FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 01 mar 2010, 23:39

zlaya_tm87 je napisao/la:Tek sam sad skontao onaj potpis jednog clana sa ovog foruma u vezi drzavne televizije i Zeljinog grba. Sinoc u emisiji BHT Sport fakat jos uvijek drze stari grb sa natpisom "Nogometni klub", i jos je nekako ofiran, ona lopta je cudna. Sad evo gledam na stranici BHRT-a kome da saljem mail, nema nikog iz sportske redakcije, imaju samo nekakvi direktori, koje vjerovatno boli uho za to... Sta da se radi? :roll:
Slao sam im ja davno više puta. I dočekao sam da ga promjene, da stave pravi grb, ali od sljedeće utakmice su vratili taj neaktuelni :twisted: Nemam više želje ni da im se obraćam. Klocevi provokatorski!
Nedavno sam pisao Karamehmedoviću, raspitivao se za neke snimke Džekinih golova za ŽELJU iz arhiva i vrlo brzo i korektno mi je odgovorio. Tako da možeš njemu, ako imaš živaca.
P.S. Ne pratim redovno više taj pregled, pa nek' neko javi ako se kad udostoje ispoštovati ŽELJU na državnoj televiziji.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 02 mar 2010, 00:01

E raja, znate li slucajno dali ima jos bar salova u udruzenju, a ako nema, imal ko za prodati 2 sala, HITNO JE ! Hvala unaprijed !
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 mar 2010, 00:22

slika
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 02 mar 2010, 00:36

koliko ce nam dozvoliti navijaca dole :?: :?:
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 02 mar 2010, 02:22

buja je napisao/la:koliko ce nam dozvoliti navijaca dole :?: :?:
Bicesh blagovremeno obavijesten...
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 mar 2010, 08:53

slika

slika

slika

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 mar 2010, 09:31

Široki Brijeg - Željezničar 1:0 - 1999/00
Široki Brijeg - Željezničar 1:0 - 2000/01
Široki Brijeg - Željezničar 3:1 - 2001/02
Široki Brijeg - Željezničar 1:0 - 2002/03
Široki Brijeg - Željezničar 2:0 - 2003/04
Široki Brijeg - Željezničar 1:0 - 2004/05
Široki Brijeg - Željezničar 2:0 - 2005/06
Široki Brijeg - Željezničar 2:1 - 2006/07
Široki Brijeg - Željezničar 2:1 - 2007/08
Široki Brijeg - Željezničar 3:1 - 2008/09

Na 10 gostovanja u Š. Brijegu imamo isto toliko poraza sa gol razlikom 4:18. Malo je reci da nam je to najneugodnije gostovanje!
AMAR OSIM

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 02 mar 2010, 09:54

Morace jednom i to da stane,mozda je sada pravi trenutak da uzmemo prve bodove...kalkulacija je ista kao kad je amar na pocetku prvenstva rekao za tekmu protiv celika u zenici,kako jednom moraju stati porazi na gostovanjima,nadam se da ce slicno razmisljati i on i igraci za ovaj duel,statistika nas ne voli u ovom slucaju,ali mora jednom prestati da bude ovako lose po nas :)
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 mar 2010, 10:01

boccaccio je napisao/la:Morace jednom i to da stane,mozda je sada pravi trenutak da uzmemo prve bodove...kalkulacija je ista kao kad je amar na pocetku prvenstva rekao za tekmu protiv celika u zenici,kako jednom moraju stati porazi na gostovanjima,nadam se da ce slicno razmisljati i on i igraci za ovaj duel,statistika nas ne voli u ovom slucaju,ali mora jednom prestati da bude ovako lose po nas :)
Sve je to lijepo, tradicija jednom mora pasti ali ja nesto cisto sumnjam da ce to biti bas sljedece kolo. Siroki je dobra ekipa, sigurno ako ne najbolja onda jedna od 3 najjace ekipe u BiH. Na ruku nam nikako ne ide sto su oni izgubili prvo mjesto porazom od Slavije i sto ce zapeti svim silama da vrate pouzdanje pobjedom nad nama. Daj Boze da ja pogrijesim i da mi uzmemo barem jedan bod!
AMAR OSIM

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 mar 2010, 10:22

Ja se u Sirokom ne nadam ni cemu ..znam, jesam pesimist, ali tako je kako je. 2-1 za Siroki. :roll: Nemam ja nista ni protiv boda ,a kamoli sva 3. :mrgreen:

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 02 mar 2010, 10:31

Siguran sam 100% da u sirokom necemo izgubiti,vrijeme je da prekinemo tradiciju,nije nemoguce da pobijedimo

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 02 mar 2010, 10:48

pa dobro jesmo li mi NK ili FK negdje piše jedno negdje drugo mada je prije više bilo NK a sada ćini mi se FK ?????????????
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 02 mar 2010, 10:50

