FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Suljo20002
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Suljo20002 » 15 jul 2015, 08:11

Gdje je sad Husara da pametuje kako ste mogli kupiti Pirica.

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 15 jul 2015, 08:14

Nije ono sinoc bilo toliko lose koliko rezultat prikazuje. Dobili smo vrhunske stopere, i to se vidjelo. Ono sto je cinjenica, ljudi su nas poklopili tamo gdje smo najjaci...u veznom redu...smanjili protok lopte na minimum. Fizicka sprema je na nivou premier lige, i tu struka ima itekako posla ako hocemo da napredujemo. Sve u svemu, nisam totalno nezadovoljan.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 15 jul 2015, 08:17

U ovim jacim utakmicama tacno vidis ko su to pravi igraci u ekipi, a koji nisu.... jasno je da smo u stoperskom paru Barbaric Stepanov dobili ogromna pojacanja,ne znam,ne pamtim kad smo na toj poziciji imali bolje igrace,ali zato nemamo bekove i tog golmana. Hebibovic se pogubio,nije odigrao dobro,bolji je on puno od Barica,ali nije to to,valjda mu treba vremena da se uigra,tek je dosao pa treba biti strpljiv. Puzigaca,sta ja znam,za nase lige i moze proci,za nesto vise nije... Ostrakovic dosta nesiguran,ni sam covjek ne zna kad je zadnji put branio,i staviti ga u LP,je pomalo i njega iznenadilo. ta pozicija nam je bas najkriticnija! Bekic2 he za ono vremena koliko je odigrao pokazao po meni dosta,i na krilu je cak bio korisniji od Velkovskog,vidi se da mu je to prirodna pozicija. Radovac i Cimirot onako,nista posebno. Benko odsjecen vecim dijelom utakmice,Stojcev nije za jace utakmice,Alispahic jos ganja formu,i to je to. Stepanov i Duljevic,uz Benku naravno i Cimirota,odskacu kvalitetom u ovoj ekipi. Duljevic ce biti igracina,covjek je nas najbolji igrac,on i kad pogrijesi pogrijesi sa stilom,covjek sve zna s loptom!

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 15 jul 2015, 08:19

Moderni fudbal je samo i samo trka, trka i sto vise kratkih sprinteva... Shvatit cemo to nekad siguran sam :)

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jul 2015, 08:23

amstaff je napisao/la:Moderni fudbal je samo i samo trka, trka i sto vise kratkih sprinteva... Shvatit cemo to nekad siguran sam :)

Idealna je kombinacija trke i bar dvojice "znalaca" ( jedan u napadu jedan u sredini ) koji po mogucnosti isto mogu puno da pretrce. :D

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 15 jul 2015, 08:24

Sve ste već rekli i bili podosta u pravu, ali ne mogu da vjerujem da zbog Salema ekonoma primamo gol u groznom momentu na ovom nivou takmičenja :facepalm: p.s. ne mogu da se otmem ubjeđenju da bi Delač ono pokupio ili boksovao
Kod drugog gola sasvim sigurno da je Oštri pogriješio, nakon neuspjele ofsajd zamke, on krenuo lagano na loptu pa zastao , to je Bandin sindrom vjerujte mi,ono je morao dokraja ispoštovati i izboksovati :thumbdown:
Vrijedi Delač svake pare uz onakve stopere to bi bilo beton, nažalost opet smo nedorečeni ovaj put na golmanskoj poziciji i naša kretanja bez lopte u odnosu na njihova su smiješna
Mosa RajvoSa

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 15 jul 2015, 08:24

Tek kad se otjeraju/prodaju Puzigaca, Stojcev pa i Dzemo i Tatomirovic mi mozemo promijeniti trenera, do tada na otkaz Dzeni zaboravite.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 jul 2015, 08:25

Suljo20002 je napisao/la:Gdje je sad Husara da pametuje kako ste mogli kupiti Pirica.
I Ostrakovic je njegov koliko ja znam, pa ne moze da pljuje po svom.. :D
Bahati, bahati Željkan!
1946

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 15 jul 2015, 08:25

**** je konj što stvori ovakve nas Bosance. Pa **** nam materina pa izgubimo jednu tekmu nakon pola godine i odmah ništa ne valja. Pa duplo jača ekipa. Jao koji smo mi dobili Allahu dragi... Dzeno nema poraza u PL i izgubi u CL i odmah smjena,pa koga bi doveli? Ancelotia? Eno vam Kodro i sta je bilo i to u PL? Dinamo-rijeka-patizan će jedva u Europu koji grade tim 5 godina,a mi bi za godinu nesta... PU PU PU PU
Sabrine mi moje!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2015, 08:27

