Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Salatic, Gudelj, Hadzic, Arslanagic, Besic, Hrgota, Milosevic, Susic svi bi bili itekako korisni za sirinu repke. Pape se stalno zali da ima 13-14 igraca samo, a evo ovdje 9-10 igraca od kojih su sigurno barem 4 bolji od ovih sto se zovu u repku samo da popune broj.
Ako Bog da i Delača na ovaj spisak uskoro dodat, sam je vec govorio da ne bi imao nista protiv da igra za BiH a kontam opet bolje on da bude 3 golman nego Avdukic..
Ako Bog da i Delača na ovaj spisak uskoro dodat, sam je vec govorio da ne bi imao nista protiv da igra za BiH a kontam opet bolje on da bude 3 golman nego Avdukic..
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
zna li neko da li se uopće ostvario ikakav kontakt sa gudeljom, ima li ikakvih naznaka da bi igrao za nas, dovodi li se u kontekst sa repkom kao tino ili anel ? 

Odlazi Safete.
Jedini novinar koji se čuje sa njim je iz Bihaća Armin Pašić ,moj dobar prijatelj s kojim se redovno čujem , danas je trebao izaći članak o Gudelju u Sportu da ima želju da zaigra za BiH ali taj članak nije prošao ,3,4 ostala članka su prošla taj nije ...ne znam zbog čega ,ali mislim da ću u narednom članku sporta izaći i taj članak o NemanjiAeGon099 je napisao/la:zna li neko da li se uopće ostvario ikakav kontakt sa gudeljom, ima li ikakvih naznaka da bi igrao za nas, dovodi li se u kontekst sa repkom kao tino ili anel ?

NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....

NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
vidim može igrati i defanzivnog veznog. onda bi nam ekstra došao jer je prvotimac u solidnom klubu u solidnoj ligi, tek su mu 22 godine i mogao bi napredovati u karijeri. 

Odlazi Safete.
Ma gdje će doći nared od SušićaAeGon099 je napisao/la:vidim može igrati i defanzivnog veznog. onda bi nam ekstra došao jer je prvotimac u solidnom klubu u solidnoj ligi, tek su mu 22 godine i mogao bi napredovati u karijeri.

NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
- Principatus
- Kontakt:
Ma to novine lazu, kako bi se blatio Susic. Kao sto su izmislili, da Kolasinac moze igrati za nas i da bi pjeske do Sarajeva. Jer Kolasinac je Sandzaklija i nema pravo nastupa za nas.Arslanagic: Zelim igrati zu BiH, jer tu zemlju volim.

