Qurac je on odbio, vec je igrao za njih sto je i sam potvrdio. Vrlo moguce da ga nisu ni pozvali a on eto glumi da ih je odbio. Zasto bi ih odbio nakon sto je prvo prihvatio? Da ga kao ne bi zvali izdajnikom? Igra za Zrinjski, igrao za Leotar, nema na njega nikakav pritisak ozbiljan. Zasto nije dobio poziv ne znam, ali najmrzi su mi igraci koji cmizdre po medijima i uz to nesto prijete.dubrovnik je napisao/la:Nemoj tako hebi ga Mihojevic, Radovac, Modic, Memija a mozda i jos koji igrac su vec bili U21 reprezentativci. Neki od njih i u te dvije utakmice sa USA i Turskom ali su opet u Karacicevom sastavu. Momak je odbio poziv Srbije ali to mene i ne interesira puno. Zasto on nije pozvan za razliku od nabrojanih. Da li je on losiji igrac i da li ima mjesta u timu? To mene interesira i zato sam i pitao. A ovo ostalo i nije puno vazno.Cartman je napisao/la:Dobio je poziv za U21, nema sta cmizdrit. Jasta nego izdajnik ako zaigra za njih, pogotovo nakon podrske sto je dobio. Trazi neki izgovor da ode tamo.
Psujete Tankovovicu sto proba natjerat Svedsku da ga pozove koristeci BiH, ovaj isto radi koristeci Srbiju. Jer zna da sam spomen njih i eto to sto je kao on navodno njih odbio budi paznju. Mali je mnogo drzak. On i Vladavic. Da su Srbi toliko zainteresovani onda bi ga i doveo neki njihov klub, a ne Zrinjski. Gledam im U19 repku, dvojica iz Italije, ostali iz Srbije. Cisto sumnjam da bi ga pozvali. Imaju vrlo visok nivo u mladjim kategorijama.