Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
A što imaš poriv da vrijeđaš? Niko gore od kako sam prvi put postavio pitanje nije odgovorio na isto nego su odgovori bili "već je pisano zašto se NE IGRA", "ti bi sve da znaš e pa neće moći" itd itd i ja slabo kontam? Odrastite više.
Meni je iskreno drago da se Olimpic uklanja s Koševa, jer samo džaba nam travu gaze, a može se naguziti Zrinjskom i ostaloj ekipi i na Otoci - za to ne treba ništa veći stadion.[/quote][/quote]
Papak ostaje papak. Barem si se otkrio.
Meni je iskreno drago da se Olimpic uklanja s Koševa, jer samo džaba nam travu gaze, a može se naguziti Zrinjskom i ostaloj ekipi i na Otoci - za to ne treba ništa veći stadion.[/quote][/quote]
Papak ostaje papak. Barem si se otkrio.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- PitarBordo
- Kontakt:
Papak zato što smatram da Olimpic ne zaslužuje da igra domaće na Koševu? Jap, taj sam, Okokumepapak me zovite.
Samo Saraj'vo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Postaješ naporanPitarBordo je napisao/la:Papak zato što smatram da Olimpic ne zaslužuje da igra domaće na Koševu? Jap, taj sam, Okokumepapak me zovite.
1946
Dobro legendo,rekao si sto si htio i dobio odgovor.Hajde pokazite bar malo pristojnosti i napustite nasu temu.Imali bi svasta dirati i pisati o drugima ali se bar drzimo samo svoga.
- PitarBordo
- Kontakt:
Je8i ga kad je trebalo haman tuce postova da dobijem odgovor da li se vraća Olimpic na Otoku, lakše saznat' broj Tanje S. Đurović nego od Manćinija dobiti odgovor vezan za Olimpic, šta god pitaš za Olimpic njemu je trolanje, nije navikao da se neko osim njega interesuje oko kluba... Evo neću više.BitiSrcemVezan je napisao/la:Postaješ naporanPitarBordo je napisao/la:Papak zato što smatram da Olimpic ne zaslužuje da igra domaće na Koševu? Jap, taj sam, Okokumepapak me zovite.
Samo Saraj'vo.
hvala ti
Sporazumni raskid ugovora Stefanu. Gdje to ide? 
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Umrtvila nam se tema.Usutili smo se iz straha ali valjda bude dobro.
Prica oko odlazaka jos nije zavrsena.Polovina igraca je na izlaznim vratima a nekima su istekli ugovori i sa njima se nece produzavati.Pojacanja ne bi trebala biti iz BIH.
Ocekuje se lokalitet od strane Opštine N.G. nekih 50 dunuma za izgradnju kampa.
Pripreme izgleda opet Antalija.
Prica oko odlazaka jos nije zavrsena.Polovina igraca je na izlaznim vratima a nekima su istekli ugovori i sa njima se nece produzavati.Pojacanja ne bi trebala biti iz BIH.
Nije bas strah, nema vijesti, nema sta reci. 
Duga je zima.
Duga je zima.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
lupus je napisao/la:Umrtvila nam se tema.Usutili smo se iz straha ali valjda bude dobro.
Javi ako bude kakvih informacija oko kampa.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mozemo malo spekulisati koji bi mogli biti od tih koji odlaze u inostranstvu, koji ce napustiti, koji bi mogli doci, za koje pozicije trebamo igraca itd., da ne bude dosadno.
Znam da se pricalo da Mak i Meraja idu negdje, nisam vidio da se prica na nekoj temi ovdje za Merajica, pa pretpostavljam da ide u ino(ako ide uopste).
Stefan je prvi koji je otisao, Pandzin ugovor istice sad u Decembru ali mislim da nebi imalo smisla da ga samo pustimo, nije on los igrac cak je i bio medju boljima ove polusezone, ako neko hoce da ga otkupi onda ok. Pisali su da Bogicevic vjerovatno ide Zelji, a Zeljo jos zeli Stanica koji ima vazeci ugovor.
Jeste li jos nesta culi ili citali?
Znam da se pricalo da Mak i Meraja idu negdje, nisam vidio da se prica na nekoj temi ovdje za Merajica, pa pretpostavljam da ide u ino(ako ide uopste).
Stefan je prvi koji je otisao, Pandzin ugovor istice sad u Decembru ali mislim da nebi imalo smisla da ga samo pustimo, nije on los igrac cak je i bio medju boljima ove polusezone, ako neko hoce da ga otkupi onda ok. Pisali su da Bogicevic vjerovatno ide Zelji, a Zeljo jos zeli Stanica koji ima vazeci ugovor.