Najbolje mi je jos ovo bubetanje oko Tina. Kao ne zna niko da li ce biti pozvan. Neeee to medijska pompa samo onako, a drzavljanstvo sigurno je promijenuo iz dosade i silnog patriotizma, ne zbog garancije da ce dobiti poziv.
I onda fraze tipa SBBKBB. Pa majko mila po vom covjek nebi smio da razmisli kako ce sutra strukturirati dan i nikada praviti prognozu ni za sta, nikada planirati za buducnost. Prognoze nisu uvjek istinite i uvjek covjek mora biti spreman da dinamicno reaguje na dogadjaje, ali bilo kakvo planiranje je potrebno. Susic to uvjek konta kad mu je voda do uha pa se onda hvaca za glavu.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 25 jan 2014, 01:51, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Da hoće odyebat više taj Tino i amiđa mu sa presmiješnom 4-1-3-2 formacijom.
- katalinski
- Kontakt:
Momak vec igra za mladu reprezentaciju srbije-e sad poziv da igra na SP je mozda i razlog da promjeni reprezentaciju.stari mu je bio jedan od 3glavna kandidata za klupu R.S..da postoji neko ugledan iz RS ko bi lobirao za nas imali bi vece sanse da izabere BiH,a vjerovatno ne bi gubili brojne igrace i to ne samo u fudbalu.
Ajvatar
Evo glava da ce onaj mali Susic dobit poziv za Egipat. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Ma daj to je sve SBBKBB.Cartman je napisao/la:Evo glava da ce onaj mali Susic dobit poziv za Egipat.
Kako ide onaj... Kaze jedna krava drugoj: Ja mislim da postoje jasni predznaci, da nas seljak ovdje drzi i hrani samo da nas kasnije preradi u cevape. A ova druga: Ma daj to je sve SBBKBB i tvoje teorije zavjere.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
+ igrati od 1min.Cartman je napisao/la:Evo glava da ce onaj mali Susic dobit poziv za Egipat.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo da mi je znati, ukoliko vec dodje do toga, zasto Tin Sven Susic i Hadzic zasluzuju poziv, a Sanjin Prcic ne,iako je standardan u Ligue 1, a Hadzic u Austriji, Tino u Hajduku. A sve trojica su isti tip igraca, igraju iste pozicije.
trebaju dobit' poziv jer je prijateljska, a prijateljske služe da se igrači isprobaju .. što se tiče Prcića, on će 99% u Brazil ako ostane standardan do kraja sezone, a sad da l' bi ga Pape trebao probati u prijateljskoj, mogao bi, al' ne i morao .. čisto da vidimo kako će to ići sa A reprezentativcima, itd
- Goalgetter
- Kontakt:
Jel to oni zasluzuju SP, pa se trebaju probavati? Ova utakmica je zadnja tekma prije priprema za SP, neces valjda probavati nove igrace na pripremama za SP u Americi, gdje ces voditi konacni broj od 23 igraca.Chinaglia je napisao/la:trebaju dobit' poziv jer je prijateljska, a prijateljske služe da se igrači isprobaju .. što se tiče Prcića, on će 99% u Brazil ako ostane standardan do kraja sezone, a sad da l' bi ga Pape trebao probati u prijateljskoj, mogao bi, al' ne i morao .. čisto da vidimo kako će to ići sa A reprezentativcima, itd
Nakon SP nikakav problem da ih probamo, pa ih makar i zvao u kvalifikacijama.
ne zaslužuju ići na SP, al' opet, šta mi imamo uigravati za SP, pa sad da izvedemo najboljih 11? neće pripreme za SP propast' radi dva, tri nova igrača, itdGoalgetter je napisao/la:Jel to oni zasluzuju SP, pa se trebaju probavati? Ova utakmica je zadnja tekma prije priprema za SP, neces valjda probavati nove igrace na pripremama za SP u Americi, gdje ces voditi konacni broj od 23 igraca.Chinaglia je napisao/la:trebaju dobit' poziv jer je prijateljska, a prijateljske služe da se igrači isprobaju .. što se tiče Prcića, on će 99% u Brazil ako ostane standardan do kraja sezone, a sad da l' bi ga Pape trebao probati u prijateljskoj, mogao bi, al' ne i morao .. čisto da vidimo kako će to ići sa A reprezentativcima, itd
Nakon SP nikakav problem da ih probamo, pa ih makar i zvao u kvalifikacijama.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nisam mislio tako. Nego, ti sad imas sansu da probas sve potencijalne igrace, a u maju, kad se okupi repka, 23 igraca putuju u Ameriku na pripreme, i isti tih 23 igraca onda putuju za Brazil, moze se i tada uvrsitit novi igraci i omdah ih vodis na SP, ali to je pomalo skakljivo, i sumnjam da ce Susic to uraditi, neposredno prije SP pozivati nove igrace poznavajuci njega.Chinaglia je napisao/la: ne zaslužuju ići na SP, al' opet, šta mi imamo uigravati za SP, pa sad da izvedemo najboljih 11? neće pripreme za SP propast' radi dva, tri nova igrača, itd
Stoga,bolje za Egipat ustupiti vec mjesto nekim novim igracima poput Sanjina da zaigraju, i da pokazu jesu li kalibar za SP-a. A posto se svi slazu da Susic i Hadzic ne trebaju ici na SP, ne znam cemu probavanje u zadnjoj prijateljskoj pred SP.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 25 jan 2014, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Nije poenta u isprobavanju igrača, nego u selekciji istih.Chinaglia je napisao/la:ne zaslužuju ići na SP, al' opet, šta mi imamo uigravati za SP, pa sad da izvedemo najboljih 11? neće pripreme za SP propast' radi dva, tri nova igrača, itd
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
a i Hadžića treba ispobati ipak, kad već ništa od Generala, Zahirović također .. a Bešić, Salatić nisu opcije
tako da sa Hadžićem možemo dobiti, nikako izgubiti .. i valjda bismo trebali organizovati još dva meča, ako uopšte ima termina?