Stole iz Bora je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Morace jednom i to da stane,mozda je sada pravi trenutak da uzmemo prve bodove...kalkulacija je ista kao kad je amar na pocetku prvenstva rekao za tekmu protiv celika u zenici,kako jednom moraju stati porazi na gostovanjima,nadam se da ce slicno razmisljati i on i igraci za ovaj duel,statistika nas ne voli u ovom slucaju,ali mora jednom prestati da bude ovako lose po nas :)
Sve je to lijepo, tradicija jednom mora pasti ali ja nesto cisto sumnjam da ce to biti bas sljedece kolo. Siroki je dobra ekipa, sigurno ako ne najbolja onda jedna od 3 najjace ekipe u BiH. Na ruku nam nikako ne ide sto su oni izgubili prvo mjesto porazom od Slavije i sto ce zapeti svim silama da vrate pouzdanje pobjedom nad nama. Daj Boze da ja pogrijesim i da mi uzmemo barem jedan bod!
Oni su sigurno najjaca ekipa bez premca i sve si ovo u pravu,ali onda se ne mozemo nadati nicemu ni protiv zrinjskog jer su oni prosuli bodove kuci vec na startu i nece dopustiti novi kiks kod kuce do kraja...medjutim ja se samo nadam da cemo i mi zapeti svim silama isto kao sto ce i oni,u tom omjeru oni su nesto jaci,ali treba ici nista manje nego na pobjedu,pa ako i zijanimo bar znamo da smo pokusali...trebaju nasi dati sve od sebe,mislim da sada imaju jak voljni momenat,hajduk im je sigurno jos u glavi,visoka pobjeda protiv celika,tesko primamo golove,siroki je pod vecim pritiskom da pobijede...sve to treba pokusati iskoristiti i izvuci maksimum,nadam se samo da ce sudjenje biti korektno...na ovom gostovanju nasa psiha ce igrati glavnu ulogu,sada cemo da vidimo jesmo li spremni za vece domete,svi smo ocekivali da mlatnemo celika,nema tu nista specijalno,na sljedeca dva gostovanja cemo tek da vidimo mozemo li meda!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 mar 2010, 10:51

Hamo je napisao/la:pa dobro jesmo li mi NK ili FK negdje piše jedno negdje drugo mada je prije više bilo NK a sada ćini mi se FK ?????????????
Zvanicno smo FK ali zbog tog jednog perioda u kojem je neki idiot iz uprave (tadasnje) promjenio ono F u N cesto se desava da nam pisu NK umjesto FK.
AMAR OSIM

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 02 mar 2010, 10:52

Hamo je napisao/la:pa dobro jesmo li mi NK ili FK negdje piše jedno negdje drugo mada je prije više bilo NK a sada ćini mi se FK ?????????????
Sada je FK,neposredno poslije rata i u ratu je bio NK,ne znam iz kojeg razloga ali tako je bilo !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 mar 2010, 10:57

boccaccio je napisao/la:Oni su sigurno najjaca ekipa bez premca i sve si ovo u pravu,ali onda se ne mozemo nadati nicemu ni protiv zrinjskog jer su oni prosuli bodove kuci vec na startu i nece dopustiti novi kiks kod kuce do kraja...medjutim ja se samo nadam da cemo i mi zapeti svim silama isto kao sto ce i oni,u tom omjeru oni su nesto jaci,ali treba ici nista manje nego na pobjedu,pa ako i zijanimo bar znamo da smo pokusali...trebaju nasi dati sve od sebe,mislim da sada imaju jak voljni momenat,hajduk im je sigurno jos u glavi,visoka pobjeda protiv celika,tesko primamo golove,siroki je pod vecim pritiskom da pobijede...sve to treba pokusati iskoristiti i izvuci maksimum,nadam se samo da ce sudjenje biti korektno...na ovom gostovanju nasa psiha ce igrati glavnu ulogu,sada cemo da vidimo jesmo li spremni za vece domete,svi smo ocekivali da mlatnemo celika,nema tu nista specijalno,na sljedeca dva gostovanja cemo tek da vidimo mozemo li meda!
Daleko bilo da se ne nadamo nicemu. Sta bi bila svrha svega ovoga sto su prosli na pripremama ako se ne bi nadali bodovima na gostovanjima i mi i oni. Naravno da treba da zapnu i da na svakom gostovanju idu na pobjedu bez ikakvih kalkulacija. Ako ne moze pobjeda odlican je i bod na ovakvim gostovanjima, samo ne treba unaprijed razmisljati o porazu. Mislim svakako da im Amar nece to "dopustiti".
Posljednja recenica koju si napisao u gornjem citatu je ono o cemu sam pisao prije i poslije utakmice sa Celikom. Nisam optimista dok ne pokazu st amogu na strani jer sam protiv Celika ocekivao pobjedu. Mozda ne sa onoliko golova ali svakako ocekivano. Bez bodova sa strane (p)ostajemo prosjecan premijerligas koji se bori da je dalje od zone ispadanja.
AMAR OSIM

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 02 mar 2010, 11:09

Ono sto mene orabruje je da smo protekle polusezone igracki usvojili stav da mozemo nesto uraditi i na gostovanju,neke smo bodove uzeli i pri vrhu smo tabele...treba samo tako nastaviti,svi se bodovi nece moci uzeti na strani,ali u ovu ekipu koja je dobro promijenjena u odnosu na proslu sezonu je ubacen novi mentalitet...Amar je tu kralj,on moze istrpiti poraz,ali zalaganje i pokusaj nikako...to im je jasno stavio do znanja i tu lezi moja furka da je ovo prva sezona poslije mnogih sezona da kada idemo na gostovanje mozemo se necemu i nadati...igraci konacno vise nisu impresionirani nijednim protivnikom i poenta je da ako mi odigramo dobro svako moze pasti,a ako mi odigramo lose moze nas dobiti svaki moguci protivnik...sve je ovo u 5% u kvalitetu i samo najjaci pristup i voljni momenat moze da pobijedi bilo gdje,ako je sudjenje bar priblizno ok...nasi igraci to konacno znaju,necu biti razocaran ako izgubimo,bicu razocaran ako ne pokazemo da smo ozbiljni kao ekipa,ovo je velika sansa da pokazemo da smo ozbiljni

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 mar 2010, 11:13

Da ne duljim, apsolutno se slazem sa svim gore napisanim!
AMAR OSIM

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 mar 2010, 11:20

boccaccio je napisao/la:Ono sto mene orabruje je da smo protekle polusezone igracki usvojili stav da mozemo nesto uraditi i na gostovanju,neke smo bodove uzeli i pri vrhu smo tabele...treba samo tako nastaviti,svi se bodovi nece moci uzeti na strani,ali u ovu ekipu koja je dobro promijenjena u odnosu na proslu sezonu je ubacen novi mentalitet...Amar je tu kralj,on moze istrpiti poraz,ali zalaganje i pokusaj nikako...to im je jasno stavio do znanja i tu lezi moja furka da je ovo prva sezona poslije mnogih sezona da kada idemo na gostovanje mozemo se necemu i nadati...igraci konacno vise nisu impresionirani nijednim protivnikom i poenta je da ako mi odigramo dobro svako moze pasti,a ako mi odigramo lose moze nas dobiti svaki moguci protivnik...sve je ovo u 5% u kvalitetu i samo najjaci pristup i voljni momenat moze da pobijedi bilo gdje,ako je sudjenje bar priblizno ok...nasi igraci to konacno znaju,necu biti razocaran ako izgubimo,bicu razocaran ako ne pokazemo da smo ozbiljni kao ekipa,ovo je velika sansa da pokazemo da smo ozbiljni

sa svim se slazem ali sa ovim pogotova...ni mi navijaci nikad im necemo zamjeriti ma ni poraz na grbavici ako vidis da se trude ui daju sve od sebe :arrow:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 02 mar 2010, 11:30

boccaccio je napisao/la:Ono sto mene orabruje je da smo protekle polusezone igracki usvojili stav da mozemo nesto uraditi i na gostovanju,neke smo bodove uzeli i pri vrhu smo tabele...treba samo tako nastaviti,svi se bodovi nece moci uzeti na strani,ali u ovu ekipu koja je dobro promijenjena u odnosu na proslu sezonu je ubacen novi mentalitet...Amar je tu kralj,on moze istrpiti poraz,ali zalaganje i pokusaj nikako...to im je jasno stavio do znanja i tu lezi moja furka da je ovo prva sezona poslije mnogih sezona da kada idemo na gostovanje mozemo se necemu i nadati...igraci konacno vise nisu impresionirani nijednim protivnikom i poenta je da ako mi odigramo dobro svako moze pasti,a ako mi odigramo lose moze nas dobiti svaki moguci protivnik...sve je ovo u 5% u kvalitetu i samo najjaci pristup i voljni momenat moze da pobijedi bilo gdje,ako je sudjenje bar priblizno ok...nasi igraci to konacno znaju,necu biti razocaran ako izgubimo,bicu razocaran ako ne pokazemo da smo ozbiljni kao ekipa,ovo je velika sansa da pokazemo da smo ozbiljni
ja sam npr sasvim siguran da ćete u Širokom uzeti najmanje bod.

Široki će igrati bez trojice ili četvorice iskartoniranih sad u Lukavici.

Na sreću imate Rusmira Mrkovića sudiju, koji kaže sljedeće : za Želju se ne navija, Željo se voli, a zan se koliko je Rusmir Mrković uticajan u ovoj ligi.
Ne kažem da će vam sudije tamo pokloniti bodove, ali su Vam stvorile dobre preduslove da uzmete te bodove.

Na stranu činjenica da mislim da Željo svakako ima kvalitetnu ekipu, koja svakog može pobjediti i kod kuće i u gostima.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, b00t, bvsic, Pact1921, Paromlinac i 76 gostiju.