Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- AlfredBorden
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
da li neko zna kad izlaze u prodaju ulaznice za ovu prvu domacu utakmicu u tuzli? 

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- storm_raider
- Kontakt:
Ma Wright je odlican igrac, kompenzira nedostatak suta i visine nevjerovatnom atletikom. Mnogo je radio u teretani, to se osjeti na tom sutu, ali Domercantu malo ko u reprezentaciji moze uopste da se primakne. Bojim se da kvalitetnijeg stranca necemo imati.nerminh74 je napisao/la:joksimovic, stemberger, edvards, pavkovic, ... ni jedan u igokei nije imao 10+, a covjek bi pomiclio da je Igokea ispala iz ABA lige, a ne da je kroz nju izborila europu i nemanja je imao 15,6 poena (sa ukupnim sutem od 45%) + 5 asistencija po utakmicistorm_raider je napisao/la:Pa kada je tako sto nemas u Igokei 10+ ?
Nemanja je veoma dobar igrac. Wright Domercantu ne moze primirisati.
i momak u reprezentaciji od 18 godine, samo jednu sezonu preskocio da bi se oporavio od povrijede, koji je sam digao reprezentaciju u utakici protiv crne gore na EP i odigrao veoma vaznu ulogu u pirovoj pobjedi nad litvaniji
ali eto bolji je jedan pozer koji je stavio nekoliko slika na facebook i koji je imao nekoliko atraktivnih poteza i koji je odigrao sjajnu utakmicu u gruziji (a izgubili smo u skenderiji radi njegovog katastrofalnog suta) i sto dobro skace za pleja i nema veze kada je u odlucujucoj utakmici EP kada smo mogli ostvariti veliki iskorak odbio trenera da udze na teren
za mene je sa tim potezom pokopao samog sebe
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ma bicemo mi pravi na e.p ovo je tek zagrijavanje.Ne znam cudno mi kada procitam ,Wright zbog nas dogurao do E.L....to znaci da ce Pasalic,Gajic,Buza,Vrabac svi u E.L jer igraju za repku.Sto se tice Nemanje,odlican igrac koji moze pokriti 2 poz a takvih je malo.
ja sam govorio da bi ovaj island mogao iznenaditi eto britance su iznenadili treba se nadati da ce to nasim biti dovoljna skola jer ova grupa se mora proci.
You are someone else I am still right here
Jutros je pocela prodaja na Korzu, ja sam licno kupio.AlfredBorden je napisao/la:da li neko zna kad izlaze u prodaju ulaznice za ovu prvu domacu utakmicu u tuzli?
I ja sam danas kupio 10 u Merkatoru, ona mjenjacnica na drugom spratu. Malo sam se plasio da je ogranicen broj po osobi, al' izgleda da nije.NG1 je napisao/la:Jutros je pocela prodaja na Korzu, ja sam licno kupio.AlfredBorden je napisao/la:da li neko zna kad izlaze u prodaju ulaznice za ovu prvu domacu utakmicu u tuzli?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
kad igramo protiv velike britanije
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Srijeda u 8DeeWa je napisao/la:kad igramo protiv velike britanije
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
ova grupa ce se proci sa 4 ubjedljive pobjede,to je sigurnofera je napisao/la:ja sam govorio da bi ovaj island mogao iznenaditi eto britance su iznenadili treba se nadati da ce to nasim biti dovoljna skola jer ova grupa se mora proci.

- elninho_resTO
- Kontakt:
Samo me zanima jesam li dobro upratio da je u SA za Veliku Britaniju cjena 15km ili sam nesto pogresno shvatio.
Nadam se da nece neko doci i reci Sarajevo obrukalo repku.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
to sam i ja odmah primjetio,bas su pretjerali 15 KMelninho_resTO je napisao/la:Samo me zanima jesam li dobro upratio da je u SA za Veliku Britaniju cjena 15km ili sam nesto pogresno shvatio.

Pa savez puca ove cijene, moraju nesto I zaraditi... I pretprosle god je parter bio 15 a tribine 10... puno jest, al jbg ako gdje mogu na kartama zaraditi to I jest u Sarajevu, gdje su prosjecne plate najvece I status zivljenja najbolji...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
-
- Kontakt:
Ima li prenos iz Britanije i na kojem kanalu ako ima?
na drzavnomzaboljisportuBiH je napisao/la:Ima li prenos iz Britanije i na kojem kanalu ako ima?
-
- Kontakt:
Hvalamirzatele je napisao/la:na drzavnomzaboljisportuBiH je napisao/la:Ima li prenos iz Britanije i na kojem kanalu ako ima?
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jel moze neko sa sigurnoscu napisati koliko se krecu cijene karti.. Drug i ja smo planirali doci pa da znam da li da narucim karte. Lijep pozdrav 

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
10 km su kartemoj uzor-S.G je napisao/la:Jel moze neko sa sigurnoscu napisati koliko se krecu cijene karti.. Drug i ja smo planirali doci pa da znam da li da narucim karte. Lijep pozdrav

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Idemo veceras po prvu pobjedu,to ovi momci najbolje rade,koga briga za izjave i konferencije 

-
- Kontakt:
Jel ti nešto meni kao govoriš. VIdim na dvije teme ispod mog posta nešto mašeš prstom?basket3 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Febo123, Quartararo, TripleThreat, Vaya i 23 gosta.