NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Na osnovu cega Hasan kaze da nam treba 3-5 godina za tu neku vrstu stabilizacije. Da li imamo neki temelj da znamo da cemo moci ostvariti taj plan.
Negativno previse, ali realno stanje.
Vidjecemo sta ce biti kroz naredne dvije sedmice. Barem se prica o pripremama, o razgovoru sa igračima. Mislim da ce ovaj put raditi na vrijeme.
Negativno previse, ali realno stanje.
Vidjecemo sta ce biti kroz naredne dvije sedmice. Barem se prica o pripremama, o razgovoru sa igračima. Mislim da ce ovaj put raditi na vrijeme.
-
- Kontakt:
cuj 3-5 godina. Moj hasane pa ne napadamo ligu prvaka
Ono što je svakako pozitivna informacija je neslužbena najava početka priprema za 1.7. ponedjeljak i po svemu sudeću nastavak saradnje sa Dejanom Zarićem.
Negativno je to što niko ne spominje Skupštinu, niko ne spominje Upravni odbor koji praktički ne postoji, nema priče o finacijskim izvještajima, reviziji poslovanja, a Hasan Semanić kaže da nam je za stabilizaciju potrebno 3-5 godina, sve je to u redu, ali kako pričati da radimo na stabilizaciji, dok ne znamo koliko je novca ušlo u klub, koliko je potrošeno, te koliko smo dužni.
Negativno je to što niko ne spominje Skupštinu, niko ne spominje Upravni odbor koji praktički ne postoji, nema priče o finacijskim izvještajima, reviziji poslovanja, a Hasan Semanić kaže da nam je za stabilizaciju potrebno 3-5 godina, sve je to u redu, ali kako pričati da radimo na stabilizaciji, dok ne znamo koliko je novca ušlo u klub, koliko je potrošeno, te koliko smo dužni.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Nevjerovatno kako svi imamo isti stav kao navijači, istog sam mišljenja, kakvih bolan 3-5 godina, primjer Veleža, Posušja, Igmana za 3 godine se sve može rješiti, također ja mislim da nam je obećano na kraju sezone revizija i financijski izvještaj i to intervju Fikro što je radio sa Hasanom...međutim izgleda od toga nista, ako me računica dobro služi u subotu se od ulaznica uzelo 4950KM, gdje su ostale, gdje zrinjski...imali smo uplatu i za porez i tu je otišlo bruku para aliii mi hoćemo crno na bijeloo, daj nam papir sa ciframa i potpisom! Kad bi se bacilo na papir u zadnjih par godina, ljudi moji ušlo je puno para u klub, pardon PROŠLO JE MNOGO PARA, gdje su završile...
Ne izgleda mi čovjek optimistično tokom emisije isto kao da je najavio borbu za opstanak...
Čujem Zara kaže do predsjednika je sve što se tiče nastavka saradnje s njim a bgmi mi ni skupštine ni UO a trebaju se odmah sad ,,hvatiti posla,, eto 1.kola i to domaćeg 3.8.2024 a ne može se puno uraditi za mjesec dana...
Ne izgleda mi čovjek optimistično tokom emisije isto kao da je najavio borbu za opstanak...
Čujem Zara kaže do predsjednika je sve što se tiče nastavka saradnje s njim a bgmi mi ni skupštine ni UO a trebaju se odmah sad ,,hvatiti posla,, eto 1.kola i to domaćeg 3.8.2024 a ne može se puno uraditi za mjesec dana...
-
- Kontakt:
Isto to mi nije jasno, podrzavao sam Hasana sto posto, ali ima dosta upitnika. Nama treba pet godina da stabilizujemo klub u prvoj ligi federacije. Onda ce nam trebati jos desetak da napadnemo PL. Znaci za jednu 18 godina napadamo PLNeRi_K je napisao/la: ↑12 jun 2024, 13:08Ono što je svakako pozitivna informacija je neslužbena najava početka priprema za 1.7. ponedjeljak i po svemu sudeću nastavak saradnje sa Dejanom Zarićem.
Na osnovu cega znamo da ce za pet godina biti stabilizacija kluba. Ako npr. Tri godine ide sve na bolje, cetvrtu sezonu grad ne usvoji budzet, ne uplati pare na racun kluba mi se vracamo na prvu godinu Jel?
