Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

elninho_resTO
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la elninho_resTO » 01 avg 2010, 15:03

ja,upravu si,dobar je igrac,nego me bilo ponnjelo kad sam na menageru igro s leedsom prvo njega kupio i igro zamene do kraja karijere,necemo u oftopic
imas atdhe.net tyu imas 3 linka
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 01 avg 2010, 15:05

@elninho_resTO hvala brate :D
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 01 avg 2010, 15:08

elninho_resTO je napisao/la:ja,upravu si,dobar je igrac,nego me bilo ponnjelo kad sam na menageru igro s leedsom prvo njega kupio i igro zamene do kraja karijere,necemo u oftopic
imas atdhe.net tyu imas 3 linka
Dobar igrac evo ima hrabrosti igrati, ima dobar pas i kontrolu lopte..

Problem u ovoj utakmici neamamo zadnjeg veznog nikako, gera i ovaj mali celo vise igraju CM
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 01 avg 2010, 15:14

gerrard i cole ce da haraju ni shealvey nije los....

YNWA!

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 01 avg 2010, 15:18

King Kenny je napisao/la:gerrard i cole ce da haraju ni shealvey nije los....
primjetio sam da u ovoj tekmi shealvey nosi number 7 :S
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 avg 2010, 16:00

Jos 20 minuta, a vi i dalje gubite. :roll: :roll:

Sad jos i manje. :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 01 avg 2010, 16:11

@omere ma nije ni bitan toliko rezultat,nego da se vide na djelu neki mladi momci,a joey je debitirao 8-)

YNWA!

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 01 avg 2010, 16:15

ako Insua igra danas znaci da je transfer onaj njegov propao i da ipak necemo trebati lijevog beka novog :?
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 01 avg 2010, 16:26

igrao i suso,istina oko minutu al je igrao :D

YNWA!

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 01 avg 2010, 16:29

mighty_reds je napisao/la:ako Insua igra danas znaci da je transfer onaj njegov propao i da ipak necemo trebati lijevog beka novog :?
Pod hitno nam treba lijevi bek jer insue kao da nema ljudi se setaju ljevom stranom, koliko god da je los u defanzivi u ofanzivi je duplo losiji, ne sjecam se kad je probio i ubacio..Danas ga je zamjenio aurelio i odma smo progledali na lijevoj strani.. .. Cgarager ce nas skupo kostati ovu sezonu budel nam igrao.

Izgubili smo 1-0 zbog pocetnicke greske Ayale, realan rezultat bi trebao biti nerjesen.. Kasnije umjesto Caragera usao WIlson koji se cini onako opasnim momkom.. 2 pozitivne stvari koje mogu izvuci iz danasnje utakmice su fantasticna saradnja Gerrarda i J.Cola(obojica su zamjenjeni u 2gom poluvemenu) i ovaj celo Shelvey je odigrao prefantasticno.

[youtube][/youtube]

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 01 avg 2010, 17:06

Danski vezni igrač bi trebao da bude zamjena za Javiera Mascerana koga želi Benitez želi u redovima intera. Početkom ove sedmice održat će se sastanak u Liverpoolu i oni bi tada trebali dobiti zeleno svijetlo za konačni korak u realizaciji transfera Cristiana Poulsena.

Jučerašnja izjava agenta Cristiana Poulsena Joern Bonnesena kako njegov klijent ostaje u Torinu izgleda da je bio samo taktički manevar. Pregovori sa Liverpoolom napreduju i navodno će Liverpool platiti 6-7 milliona eura.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 01 avg 2010, 17:17

elninho_resTO je napisao/la:Danski vezni igrač bi trebao da bude zamjena za Javiera Mascerana koga želi Benitez želi u redovima intera. Početkom ove sedmice održat će se sastanak u Liverpoolu i oni bi tada trebali dobiti zeleno svijetlo za konačni korak u realizaciji transfera Cristiana Poulsena.

Jučerašnja izjava agenta Cristiana Poulsena Joern Bonnesena kako njegov klijent ostaje u Torinu izgleda da je bio samo taktički manevar. Pregovori sa Liverpoolom napreduju i navodno će Liverpool platiti 6-7 milliona eura.
lose lose skroz lose,prodat cemo mascherana za nekih 25-30 mil a dovesti poulsena od 6 miliona,nadam se da do ovoga nece dociiii

YNWA!

