Kockaš li još?stulic89 je napisao/la: ↑14 apr 2020, 07:00@anonimni, razumijem sta hoces reci, slazem se u potpunosti s tobom sto kazes ljudi kukaju, a sami prihvataju da ne mogu biti isplaceni. Slazem se i sa ovim da je izbor kladionice licni izbor, i naravno tu je tesko reci ova je bolja ili ova je gora. I glupo da bilo sta napisem za mozzart, kad nisam tu tiketa uplatio.
@90minut, vidim nazivas me bolesnikom, ne znam odakle ti pravo da tako pricas. Izvrces mi recenice iz konteksta, ali nemam zivaca za diskuciju s tobom zaista. Sta radis na kladionicarskom forumu ako ces konstantno pisati protiv kladjenja? Sta si: fanatik neki ili obicni spamer?
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
zini Hasiba da ti kažem90minut je napisao/la: ↑20 apr 2020, 23:27Kockaš li još?stulic89 je napisao/la: ↑14 apr 2020, 07:00@anonimni, razumijem sta hoces reci, slazem se u potpunosti s tobom sto kazes ljudi kukaju, a sami prihvataju da ne mogu biti isplaceni. Slazem se i sa ovim da je izbor kladionice licni izbor, i naravno tu je tesko reci ova je bolja ili ova je gora. I glupo da bilo sta napisem za mozzart, kad nisam tu tiketa uplatio.
@90minut, vidim nazivas me bolesnikom, ne znam odakle ti pravo da tako pricas. Izvrces mi recenice iz konteksta, ali nemam zivaca za diskuciju s tobom zaista. Sta radis na kladionicarskom forumu ako ces konstantno pisati protiv kladjenja? Sta si: fanatik neki ili obicni spamer?

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Ubise bijeli rusi tv prava , aleksander hleb trlja ruke
Treba otvoriti temu bjeloruska liga, sigurno ima eksperata. Lige petice su za slabice
Treba otvoriti temu bjeloruska liga, sigurno ima eksperata. Lige petice su za slabice
- samoOlimpick
- Kontakt:
svi pricaju o kaficima kad ce se otvorit, kladionice ni da pomenu, da naglasim isplate su u pitanju i to ne male, ako to se jos kiselilo malo moglo bi na live se zaginut
0:2 ht
4:2 ft

4:2 ft

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Pa zar se ne može na račune i kartice povući?samoOlimpick je napisao/la: ↑28 apr 2020, 09:02svi pricaju o kaficima kad ce se otvorit, kladionice ni da pomenu, da naglasim isplate su u pitanju i to ne male, ako to se jos kiselilo malo moglo bi na live se zaginut
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ja sta BiH uradi sa raspiratorima 
Netreba niko plaćati porez.

Netreba niko plaćati porez.
Ibro ne seri.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Taman mozes otici na Maldive All inclusive.
Idi gledaj soderliga i njegov magicni bh
Soderliga
nemoj ti ipak ici na Maldive, neki pravopisni kurs ce biti bolja investicija 

Ne kladim se podugo, pita me kolega stariji lik kako može isplatiti sa wwina.com, ja mu napravio da porez izbjegne. Koliko se čeka na račun isplata?
Nullius in verba
- samoOlimpick
- Kontakt:
Ne dam im to, jos samo da ima se nag*zim i da rade od mene šta hoće. Moze se povuci naravno, ali ne pada mi na pamet. I lični dokument im je previše !Heller je napisao/la: ↑01 maj 2020, 09:08Pa zar se ne može na račune i kartice povući?samoOlimpick je napisao/la: ↑28 apr 2020, 09:02svi pricaju o kaficima kad ce se otvorit, kladionice ni da pomenu, da naglasim isplate su u pitanju i to ne male, ako to se jos kiselilo malo moglo bi na live se zaginut
Kakve su ovo simulacija tekme na ponudi u premieru?
nema potpisa
Pa simulacije 

Upale na FM-u tekmu i simuliraju.
Bolje igrat' kerova nego to
Bolje igrat' kerova nego to

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.