FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mma_hz » 24 jul 2013, 19:06

NEZALAGANJE je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ili je do nespremnosti ,ili je nedovoljna zagrijanost prije meca...nacin na koji se Colic sam povrijedio je smjesan..onako se raja na terminu povrijede. :roll:
Jesi li ikada imao tu povredu?Ako nisi,to nema veze sa spremnoscu,vec sa nezgodnim polozajem koljena u datom trenutku sto se jasno vidi i na snimku...Vidim da nisi jedini koji to pise,a bez uvrede,najvise mrzim kad ljudi iznose misljenja na temu o kojoj ne znaju nista ili vrlo malo....Ovaj iznad tebe pise isto,Je li Rose u NBA-u bio mozda nespreman i nije imao pravi tretman kad se povrijedio?Naravno da nije.Jedan od faktora moze biti premorenost,ali Coli je ovo prva tekme sezone,a imali su lagan tempo u zadnjih 7 dana,tako da to otpada...
Zavrsio sam za fizioterapeuta i odlicno znam o cemu govorim prijatelju...ima vise faktora naravno al ova moja neka konstatacija nije za odbaciti ...ne kazem da sam upravu samo kazem stepen zagrijanosti ligamenata ima veze sa njihovim natezanjem ili pucanjem..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 24 jul 2013, 19:11

Steta za ispadanje.
Sto se mene tice igraci su ispunili ocekivanja,natopili su dres znojem a sto je prisutan manjak kvaliteta to je druga stvar.Prevelika je razlika u kvaliteti da bi se mogla tako lahko kompenzirati srcanoscu,sta vise mozda se i moglo da je cijeli tim odigrao na visokom nivou.Neki od njih nisu i samim tim je Zeljo igrao sa 2 igraca manje bez obzira sto je Plzen imao jednog.Ammaru svaka cast,dobro postavljena ekipa i da golman ne napravi onakvu glupost i psihicki sjeba ekipu na samom pocetku,to bi bila druga stvar.U svakom slucaju ja zadovoljan,mislim da ce nas ovaj umor i desetkovana ekipa kostati mozda bodova u Gradaccu ali iskreno se nadam da ce me demantovati.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 jul 2013, 19:14

Joj Brksa jes' lud, "Viktorija odigrala seljački". :lol:

Ma Česi su seljačine teške, ovi sa Grbavice gospoda za onu stoku iz Europe. :lol: :lol:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 jul 2013, 19:16

VolimTz je napisao/la:Joj Brksa jes' lud, "Viktorija odigrala seljački". :lol:

Ma Česi su seljačine teške, ovi sa Grbavice gospoda za onu stoku iz Europe. :lol: :lol:
Ma vi ste sad gospoda imate svoj bus ...

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 24 jul 2013, 19:18

ipetm je napisao/la:Kako četiri igrača?
Smajic, Kvesic, Colic, Bogicevic.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 24 jul 2013, 19:21

terabajt je napisao/la:

sad su glavni u drugoj ligi...ipak moraju prodati bus da se ne ugase

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 jul 2013, 19:31

sergejevic je napisao/la: sad su glavni u drugoj ligi...ipak moraju prodati bus da se ne ugase
terabajt je napisao/la: Ma vi ste sad gospoda imate svoj bus ...
Ma selami mojim najdražim navijačima, kako se oni sikiraju, kako ste divni. Ma volim najviše. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 24 jul 2013, 19:36

VolimTz je napisao/la:
sergejevic je napisao/la: sad su glavni u drugoj ligi...ipak moraju prodati bus da se ne ugase
terabajt je napisao/la: Ma vi ste sad gospoda imate svoj bus ...
Ma selami mojim najdražim navijačima, kako se oni sikiraju, kako ste divni. Ma volim najviše. :mrgreen:
Nema ljepseg osjecaja nego vidjeti Manijake i Fukare kako se slazu :mrgreen:
Srce ko tepsija :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

kazu
Kontakt:

Post Postao/la kazu » 24 jul 2013, 19:38

joca je napisao/la:zašto se ove povrede dešavaju šta je problem tu još ga nije čovjek jako udario kao da je bio sudar koljenima ne kontam što nama ovakve katastrofalne povrede.
ove se povrede dešavaju jer naše pulene svakim danom možeš vidjeti po sarajevskim kafanam,kako piju zdrava pića te puše zdrave domaće cigare,a ako nemate vremena prohodati po gradu tu je e.kskluziva.ba! :twisted:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 jul 2013, 19:43

sergejevic je napisao/la:
terabajt je napisao/la:

'ta ce Plzen :lol: :lol: :lol: i da bolji dani dolaze Slobodu,a vi gledajte da makar nekog pobjedite u Europi i da nas ne crnite,jbg mozda bi da se igra premijer liga BiH sinoc okrenuli,al jbg ne sviraju sudiju u Europi,kao sto ti sviraju u miki maus ligi :D nema ivice,nema rezultata .. ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 jul 2013, 19:46