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 01 avg 2010, 17:21

Uhh daleko poulsenu kuca od nase.. Ma nebih rekao fa ce woy dovest njega, prije bih rekao Parkera ili Lassa da ce angazovat, a sve je glasnija prica o Defouru..

Insua pod hitno sell, dovest figerouu,bridga ili nekog normalnog lijevog beka.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 avg 2010, 18:09

Poulsen gdje god igro bio je rupa, ne sumnjam da bi takvu reputaciju potvrdio i u Liverpoolu. Lassana Diarra bi bio idealna zamjena, možda čak i bolji igrač od Mascha.

Pogledajte koga dovodi City, a koga mi, pa ako krene loše nek onda neko kaže da je do Hodgsona. Realno, u ovom momentu u Premiershipu ima 4 ili 5 ekipa jačih od nas. Mi smo negdje u rangu Ville. Možda je rano za neke zaključke, ali kako je krenulo sa transferima opet ništa osvojiti nećemo. Rafa je otišao evo ima skoro dva mjeseca, a situacija nije nimalo bolja. Zašto? :?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 avg 2010, 19:41

Uvijek sam govorio da Insua nije ni za klupe a kamol' za prvih 11. Bridge ili Drenthe pod hitno trebaju doći! ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 avg 2010, 20:47

Ja ne mogu da vjerujem da neko Drenthea smatra igračem koji je bolje rješenje od Insue. Pa Drenthe 2 godine nije odigrao niti jednu poštenu utakmicu. Najbolji potez Feyenoorda u cjelokupnoj istoriji ovog kluba je prodaja ovog kloca smiješnom klubu iz Madrida.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 01 avg 2010, 21:09

alan_kardec je napisao/la:Poulsen gdje god igro bio je rupa, ne sumnjam da bi takvu reputaciju potvrdio i u Liverpoolu. Lassana Diarra bi bio idealna zamjena, možda čak i bolji igrač od Mascha.

Pogledajte koga dovodi City, a koga mi, pa ako krene loše nek onda neko kaže da je do Hodgsona. Realno, u ovom momentu u Premiershipu ima 4 ili 5 ekipa jačih od nas. Mi smo negdje u rangu Ville. Možda je rano za neke zaključke, ali kako je krenulo sa transferima opet ništa osvojiti nećemo. Rafa je otišao evo ima skoro dva mjeseca, a situacija nije nimalo bolja. Zašto? :?
kako se nije promjenilo?? otislo je par polovnjaka, dosao Joe Cole, Jovanovic i par talentovanih klinaca.. Treba jos promjena al uglavnom da je krenulo.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 avg 2010, 21:23

alan_kardec je napisao/la:Poulsen gdje god igro bio je rupa, ne sumnjam da bi takvu reputaciju potvrdio i u Liverpoolu. Lassana Diarra bi bio idealna zamjena, možda čak i bolji igrač od Mascha.

Ne bih se složio sa tobom.
Monolog je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da neko Drenthea smatra igračem koji je bolje rješenje od Insue. Pa Drenthe 2 godine nije odigrao niti jednu poštenu utakmicu. Najbolji potez Feyenoorda u cjelokupnoj istoriji ovog kluba je prodaja ovog kloca smiješnom klubu iz Madrida.
Ja nisam imao ništa protiv da dođe Drenthe,ali evo kada je dogovoren ostanak Insue i Aurelia onda mislim da nećemo nikoga ni dovoditi na toj poziciji.
FK Pjetlovi

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 01 avg 2010, 21:28

Ja mislim da nije dogovoren ostanak Insue vec ce fiorentina poslati bolju ponudu za njegova placanja, ja misl posljednja ponuda je bila 30k sedmicno i insua ih je odbio, mogu poboljsati..

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 avg 2010, 21:57

Monolog je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da neko Drenthea smatra igračem koji je bolje rješenje od Insue. Pa Drenthe 2 godine nije odigrao niti jednu poštenu utakmicu. Najbolji potez Feyenoorda u cjelokupnoj istoriji ovog kluba je prodaja ovog kloca smiješnom klubu iz Madrida.
Da je Drenthe igrao u Realu koliko Insua u Liverpoolu pokazao bi. Dobar je u ofanzivi, u odbrani gori od Insue ne može biti.

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 8 gostiju.