Postavljeno par stranica izaFaraon iz Visokog je napisao/la:[youtube][/youtube]

Dzeko na 0.41

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Postavljeno par stranica izaFaraon iz Visokog je napisao/la:[youtube][/youtube]
OTNYS_YNWA je napisao/la:Dobra pjesma.bosnas_ je napisao/la:dobra pjesmaAmanijakzO je napisao/la:[youtube][/youtube]Dzeko je nas dijamant,i vise od toga!
Moze li neko da snimi? Ko sve prenosi ove tekmu?B0SANAC je napisao/la:Nedjelja 30.01.2011
Notts County - Manchester City
Dzeks, idemo sada i po taj prvijenac
6 ErenElmar je napisao/la:Moze li neko da snimi? Ko sve prenosi ove tekmu?B0SANAC je napisao/la:Nedjelja 30.01.2011
Notts County - Manchester City
Dzeks, idemo sada i po taj prvijenac
Posto je kup u pitanju.
Dzaba im to kad ne pronese tekme City-amiky_hz je napisao/la:HS u svoju ponudu uvodi TV Mancester City
To znam,al eto bit ce snimaka,zanimljivih stvari,emisija itdjunioR je napisao/la:Dzaba im to kad ne pronese tekme City-amiky_hz je napisao/la:HS u svoju ponudu uvodi TV Mancester City
Ima u Hrvatskoj to. MaxTV.Devil je napisao/la:Zavisi za sta se odluce ti vasi.Postoje televizije jacih klubova koje 24h dnevno emituju snimke,direktne tekme,intervjue,preglede...ali to koliko sam upoznat na Balkanu niko nema u ponudi.Postoji ovo na SK,i Arenama gde se emituju snimci utakmica.
Drug,vec odavno imam kanale tipa..MAN UTD TV,CHELSEA TV,MAN CITY TV,CELITC TV... itd , Nijedna od ti televizija ne prenosi direktno utakmicu,gotovo sve su snimci.Ima treninga i toga,al meni nesto nisu te televizije.miky_hz je napisao/la:To znam,al eto bit ce snimaka,zanimljivih stvari,emisija itdjunioR je napisao/la:Dzaba im to kad ne pronese tekme City-amiky_hz je napisao/la:HS u svoju ponudu uvodi TV Mancester City
Edit-ipak nisam siguran da ne prenose,daj nek neko nadje program za ovaj MAN City tv jel sam ja nasao nesto gdje pise da prenose utakmice
Ja zalosti.Sexmachineboy je napisao/la:Ima li ko dobar link da gledam Džeksona?
P.S. Fuj, moram City gledati..
Šta je problem što sam to napisao?junioR je napisao/la:Ja zalosti.Sexmachineboy je napisao/la:Ima li ko dobar link da gledam Džeksona?
P.S. Fuj, moram City gledati..
Edit: Bit ce prije pocetka tekme,al evo i sad ...
http://atdhe.net/index.html/33454/watch ... ester-city