklena.
Kad se moze izvrsiti trade ? jel mora sad do nove ostati u Netsima ?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 okt 2013, 13:16

ma jbg ko zna kako ce se stvari razvijati, posebno kad se vrati Kirilenko i kad naprave procjenu gdje im je potrebniji igrac.

recimo dosta ce zavisiti od toga kako ce Blec igrati i da li ce Kirilenko donijeti kvalitet na 3 ili na 4..ako Blec nastavi kao sinoc falit ce im poeni sa klupe pod kosem i onda tu Mirza moze dobiti priliku da sutne koju loptu. To naravno pod uslovom da Kirilenko ojaca vanjsku liniju( da se pokaze na 3). Onda ce vjerovatno zadrzati postojeci kadar i Mirza ce dobivati garbage time + 3-5 minuta u tekmama kakva je bila ona sinoc...ako Kirilenko bude vise koristen i produktivniji na 4( jer moze i on donijeti te poene pod kosem sa klupe, nudi cak i vise opcija od Mirze, odbrana, blokade itd itd) onda Mirza pada na 6. izbor pod kosem i mogli bi ga zamijeniti za nekog dobrog defanzivca vani.

osnovni problem je sto je Mirza suter,a sutera imaju za izvoza. Ne vjerujem da je ni 5. suter trenutno u viziji trenera (Pirs, Dzonson, Teri, Anderson pa tek onda mozda Mirza)...njima trebaju poeni iz reketa sa klupe i defanzivna stabilnost, a to sve mogu naci u Kirilenku...licno bih volio bude tako, da skontaju da im Mirza ne treba nikako i da ga puste jer nece igrati vise od 5-7 minuta po mecu kako god..ali ako pomisle da im treba i koristi pa makar i za tih 3-4 minute nece ga pustit jer im pare nisu problem, ali je to za nas problem :D puno je ovih ako , ako...vidjet cemo razvoj situacije :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 31 okt 2013, 13:25

Evo sinoc nisu bas bili nesto suterski raspolozeni pa opet nije dobio priliku. Potrebno je dakle da dosta njih ima losu noc da bi on uopste dosao na red. A to nas opet dovodi do toga da ako i dobije sansu, da ce to biti pred kraj tekme, pa se onda ni ne moze ocekivati nesto od njega s obzirom da se hladio prije toga sat vremena.

AK47 i Blatche imaju kredita kod trenera i par losih tekmi im nece znaciti nista, potreban je veliki pad forme i to u kontinuitetu da bi Mirza dosao u kombinacije. Ili da recimo Mirza krene ludjacki pucati svaku tekmu koju igra (mislim na procente) pa da time natjera trenera da mu da minute. Ma kako god da okrenes komso, ovo smrdi na (jos) jednu losu sezonu i zato bi za njega najbolje bilo da saceka jedno 10 tekmi, pa ako situacija ostane ovakva, da fino zatrazi trade. Valjda ga puste, ne vidim sto bi se otimali za njega...

@anti_zli - ne znam, ali pretpostavljam tamo negdje oko nove g. Progooglaj pa ces naci.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 31 okt 2013, 13:40

Arrivals :lol:
Zeitgeist :lol:

A tek prva utakmica sezone. Sta ce kasnije biti? :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

svejedno77
Kontakt:

Post Postao/la svejedno77 » 31 okt 2013, 14:16

Mislim pogotovo, gledajuci da jedan Kuzmic (9 Minuta), Nedovic (6 poena) igraju, ok sve su to okolnosti centarska linija Golden State sklona povredama, ali covjek tek dosao i odmah igra a jos kod Nedovica veca konkurencija na njegovoj poziciji. Mirza je cekao kao otici ce Reggie u Trade-u cekao neke stvari ali sve je to besmisleno i proslost i za Brooklyn i Mirzu. Mirza ako je lud da ceka povrede, ili da presjedi citavu sezonu pa kao ako se KG umirovi, naci ce oni opet nekog da bude ispred njega. Pa izgleda da je Mirza toliko los igrac, pa da bi stavili i Livingstona prije na 4 nego Mirzu. Brooklynu najbolje da Mirzu salju negdje za neki ugovor (za nekog solidnog igraca) koji istice krajem ove sezone, misljenja sam da ima ekipa nekih 3-4 koji bi bile i za njega zainteresovani gdje bi igrao 25 Minuta i 1-2 ekipe nisu cak ekipe koje se bore za opstanak. Houston bi bio idealan ali dali su oni uopste zainteresovani ....