Nema Slobode...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

kazu
Kontakt:

Post Postao/la kazu » 24 jul 2013, 19:47

'ta ce Plzen :lol: :lol: :lol: i da bolji dani dolaze Slobodu,a vi gledajte da makar nekog pobjedite u Europi i da nas ne crnite,jbg mozda bi da se igra premijer liga BiH sinoc okrenuli,al jbg ne sviraju sudiju u Europi,kao sto ti sviraju u miki maus ligi :D nema ivice,nema rezultata .. ;)[/quote]
zato ste vi tu da nam osvjetlate obraz :lol:

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 jul 2013, 19:52

harry_90 je napisao/la: 'ta ce Plzen
Plzen je bio u Africi kad se na Grbavici fudbal igr'o. :mrgreen:

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 24 jul 2013, 19:53

sergejevic je napisao/la:
terabajt je napisao/la:

HAHAHAHAHAHAHAHAHA.
Odlazi Safete.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 24 jul 2013, 19:55

kazu je napisao/la:'ta ce Plzen :lol: :lol: :lol: i da bolji dani dolaze Slobodu,a vi gledajte da makar nekog pobjedite u Europi i da nas ne crnite,jbg mozda bi da se igra premijer liga BiH sinoc okrenuli,al jbg ne sviraju sudiju u Europi,kao sto ti sviraju u miki maus ligi :D nema ivice,nema rezultata .. ;)
Kako nema, pa sudija im dao crveni u 20. min. Imamo mi vukasovica i u evopi, al smo navikli na ove timove koje izbacimo kad zelimo u drugu ligu. Budi miran da vas ne ugasimo :D Cestitam na busu, svaka cast, idu bolji dani.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 24 jul 2013, 20:04

Necu nista komentarisati o evropskom dvomecu,jer je apsolutno sve receno.Vecina se slaze u svom izlaganju,tako da se nema nista dodati,ni po pitanju ekipe,ni po analizi igraca ponaosob,ni po bilo kojem drugom pitanju.
Ove me povrede malo brinu i simptomaticne su.Desava se ovo vec duze vrijeme.I svaki put oko priprema.Necu da ulazim ni u razloge svega toga,ni da li je peh u pitanju,ili vec nesto drugo.Cudno mi da nas bas peh tako puca,pa da u prvoj zvanicnoj utakmici izgubimo jednog,a u drugoj jos dvojicu igraca i to na duze vrijeme.Svraka nije prosao pola priprema,Adilovic pola godine vuce tu neku povredu i igra na silu itd itd...

Uopste ne sumnjam u novi dobar prvenstveni rezultat na kraju sezone.Ali opet krpljenje i opet krpljenje.Do iznemoglosti.Zasto...zato sto imamo redovno bolnicu u redovima,zato sto nemamo izbalansirane pozicije u timu.

Imamo jednog lijevog beka,drugi povrijedjen i ko zna kada ce biti spreman,znaci krpiti poziciju.Imamo sada samo jednog aktivnog stopera.Pustili smo trojicu da odu,dosla dvojica,od toga jedan mladi koji se kalio u nizeligasu koji je ispao i iz te lige.Ja na malog Emraha i ne racunam,bar dok se ne dokaze suprotno.Skaljic evo nedostaje,i sada je samo Kerla.Znaci krpicemo se na toj poziciji podobro.Da li to treba da se desava jednom sampionu? Da ima samo jednog beka ljevaka,jednog stopera u timu ? Lijevo krilo se krpi godinama,tu nemamo nijednog igraca koji je bas ta pozicija po vokaciji.Krpi ga Stanic,E.Colic,evo sada Bucan....iako to solidno rade,opet krpljenje.Zato desnih krila imamo na izvoz.Stanic,Selimovic,Bajic,E.Colic,da ne nabrajam...sada dolazi desni bocni,Benjo gotov za polusezonu,znaci nema ga prvih 19 kola...imamo samo Zeljkovica,koji ce igrati ili to,ili ce krpiti stopere,a onda ce ili Stanic ili Bucan osim sto krpe lijevo krilo,sada krpiti dijametralno suprotnu poziciju desnog beka.Nigdje veze ni sa cim.

Imamo jednog napadaca,koji je rovit vec pola godine,Adilovica.Selimovic ga moze krpiti,Pehilj bez veze pravi broj igraca na treningu,evo sinoc ga ni u rezervi nema,sto znaci da Amar na njega bas ono pravo racuna.Ara Hodzic koji je cista "devetka",jos ni minut nikada nije zaigrao na toj poziciji,jer je krpio neke druge pozicije.Jamak je jedini plejmejker u timu i od njega zavisi koliko ce motiva imati u ovim utakmicama u prvenstvu.Evo ove dvije evropske odigrao odlicno,nadati se da ce tako nastaviti.Sta ako se povrijedi???