Mi smo daleko manje dužni u odnosu na veliku većinu klubova koji se nalaze u sličnoj situaciji ili su se nalazili. Ja nemam apsolutno nikakav problem da se mi vrtimo oko sredine tabele Prve lige FBiH, ali da jasno znamo kakav nam je cilj i koliko nam godina treba za ostvarenje istog. Primjera radi nakon revizije znamo da su naša ukupna dugovanja 500.000 KM i da nam je potrebno pet sezona da bi bili na 0 ja bih drage volje pristao na to, ali za tako nešto moramo znati koliki je godišnji budžet (koliko će biti odvojeno za redovno funckionisanje, a koliko na servisiranje dugova). Ali pošto mi nemamo finacijskih izvještaja, nemamo revizije poslovanja ova Hasanova izjava je i više nego neozbiljna.
Ja od prvog dana nisam imao ništa protiv Hasana, nemam ni sada, ali svi mi moramo shvatiti da nije dovoljno biti pošten i čovjek iz sporta, jednostavno potrebna je sposobnost, hrabrost, konekcije i puno puno toga da bi se klub mogao dovesti tamo gdje pripada.
Ja od prvog dana nisam imao ništa protiv Hasana, nemam ni sada, ali svi mi moramo shvatiti da nije dovoljno biti pošten i čovjek iz sporta, jednostavno potrebna je sposobnost, hrabrost, konekcije i puno puno toga da bi se klub mogao dovesti tamo gdje pripada.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Bravo Neri, slazem se prvo za financijsku stabilizaciju neophodan je stalni dotok sredstava, znaci da unaprijed imas pismenu garanciju da ces svake godine raspolagati sa istom sumom novca i na osnovu reprograma vracati dugove…NeRi_K je napisao/la: ↑12 jun 2024, 13:57Mi smo daleko manje dužni u odnosu na veliku većinu klubova koji se nalaze u sličnoj situaciji ili su se nalazili. Ja nemam apsolutno nikakav problem da se mi vrtimo oko sredine tabele Prve lige FBiH, ali da jasno znamo kakav nam je cilj i koliko nam godina treba za ostvarenje istog. Primjera radi nakon revizije znamo da su naša ukupna dugovanja 500.000 KM i da nam je potrebno pet sezona da bi bili na 0 ja bih drage volje pristao na to, ali za tako nešto moramo znati koliki je godišnji budžet (koliko će biti odvojeno za redovno funckionisanje, a koliko na servisiranje dugova). Ali pošto mi nemamo finacijskih izvještaja, nemamo revizije poslovanja ova Hasanova izjava je i više nego neozbiljna.
Suplja prica ocito nema pojma sta govori, uzeo si vruc krompir, pokazao da si posten, ali i da ne znas kraj price.
Kakva glupost nevjerovatno 3-5 godina za stabilizaciju, hahahahahahh sjedi Hasane ionako si bivsi
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Dzabe se priča o Hasanu i njegovim riječima od sinoć/preksinoć,čovjek je bivsi i to je to.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da Hasan ima milione i prica ovu priču, islo bi sve. Ali na ovo sve, nije dovoljno postenje. U ovom sportu, u ovoj ligi, postenje je na zadnjem mjestu. Daj ti nama pare, jaku ekipu, veze u savezu, pa cemo biti posteni i pobjedjivati posteno
Real i City ne rade pošteno,što bi neko Jedinstvo iz nekog tamo Bihaćanebeskasila je napisao/la: ↑12 jun 2024, 14:36Da Hasan ima milione i prica ovu priču, islo bi sve. Ali na ovo sve, nije dovoljno postenje. U ovom sportu, u ovoj ligi, postenje je na zadnjem mjestu. Daj ti nama pare, jaku ekipu, veze u savezu, pa cemo biti posteni i pobjedjivati posteno
-
- Kontakt:
Gluposti frajer prica cuj 5 godina. Ako ne uspijemo iduce sezone jer realno Celik je zreo da se vrati onda treba uci one tamo. Po hasanu sad trebamo cekati da udje celik, stupcanica, gornji rahici..