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 31 okt 2013, 15:50

svejedno77 je napisao/la:Mislim pogotovo, gledajuci da jedan Kuzmic (9 Minuta), Nedovic (6 poena) igraju, ok sve su to okolnosti centarska linija Golden State sklona povredama, ali covjek tek dosao i odmah igra a jos kod Nedovica veca konkurencija na njegovoj poziciji. Mirza je cekao kao otici ce Reggie u Trade-u cekao neke stvari ali sve je to besmisleno i proslost i za Brooklyn i Mirzu. Mirza ako je lud da ceka povrede, ili da presjedi citavu sezonu pa kao ako se KG umirovi, naci ce oni opet nekog da bude ispred njega. Pa izgleda da je Mirza toliko los igrac, pa da bi stavili i Livingstona prije na 4 nego Mirzu. Brooklynu najbolje da Mirzu salju negdje za neki ugovor (za nekog solidnog igraca) koji istice krajem ove sezone, misljenja sam da ima ekipa nekih 3-4 koji bi bile i za njega zainteresovani gdje bi igrao 25 Minuta i 1-2 ekipe nisu cak ekipe koje se bore za opstanak. Houston bi bio idealan ali dali su oni uopste zainteresovani ....
Prvi dio posta u kojem spominjes Nedovica i Kuzmica ti je bezveze,jer su ljudi sinoc igrali u garbage time-u,kad je bilo +30 za GSW i nisu ni u planovima Jacksona.Sto se tice dijela za Mirzu,po meni, on prvo mora napraviti ime u NBA(citaj:imati vise prostora za igru,a to uglavnom nude samo slabije ekipe),pa tek onda doci ,ako zeli naravno, u neku ekipu koja bi se borila za titulu.Mislim da je napravio gresku prilikom izbora ekipe,a tada je malo i precijenio sebe(ne kao igraca,jer kvalitet ima,vec kako funkcioniraju stvari u NBA ekipama koje idu na titulu i kakav tretman u njima imaju rookie igraci).Potom je imao i nesrecu da ga vode 2 jako losa trenera,pa mu je godina protekla,a da prakticno nista nije 'naucio',a onda je ekipa u off sezoni dodatno 'nabildana'.Mirza je igrac ritma,njemu trebaju minute da producira.Nije on Bonner ili sta znam vec koji igrac,koji su klasicni igraci uloge i citavu sezonu se spremaju da udju i pogode 2-3 suta,da bi se ,ponovo,vratili na klupu.On to i ne treba da bude,jer je mnogo talentovaniji od takvih igraca,a konstantno mu se u BKN nudi takva uloga,sto je i razumljivo,s obzirom na roster kakav imaju.Tu i dolazi do 'sukoba',jer nema dovoljno minuta za Mirzu,a samim time ni njegove efektivne produkcije kad dobije koji minut.Znaci,ova situacija je vrlo jednostavna i sam Mirza je prvo mora rijesiti u glavi,te spoznati pomenute stvari,jer je neralno bilo ocekivati da on kao rookie ima 20+ minuta u ekipi koja ima sampionske aspiracije.To u NBA-u nije moguce,osim ako nisi James u svojoj prvoj sezoni.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 31 okt 2013, 15:55

da sumiramo, treba traziti trade i kraj price :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

svejedno77
Kontakt:

Post Postao/la svejedno77 » 31 okt 2013, 16:17

Vjeruj mi igrat ce Nedovic i van garbage time-a i ako Mirza ostane u Brooklyn-u, Nedovic ce na kraju sezone imat vise minuta od njega. Mirza nije vise Rookie on je Sophmore ako hocemo bas pravilno i ja cak mislim da Avery covjek koji je doveo Dallas do finala kao Rookie Trener nije bas tolika baraba kao onaj PJ, mada AJ nije pustao Mirzu da igra pa skoro nikako ali ga to ne cini losim trenerom. Meni vise smetao kako je postavljao igru u napadu ... ali ja sam ubijeden da Mirza u odredenim ekipama ima svojih 25 min i 10-12 poena u prosjeku nek prica ko sta hoce.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 11 gostiju.