BosnianKingdom je napisao/la:**** je konj što stvori ovakve nas Bosance. Pa **** nam materina pa izgubimo jednu tekmu nakon pola godine i odmah ništa ne valja. Pa duplo jača ekipa. Jao koji smo mi dobili Allahu dragi... Dzeno nema poraza u PL i izgubi u CL i odmah smjena,pa koga bi doveli? Ancelotia? Eno vam Kodro i sta je bilo i to u PL? Dinamo-rijeka-patizan će jedva u Europu koji grade tim 5 godina,a mi bi za godinu nesta... PU PU PU PU
Pasa moj bruka. :eh:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 15 jul 2015, 08:33

Dzeno nije kapacitet za LP i to je jednostavna matematika. On ih je pripremao za LP, a ne ja. Dakle njegova je greska. Ili ne zna ili ne zeli da zna neke stvari. Ja da sam im trener trcali bi kao navijeni ili ne bi ni igrali.
Rijeka ima trenera i zato je i nakon 2 sezone usla u EL. Dinamo ima strasnu ekipu ali lose trenere zato se i pate zadnjih sezona.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2015, 08:37

amstaff je napisao/la:Dzeno nije kapacitet za LP i to je jednostavna matematika. On ih je pripremao za LP, a ne ja. Dakle njegova je greska. Ili ne zna ili ne zeli da zna neke stvari. Ja da sam im trener trcali bi kao navijeni ili ne bi ni igrali.
Rijeka ima trenera i zato je i nakon 2 sezone usla u EL. Dinamo ima strasnu ekipu ali lose trenere zato se i pate zadnjih sezona.

Rijeka ima bolje igrace od nas na 9 pozicija i zato je usla u EL. Dalje, imali smo prilika koliko i Lech, lako se moglo desiti da povedemo i dobijemo tekmu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 jul 2015, 08:41

Sabinho je napisao/la:
amstaff je napisao/la:Dzeno nije kapacitet za LP i to je jednostavna matematika. On ih je pripremao za LP, a ne ja. Dakle njegova je greska. Ili ne zna ili ne zeli da zna neke stvari. Ja da sam im trener trcali bi kao navijeni ili ne bi ni igrali.

Rijeka ima bolje igrace od nas na 9 pozicija i zato je usla u EL. Dalje, imali smo prilika koliko i Lech, lako se moglo desiti da povedemo i dobijemo tekmu.
Ma yebo Dzenu, hajmo mi dovesti nekog srpskog kvazi strucnjaka ili jos bolje neko izvikano ime da se uci na nama. Sta ce Dzeno, poljski prvak ga izbaci. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2015, 08:43

:lol:

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 15 jul 2015, 08:44

Ima bolje igrace od nas, ali nema bolje igrace od Stuttgarta. E tu na scenu stupa Matjaz Kek, strasan trener. Covjek koji zna svoj posao. Nije meni cilj da hejtam Dzenu ili bilo koga, ja sam samo ubdjedjen da sa ovim nacinom rada necemo nikad napraviti nista u Evropi. Imamo totalno pogresan profil igraca za Evropu(osim par igraca od 25) i pogresan nacin pripremanja pogresnih igraca za Evropu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2015, 08:53

Ljudi cuvajte se mitomanije, ovih dana je na vrhuncu.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 15 jul 2015, 08:58

Ne znam dali sam lud ili preoptimistican :lol: , ali zaista mislim da im mozemo utrapiti 3 komada u Poznanu, jos ako se opuste ... Vidjelo se i sinoc da smo mogli sa malo vise srece odigrati egal pa tako i sami zabiti dva gola bez frke. Uglavnom tako malo nam fali da budemo skroz "Ok" tim, barem sto se tice Balkana.

Volim te FKS
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 jul 2015, 09:01

Sabinho je napisao/la:Ljudi cuvajte se mitomanije, ovih dana je na vrhuncu.
Samo im jos gusle fale da opjevaju svoje lazi i stici ce po mitomaniji nase druge komsije koje polagano stizu po mitomaniji.
Bahati, bahati Željkan!
1946

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 15 jul 2015, 09:02

Ja bih to prije definisao kao nesposobnost ljudi da vlastitim očima uoče probleme koji su i više nego evidentni... Ili u krajnjem slučaju MINIMALIZAM, odnosno "samozadovoljavanje" nakon pobjeda nad Travnikom ili Radnikom... Neki ljudi kupe Mercedes, a neki su zadovoljni sa Yugom(a mogu da imaju mercedes).

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2015, 09:03

joker90 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ljudi cuvajte se mitomanije, ovih dana je na vrhuncu.
Samo im jos gusle fale da opjevaju svoje lazi i stici ce po mitomaniji nase druge komsije koje polagano stizu po mitomaniji.
Svakako da su tu negdje. Jedva cekam sutra navece. :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 24 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []