FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Qarabag sa Rudarom kuci 0-0, Apoel sa Vardarom 0-0 kuci, Bate vodi 2-1 protiv Iraca kuci, Maribor dobio Astanu 1-0,Maccabi od Maltezana izgubio, od ostalih Malmo-Zalgiris 0-0,Ludogorec kuci izgubio, pa je li moguce da smo dobili daleko najtezu ekipu ili smo toliko lose mi odigrali ccc
Pyro is not a crime !
Lech nije toliko pokazao.koliko ste vi podbacili.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
i ja sam istog misljenja, ustvari tek danas sam shvatio koliko smo losi bili i koliko su nam deficitarne neke pozicije u timu, ofanzivni vezni prije svega jer jednostavno to sinoc nije postojalo i kako onda nesto i da napravissolinas je napisao/la:Lech nije toliko pokazao.koliko ste vi podbacili.
Pyro is not a crime !
To je sva sustina.solinas je napisao/la:Lech nije toliko pokazao.koliko ste vi podbacili.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Istina nazalost, ali jbg.. U revansu se nadam samo da se niko nece povrijediti i da cemo uci sa 100% u pocetak nove sezone.solinas je napisao/la:Lech nije toliko pokazao.koliko ste vi podbacili.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesu jaci,duplo skuplji ali nisu bauk to sam i prije govorio,mi smo blijedo odigrali sinocsolinas je napisao/la:Lech nije toliko pokazao.koliko ste vi podbacili.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Budimo realni Stepanov je extra igrač za naše lige ali momak u Omoniji bio na klupi .Barbarića Split pustio džaba pa nisu bili zaintresovani rijeka,dinamo,hajduk pa nijedan klub van hrvatske a momak imao čiste papirekanarinac je napisao/la:momcino nismo mi samo doveli stepanova doveli smo jos igraca koji su kvalitetni i sam si vidio da leh nema bolje igrace od Sarajeva,ali ima bolju ekipu a ekipa se nemoze napraviti preko noci i za 6 mjeseci tu treba mnogo provedenih treninga i utakmica da bi se dobilo vjera jedni u druge i da bi se imalo samouvjerenje,samouvjerenje onako kakvo imaju igraci leha koji su izasli na teren sa samouvjerenjim da su bolji igraci i da ce pobijediti,iako nemaju u ekipi igraca kalibra benke,stepanova i duljevica to ti sa sigurnoscu kazemSaurman je napisao/la:Misle doveli Stepanova i sad se mogu nositi sa Lechom, mora se još uložiti da bi se moglo ravnopravno nositi sa evropskim ekipama.
steta velika jer kad vidis ove ostale rezultate jednostano se stekne dojam da se moglo i moralo pokazati vise, pa cak i proci ali sta je tu je sad, za mene licno je nemoguca misija vaditi se tamo
Pyro is not a crime !
Evo i ova fola protiv dinama je vec imala vise sansi nego lech protiv nas u 90 min, kako mi je krivo sto smo zijanili. Ja sam molio boga da dobijemo apoel al eto stas ahhhh
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Da SE razumijemo.ekipa vam je Drama.
Ali...sledece godine ako mislite nesto napraviti
Ovoj ekipi mora SE dodat golman.vezni.i napadac hlupam kalibra ibisevica.moraju nasi klubovi odrjesiti kesu inace bicemo vjecita Kanta za nabijat.Bärem vi to moze te dovest.ovaj evropski izlet IDE ibraku na dusu.
Ali...sledece godine ako mislite nesto napraviti
Ovoj ekipi mora SE dodat golman.vezni.i napadac hlupam kalibra ibisevica.moraju nasi klubovi odrjesiti kesu inace bicemo vjecita Kanta za nabijat.Bärem vi to moze te dovest.ovaj evropski izlet IDE ibraku na dusu.
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 15 jul 2015, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Ja do sad sto sam vidio od Barbarica me odusevilo. Ne znam sta je bilo prije i ko ga nije htio, ali on je za nas pojacanje kad ga uporedimo sa igracima koji su igrali na poziciji stopera ove sezone, to je jedino bitno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
FK Sarajevo
Isto tako i Step, a Hebib je bio los cak i zadnje vrijeme u velezu.. Za mene je radovac masina samo malo snage da nabije bice top top. Prodati stojceva ako ga iko hoce, velkovskom promjeniti poziciju a ako to nemoze onda isto prodati', bekic junior je odigro dosta dosta bolje od krste. Golmana pod hitno dovesti, nekog dobrog tipa poluspica, bekove, i imas ekipu za lp, a za pl je ovo sasvim dovoljnojoker90 je napisao/la:Ja do sad sto sam vidio od Barbarica me odusevilo. Ne znam sta je bilo prije i ko ga nije htio, ali on je za nas pojacanje kad ga uporedimo sa igracima koji su igrali na poziciji stopera ove sezone, to je jedino bitno.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Moje viđenje kao nekog neutralnog navijača(naravno u euro takmičenjima navijam za sve naše),je to da vam je Lech napravo 0-nula šansi,znači nisu vam zaista napravili niti jednu pravu,iskreiranu šansu.Golove koje ste primili sebi ne može da dozvoli ni klub iz Mozambika.Ne kontam kako neko može reći da Oštri nije kriv za prvi gol,rupa nema igrača -pa šta ,pogrešna procjena,samo da je ostao na golu,uhvato bi živu loptu,jer bez obzira što je njihov igrač bio sam ,ono se u 90% slučajeva brani.Drugi gol-sve rečeno ,lopte 50 metara putuje i tip zabija.Oštri opet u međuzoni,iskorak par koraka,možda da je bio na liniji bi i mogao refleksno to skinuti ,ali eto taj mu neću uzeti na dušu.Fali pravi kreator,tako neprecizna pas igra neće prolaziti ni u našoj ligi,u Europi je to prevaziđeno prije 30 god.Dobar centaršut--šta je to,ma trebaju prava dobra brza ,probojna krila,bolje bi bilo da ste probali dovesti Stevanovića,za ove sadašnje je tip velemajstor.Razočaran jesam-ali idemo dalje..
Slazem se momcino.aqarius je napisao/la:Moje viđenje kao nekog neutralnog navijača(naravno u euro takmičenjima navijam za sve naše),je to da vam je Lech napravo 0-nula šansi,znači nisu vam zaista napravili niti jednu pravu,iskreiranu šansu.Golove koje ste primili sebi ne može da dozvoli ni klub iz Mozambika.Ne kontam kako neko može reći da Oštri nije kriv za prvi gol,rupa nema igrača -pa šta ,pogrešna procjena,samo da je ostao na golu,uhvato bi živu loptu,jer bez obzira što je njihov igrač bio sam ,ono se u 90% slučajeva brani.Drugi gol-sve rečeno ,lopte 50 metara putuje i tip zabija.Oštri opet u međuzoni,iskorak par koraka,možda da je bio na liniji bi i mogao refleksno to skinuti ,ali eto taj mu neću uzeti na dušu.Fali pravi kreator,tako neprecizna pas igra neće prolaziti ni u našoj ligi,u Europi je to prevaziđeno prije 30 god.Dobar centaršut--šta je to,ma trebaju prava dobra brza ,probojna krila,bolje bi bilo da ste probali dovesti Stevanovića,za ove sadašnje je tip velemajstor.Razočaran jesam-ali idemo dalje..
- samogrbavica
- Kontakt:
Lech je igrao koliko mu je trebalo i tu nije imalo sta Sarajevo podbaciti.solinas je napisao/la:Lech nije toliko pokazao.koliko ste vi podbacili.
KHAJ PRICE
Cisto provokatorski post, jednak broj sansi i ujednacena statistika govore nesto drugo. Prosle godine sa Atromitosom ste se poklopili po usima sa tom pricom. Ono kad smo mi vas uzeli na Grbavici se zove igranje koliko nam treba.samogrbavica je napisao/la:Lech je igrao koliko mu je trebalo i tu nije imalo sta Sarajevo podbaciti.solinas je napisao/la:Lech nije toliko pokazao.koliko ste vi podbacili.
Samo da ukažem na svoju grešku kada spomenu krila,tu svakako ne ubrajam Duljevića jer je momak mašina,naniže po 3 igrača i gurne loptu u prostor ali dok on igra većina igrača stoje,pušu,hvataju zrak i gledaju šta će Dulja sa njom..Ako bi u uzvratu uspjeli dati neki gol za 0-1 ,e moglo bi biti svašta.nadam se da Dženo nije mislio ozbiljno ili je to neko izmislio da će igrati neki drugi tim,navijači Sarajeva i sva BiH zaslužuju požrtvovanost i najbolje do zadnjeg zvižduka bez obzira koji je rezultat u prvoj
- samogrbavica
- Kontakt:
Ti razmisljas svojom glavom i odlucujes sebi kakav je ovo post. Provokacija nije, imali ste dvije sanse i to lopta bezveze nabijena, igrac lecha se okliznu i to je bilo to.Sto se mene tice ti zamisljaj sta hoces, ljudi su u prvom poluvremenu ostali bez dva igraca i opet vas razbili opet koliko je trebalo. A to ces vidjeti u Poljskoj koliko ce ti primiti. Poredit Atromotis i kup uefa s ovim, govori koliko nisi upucen.Sabinho je napisao/la:Cisto provokatorski post, jednak broj sansi i ujednacena statistika govore nesto drugo. Prosle godine sa Atromitosom ste se poklopili po usima sa tom pricom. Ono kad smo mi vas uzeli na Grbavici se zove igranje koliko nam treba.samogrbavica je napisao/la:Lech je igrao koliko mu je trebalo i tu nije imalo sta Sarajevo podbaciti.solinas je napisao/la:Lech nije toliko pokazao.koliko ste vi podbacili.
Jedini igrac za kojeg se moze uzeti milion je Duljevic, a Cimirota ima u evropi koliko ti Bog hoce. Cak sta vise Radovac puno bolji.
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 15 jul 2015, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
KHAJ PRICE
mah, Dzeno je dobar za nase lige ali jednostavno jos uvijek nije dorastao nekom vecem izazovu, neka prica ko sta hoce to je tako, no naravno ni bolji trener nama ne bi puno pomogao dok uprava ne bi stala iza njega i igracima porucila da svaki koji je nezadovoljan moze sebi traziti srecu negdje drugo, dotad nam dzaba mijenjanje treneraaqarius je napisao/la:Samo da ukažem na svoju grešku kada spomenu krila,tu svakako ne ubrajam Duljevića jer je momak mašina,naniže po 3 igrača i gurne loptu u prostor ali dok on igra većina igrača stoje,pušu,hvataju zrak i gledaju šta će Dulja sa njom..Ako bi u uzvratu uspjeli dati neki gol za 0-1 ,e moglo bi biti svašta.nadam se da Dženo nije mislio ozbiljno ili je to neko izmislio da će igrati neki drugi tim,navijači Sarajeva i sva BiH zaslužuju požrtvovanost i najbolje do zadnjeg zvižduka bez obzira koji je rezultat u prvoj
Pyro is not a crime !
Ja se nadam da ce Dzeno tamo izvesti najbolji sastav opet i da cemo pokusati napraviti nesto. Nece se Lech zaletiti sigurno, mi moramo biti savrseni u odbrani tamo ako nesto mislimo pokusati. Upravo mi to i ne daje nikakav optimizam za revans.aqarius je napisao/la:Samo da ukažem na svoju grešku kada spomenu krila,tu svakako ne ubrajam Duljevića jer je momak mašina,naniže po 3 igrača i gurne loptu u prostor ali dok on igra većina igrača stoje,pušu,hvataju zrak i gledaju šta će Dulja sa njom..Ako bi u uzvratu uspjeli dati neki gol za 0-1 ,e moglo bi biti svašta.nadam se da Dženo nije mislio ozbiljno ili je to neko izmislio da će igrati neki drugi tim,navijači Sarajeva i sva BiH zaslužuju požrtvovanost i najbolje do zadnjeg zvižduka bez obzira koji je rezultat u prvoj
I sto bi onaj storm rekao: Aldine budalo jedna je li te dosta?
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 15 jul 2015, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946