Jeste li jos nesta culi ili citali?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mak Varesanovic u januaru ide na gledanje u Liverpul
Merajic ima nekih upita i blizu je odlaska kao i Pandja(Maroko).Od odlazaka blizu ino angazmana je Stanic.
Iranci zele Jusufovica a i mali se zapalio (vjerovatno dobio dobre uslove)a neki klub iz Moldavije se raspituje za Imamovica,svakako je njihov i zna im jezik.
Na Bogicevica se ne racuna kao ni na nekih do sada sedam igraca.Svakako ce biti veselo.
Merajic ima nekih upita i blizu je odlaska kao i Pandja(Maroko).Od odlazaka blizu ino angazmana je Stanic.
Iranci zele Jusufovica a i mali se zapalio (vjerovatno dobio dobre uslove)a neki klub iz Moldavije se raspituje za Imamovica,svakako je njihov i zna im jezik.
Na Bogicevica se ne racuna kao ni na nekih do sada sedam igraca.Svakako ce biti veselo.
Zvuci regularno onda.
Nama je jedan vec duzi teret pozicija lijevog beka, odavno nemamo neko super rijesenje. Tu ocekujem da nemozemo biti izbirljivi nego iz bilo koje drzave, koje god godiste, samo nek' odradi posao kako treba da predjemo ovu prepreku pa sljedece sezone trazimo dugorocno rijesenje ako ga vec sad ne nadjemo. Kako ne mogu prezaliti sto nismo doveli onog Rafaela Forstera kad smo imali sansu, mlad brazilac iz Serie D, sve ga nesta posmatrali, i jedan dan ode momak iz Serie D u Serie A direkt i postao standardan i sve. Da smo ga tada doveli sad bi imali lijevog beka za narednih 5-6 godina ili bi zaradili plaho na njemu.
Nama je jedan vec duzi teret pozicija lijevog beka, odavno nemamo neko super rijesenje. Tu ocekujem da nemozemo biti izbirljivi nego iz bilo koje drzave, koje god godiste, samo nek' odradi posao kako treba da predjemo ovu prepreku pa sljedece sezone trazimo dugorocno rijesenje ako ga vec sad ne nadjemo. Kako ne mogu prezaliti sto nismo doveli onog Rafaela Forstera kad smo imali sansu, mlad brazilac iz Serie D, sve ga nesta posmatrali, i jedan dan ode momak iz Serie D u Serie A direkt i postao standardan i sve. Da smo ga tada doveli sad bi imali lijevog beka za narednih 5-6 godina ili bi zaradili plaho na njemu.
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 17 dec 2015, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Znam da ce biti pljuvanja i napada ali moram ovo napisati.
Ako je Zeljo danas na presici izasao sa argumentom da je imao sakriveni porez i prijavljenog samo jednog igraca u periodu od 2009-2014 g.kako je onda prolazio u Savezu i dobijao licencu za Evropu i koliko smo mi puta onda osteceni i izgubili para.A naseg sefa su ismijavali i medijski napadali kada ih je prozivao a sada se vidi sa razlogom.Ovdje ima elemenata da se cak i sudski traze pare.Od koga Saveza ili Zelje
Ako je Zeljo danas na presici izasao sa argumentom da je imao sakriveni porez i prijavljenog samo jednog igraca u periodu od 2009-2014 g.kako je onda prolazio u Savezu i dobijao licencu za Evropu i koliko smo mi puta onda osteceni i izgubili para.A naseg sefa su ismijavali i medijski napadali kada ih je prozivao a sada se vidi sa razlogom.Ovdje ima elemenata da se cak i sudski traze pare.Od koga Saveza ili Zelje
U ligi ima svasta nesta sigurno sto i ne znamo, bice i u narednoj deceniji sigurno, mi nemamo neki lobi pa cemo se morati nastaviti boriti i biti 2x bolji od ostalih da nam nebi niko mog'o prici.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
To je vrijeme komiteta...Nije problem uvezati a narocito ukazati da Savez nista nije napravio pomak u odnosu na prethodne.Koga uhvate toga **** 
-
GradKamena
- Kontakt:
Zrinja-Olimpic 20.2.2016 generalka pred nastavak sezone u Mostaru !
Pravi test
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Hvala Keni za sav trud i rad, i puno mu srece zelim u nastavku karijere.
Malo iznenada ovaj potez, ali ostali sigurno nece biti. Jedva cekam da vidim kakvu cemo to sarenu ekipu skupiti do Februara i ko ce prezivjeti zimu.
Malo iznenada ovaj potez, ali ostali sigurno nece biti. Jedva cekam da vidim kakvu cemo to sarenu ekipu skupiti do Februara i ko ce prezivjeti zimu.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Pa niko ovdje ni riječ jednu da spomene o podatku da ste kao klub sa rosterom svojih igrača vrijedniji i ispred Željezničara 
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.