Definitivno se vidi rad Contea,bio sam skeptik u vezi njega,taktički zna šta želi od igrača,jedino što se primjeti da Krasić i dalje ne shvata poziciju na kojoj treba igrati i kretanja što su i komentatori na sky-u rekli.JuveSissoko je napisao/la:zadovoljan sam, do evo ovog poluvremena igrali smo bolje od svih ekipa s kojim smo se suocili.Na pocetku sezone to nisam ocekivao.Oxygen je napisao/la:Neovisno kako završi ovo,svaka čast na igri,ovo dugo nisam vidio od Juvea,takav pritisak vršiti sa svim igračima,takva kretanja i trka,sjajna igra,samo kada bi manje komplikovali pred golom.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Steta sto Marchisio nije konstantan, a vidi se da zna 
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bojim se za propustene sanse, od kojih smo trebali zabiti jednu. Igra zadovoljavajuca, svi igraci max rastrcani, pogotovo Vidal...
Steta ako ne pobjedimo...
Steta ako ne pobjedimo...
- JuveSissoko
- Kontakt:
ma Krasic me iritira, ne znam ni ja kakvi su ono potezi koje on pokusava izvest, lici mi nekad na djecacica sa ulice kad krene da dribla.Toliko je brz a nema mozga da to iskoristi,steta talenta.Oxygen je napisao/la:Definitivno se vidi rad Contea,bio sam skeptik u vezi njega,taktički zna šta želi od igrača,jedino što se primjeti da Krasić i dalje ne shvata poziciju na kojoj treba igrati i kretanja što su i komentatori na sky-u rekli.JuveSissoko je napisao/la:zadovoljan sam, do evo ovog poluvremena igrali smo bolje od svih ekipa s kojim smo se suocili.Na pocetku sezone to nisam ocekivao.Oxygen je napisao/la:Neovisno kako završi ovo,svaka čast na igri,ovo dugo nisam vidio od Juvea,takav pritisak vršiti sa svim igračima,takva kretanja i trka,sjajna igra,samo kada bi manje komplikovali pred golom.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma komplikujemo previše, kad se dođe do 16 odmah šutaj, Mirko jednu opucao odmah prečka...
Ovo nam se vrlo lahko može osvetiti, da šupačke primimo gol...
Ovo nam se vrlo lahko može osvetiti, da šupačke primimo gol...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Dosta bolji Juventus više se kreću i tako ne dozvoljavaju Milanu da razvije igru konstantno vrše pritisak bilo je tu i nekoliko konkretnih akcija pred golom izdvojio bi prečku Vučinića i slobodnjak Pirla.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kraske najlosiji,izgubljeno se ponasa kada treba rijesiti situcaiju "1 na 1", stvarno me nervira. Neka ubaci Eliju na njegovu poziciju...
Sve ostalo je za svaku pohvalu. Chielini igra kao pravi ratnik, pogotovo kada presjeca lopte na sredini terena...
Milan nije imao suta prema golu Juventusa...
. Nek' tako i ostane...
Sve ostalo je za svaku pohvalu. Chielini igra kao pravi ratnik, pogotovo kada presjeca lopte na sredini terena...
Milan nije imao suta prema golu Juventusa...
Definitivno smo bolji od njih... Oni se nisu sastavili sa loptom.. Ovdje ne racunam ona njihova peljanja u odbrani i Abbiatievo zadrzavanje lopte po minutu bez ikakve zelje da se krene naprijed...
Vucinic strasan ali mu treba pridodati Alexa ili Kvalju... Nikako ne Matria... Jer evidentno je da ona 2 stopera Milana jedva Mirka cuvaju sta ce biti kada udje jos jedan napadac slicnih karakteristika...
Nisam mislio da cu ovo ikad reci ali je Marcha najbolji dosad na terenu iako ja tog igraca strasno mrzim...
Milan dosta pusta nase bekove ali oni dosad nisu kako treba ubacili loptu... Sve nesta po zemlji...
I ono sto me najvise nervira su nasi korneri... Naka dodavanja... Prosle god nase najjace oruzje a ove nismo dali nijedan iz kornera gol...
Sudija nas je drasticno ostetio na kraju... iako se mora priznati da je ostatak utakmice bio dobar... Ono nije bio faul na Sedorfu... Al kad je izgubio loptu isla su nasa 5-rica u kontru a kod njih su bila sama 2 stopera... Znaci bila bi mat pozicija...
Ali nema veze ako ovako nastave ne gine pobjeda...
Vucinic strasan ali mu treba pridodati Alexa ili Kvalju... Nikako ne Matria... Jer evidentno je da ona 2 stopera Milana jedva Mirka cuvaju sta ce biti kada udje jos jedan napadac slicnih karakteristika...
Nisam mislio da cu ovo ikad reci ali je Marcha najbolji dosad na terenu iako ja tog igraca strasno mrzim...
Milan dosta pusta nase bekove ali oni dosad nisu kako treba ubacili loptu... Sve nesta po zemlji...
I ono sto me najvise nervira su nasi korneri... Naka dodavanja... Prosle god nase najjace oruzje a ove nismo dali nijedan iz kornera gol...
Sudija nas je drasticno ostetio na kraju... iako se mora priznati da je ostatak utakmice bio dobar... Ono nije bio faul na Sedorfu... Al kad je izgubio loptu isla su nasa 5-rica u kontru a kod njih su bila sama 2 stopera... Znaci bila bi mat pozicija...
Ali nema veze ako ovako nastave ne gine pobjeda...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
-
jasko_juve
- Kontakt:
adointer je napisao/la:jest Juve stisnuo
radi bez greske, bar meni...
http://veetle.com/index.php/channel/view#4e88b24230220" onclick="window.open(this.href);return false;
http://real-tv-sport.com/channel-2.php" onclick="window.open(this.href);return false;jasko_juve je napisao/la:dajte ljudi linkovaaaaaaaaa
fenomenalno radi zasad.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Boateng_27
- Kontakt:
http://veetle.com/index.php/channel/view#4e88b24230220" onclick="window.open(this.href);return false; 
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Pu bem ti Abbiatia....
A Krasić djeluje isto izgubljena kokoš....
Idemo momciiii FORZA JUVE
A Krasić djeluje isto izgubljena kokoš....
Idemo momciiii FORZA JUVE
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
da je bonuci pustio loptu gol bi bio
ko je ovaj sto udje umjesto krasica
ko je ovaj sto udje umjesto krasica
nema potpisa
- SoloJuve26
- Kontakt:
Dobro igramo al nam samo fali taj **** gooo,,,
ma ubismo iiiiii
ma ubismo iiiiii
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JuveSissoko
- Kontakt:
ovo cemo na kraju izgubit, pa hocel uci vise
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- SoloJuve26
- Kontakt:
JuveSissoko je napisao/la:ovo cemo na kraju izgubit, pa hocel uci vise
Nema sanse da cemo ovo izgubiti ...ovo dobivamo 1-0 aBd.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nemamo golgetera , zasto ne makne Vucinica na krilo a gurne Matrija naprijed, ova dva krila su ionako beskorisna
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: JuventinoBihac i 3 gosta.