Sta treba ocekivati? Prvo mjesto svakako.I mozda da pokusamo da kloniramo Stanica.Bas ce nam trebati.Ne dao Bog da se on povrijedi! Nego da pobijedimo mi ovo prvo kolo.To bi valjalo,da odmah to ozbiljno shvatimo!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 jul 2013, 20:07

sergejevic je napisao/la:Budi miran da vas ne ugasimo :D
Priča se da ste i na onom svijetu bili, prijetili da ćete ga ugasit. :mrgreen:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 jul 2013, 20:09

VolimTz je napisao/la:
kako dubokouman komentar ,strasno :o :o .

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 24 jul 2013, 20:10

VolimTz je napisao/la:
Uvijek sam volio seoske legende...

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 24 jul 2013, 20:10

boccaccio je napisao/la:Necu nista komentarisati o evropskom dvomecu,jer je apsolutno sve receno.Vecina se slaze u svom izlaganju,tako da se nema nista dodati,ni po pitanju ekipe,ni po analizi igraca ponaosob,ni po bilo kojem drugom pitanju.
Ove me povrede malo brinu i simptomaticne su.Desava se ovo vec duze vrijeme.I svaki put oko priprema.Necu da ulazim ni u razloge svega toga,ni da li je peh u pitanju,ili vec nesto drugo.Cudno mi da nas bas peh tako puca,pa da u prvoj zvanicnoj utakmici izgubimo jednog,a u drugoj jos dvojicu igraca i to na duze vrijeme.Svraka nije prosao pola priprema,Adilovic pola godine vuce tu neku povredu i igra na silu itd itd...

Uopste ne sumnjam u novi dobar prvenstveni rezultat na kraju sezone.Ali opet krpljenje i opet krpljenje.Do iznemoglosti.Zasto...zato sto imamo redovno bolnicu u redovima,zato sto nemamo izbalansirane pozicije u timu.

Imamo jednog lijevog beka,drugi povrijedjen i ko zna kada ce biti spreman,znaci krpiti poziciju.Imamo sada samo jednog aktivnog stopera.Pustili smo trojicu da odu,dosla dvojica,od toga jedan mladi koji se kalio u nizeligasu koji je ispao i iz te lige.Ja na malog Emraha i ne racunam,bar dok se ne dokaze suprotno.Skaljic evo nedostaje,i sada je samo Kerla.Znaci krpicemo se na toj poziciji podobro.Da li to treba da se desava jednom sampionu? Da ima samo jednog beka ljevaka,jednog stopera u timu ? Lijevo krilo se krpi godinama,tu nemamo nijednog igraca koji je bas ta pozicija po vokaciji.Krpi ga Stanic,E.Colic,evo sada Bucan....iako to solidno rade,opet krpljenje.Zato desnih krila imamo na izvoz.Stanic,Selimovic,Bajic,E.Colic,da ne nabrajam...sada dolazi desni bocni,Benjo gotov za polusezonu,znaci nema ga prvih 19 kola...imamo samo Zeljkovica,koji ce igrati ili to,ili ce krpiti stopere,a onda ce ili Stanic ili Bucan osim sto krpe lijevo krilo,sada krpiti dijametralno suprotnu poziciju desnog beka.Nigdje veze ni sa cim.

Imamo jednog napadaca,koji je rovit vec pola godine,Adilovica.Selimovic ga moze krpiti,Pehilj bez veze pravi broj igraca na treningu,evo sinoc ga ni u rezervi nema,sto znaci da Amar na njega bas ono pravo racuna.Ara Hodzic koji je cista "devetka",jos ni minut nikada nije zaigrao na toj poziciji,jer je krpio neke druge pozicije.Jamak je jedini plejmejker u timu i od njega zavisi koliko ce motiva imati u ovim utakmicama u prvenstvu.Evo ove dvije evropske odigrao odlicno,nadati se da ce tako nastaviti.Sta ako se povrijedi???

Sta treba ocekivati? Prvo mjesto svakako.I mozda da pokusamo da kloniramo Stanica.Bas ce nam trebati.Ne dao Bog da se on povrijedi! Nego da pobijedimo mi ovo prvo kolo.To bi valjalo,da odmah to ozbiljno shvatimo!
Buraz pola tih igraca koji bi nam sad bili od znacaja su otisli jer se igracima duguju dvije plate i premije za citavu sezonu. Bogy, Vasilic i ostali su otisli zato sto se nema para za bolje igrace. Bekric je otisao jer Amar voli da ga neko moli kao sto je to radio Kerla kad ga je otjero, onda ga ovaj kumio molio, plako i sad igra a frajer je teska taraba. Bekric to nije htio jer zna da moze naci klub bilo gdje. Niko nece da igra bez para ljudi zive od toga.

Mene brine sto cemo se mi i dalje krpiti igracima koji nisu spremni ili nisu neki kvalitet tipa Skaljic i drugi.

Ali da je sad osvojit opet titulu to bi bilo extra, ali para nema ...

I jos da napomen samo da je vrijeme da Jamak bude kapiten.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amelitos, Google Adsense [Bot], Lokomotifa, WeekendOffender i 61 gost.