Mene je sramota svakog navijaca koji ovako razmislja. Kao neko ko je pogledao bog zna koliko namjestenih utakmica stid me je, trebalo bi biti i tebe. Okej, ne mozemo biti 100% posteni jer nije nijedan klub u drzavi, ali funkcionisati onako kako smo zadnjih godina, kupiti ulazak u PL i to je sramota.
Napravi ekipu pa udji kao Velez, a ne kao Olimpik.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Napisao sam vam neki dan za Zaru, covjek uziva u Bihacu, samo zeli da su vece ambicije kluba. Zarucio je nasu curu jednu, samo da ne bude kasnjenje sa pripremama i ostalih problema sa finansijama on ostaje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Mogu misliti kakva si osoba u RL. Jel krades, muljas, otimas tudje jer eto i tamo neko drugi krade, pa trebas i ti. Pises glupostiLondonRed je napisao/la: ↑12 jun 2024, 14:43Real i City ne rade pošteno,što bi neko Jedinstvo iz nekog tamo Bihaćanebeskasila je napisao/la: ↑12 jun 2024, 14:36Da Hasan ima milione i prica ovu priču, islo bi sve. Ali na ovo sve, nije dovoljno postenje. U ovom sportu, u ovoj ligi, postenje je na zadnjem mjestu. Daj ti nama pare, jaku ekipu, veze u savezu, pa cemo biti posteni i pobjedjivati posteno
Svi smo za jedan normalan i ugledan klub.svi znamo da je nemoguce uci u PL sto posto posteno, ali ako moze sto vise posteno, to bolje. I ja sam za to, kao i vecina forumaša ovdje, a vjerujem i iskrenih navijaca.
Nemojte da se pocnemo izmedju sebe prepucavati, nema nas toliko 
Lijepo je sto nas ima nekoliko aktivnih, kako je nekad bilo kad smo imali svoj forum, pa Aljo napise pojacanje ludnica bude

Lijepo je sto nas ima nekoliko aktivnih, kako je nekad bilo kad smo imali svoj forum, pa Aljo napise pojacanje ludnica bude

Omladino skočište svi na mene a u svojim citatima spomenušte ne moguce ući pošteno i treba što poštenije?! I jos na to sve lik reče da otimam i kradem.
Smirite strasti niko nije rekao kupiti titulu,vec ako ti sva sezona stane u 5 bodova razlike onda tih 5 u toku 20+ kola mozes uzeti i to je to.
I da ovom sto me nakalja da mu kazem da sam uplatio u ponedeljak Kurban i da nisam nikakav otimač kruha iz usta.
Samo opusteno ...
Smirite strasti niko nije rekao kupiti titulu,vec ako ti sva sezona stane u 5 bodova razlike onda tih 5 u toku 20+ kola mozes uzeti i to je to.
I da ovom sto me nakalja da mu kazem da sam uplatio u ponedeljak Kurban i da nisam nikakav otimač kruha iz usta.
Samo opusteno ...
-
- Kontakt:
Ma lik uvijek udara kontru. Svi smo ovdje jer volimo klub, ne sto mrzimo. Al treba biti realan. Evo prica da je sve završeno sa Emirom. Ne znam zasto je onda Hasan gostovao u emisiji, ako je sve završeno sa njim. Nema smisla
-
- Kontakt:
Ja ti nisam rekao da otimas i krades, ne izmisljaj. Jos svojim komentarom nikog nisam uvrijedio.LondonRed je napisao/la: ↑12 jun 2024, 16:04Omladino skočište svi na mene a u svojim citatima spomenušte ne moguce ući pošteno i treba što poštenije?! I jos na to sve lik reče da otimam i kradem.
Samo opusteno ...
Napisao sam Jel krades? ako neko drugi krade.
Procitaj dva puta ako nisi shvatio sta mislim
Šta u drzavi ima smisla ?nebeskasila je napisao/la: ↑12 jun 2024, 16:06Ma lik uvijek udara kontru. Svi smo ovdje jer volimo klub, ne sto mrzimo. Al treba biti realan. Evo prica da je sve završeno sa Emirom. Ne znam zasto je onda Hasan gostovao u emisiji, ako je sve završeno sa njim. Nema smisla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.