O da,imal gdje "velikog vodje" tu ili nekog igraca arsenala ja nisam vidio ?-Paja je napisao/la:Ovaj smijesni izbor niko normalan ne priznaje, kad sam vidio guardiolu i par igraca Barcelone mislio sam da je kongres katalonskih separatista na Monjuicu u pitanju.
cuj Messi najbolji hahahaha
FLOPS!
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- -Paja
- Kontakt:
Mi ne priznajemo ovaj smijesni izbor, Messi je najbolji igrac svijeta isto ko sto je Juzna Afrika dobar organizator svjetskog znaci samo za Blaterovu korumpiranu mafiju.
Dio Arsenala
Ovaj izbor je smjesniji od Eurosonga
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ti ko neki bitan faktor ovdje pa ne priznajes ovaj izbor
a nas to stvarno zanima 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
...koga podrazumijevas pod ti "mi"...tebe i jos 2,3 osobe...koga briga sto ga ti ne priznajes,bitno je da ga fifa i svijet priznaju...-Paja je napisao/la:Mi ne priznajemo ovaj smijesni izbor, Messi je najbolji igrac svijeta isto ko sto je Juzna Afrika dobar organizator svjetskog znaci samo za Blaterovu korumpiranu mafiju.
- -Paja
- Kontakt:
Mi, Arsenal i Premiership a ti su najrelevantniji jer su izmislili fudbal i jedini su kompetentni da ocjene ko je najbolji igrac.
Dio Arsenala
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Ne 2,3 navijaca Arsenala nego citav nogometni svijet osim navijaca Barce (cak i 60% vas misli da je kantu trebo osvojit Xavi)
Ja stvarno ne znam sta trebas uradit da osvojis balon d oro pod uvjetom ako nisi igrac Barce. Da osvojis LP, Ligu i Kup i pri tom igras finale sa repkom - ne ide.
A u ziriju tih strucnjaka i novinara koji su o tome odlucivali ... bio je vjerovatno i Kemal Ahmetovic.

Ja stvarno ne znam sta trebas uradit da osvojis balon d oro pod uvjetom ako nisi igrac Barce. Da osvojis LP, Ligu i Kup i pri tom igras finale sa repkom - ne ide.
A u ziriju tih strucnjaka i novinara koji su o tome odlucivali ... bio je vjerovatno i Kemal Ahmetovic.
- -Barcelona-
- Kontakt:
a ko je po tebi onako realno najbolji igrac ako nije messi,da slucajno nije neko iz arsenala-Paja je napisao/la:Mi, Arsenal i Premiership a ti su najrelevantniji jer su izmislili fudbal i jedini su kompetentni da ocjene ko je najbolji igrac.

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Xavi je jedini koji je mogao konkurirati Sneijderu u prosloj godini, Messi i Iniesta su bili smjesni u odnosu na njega i on je to potpuno zasluzio
Call the coroner!
...ma to je gotovo...messi je osvojio zlatnu loptu,a vi sad slobodno pisite te gluposti... 

- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Evo da ne bude da se zale samo navijaci Arsenala

- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Evo malo slika

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Znas sta ?KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Evo da ne bude da se zale samo navijaci Arsenala![]()
Messi uzeo zlatu loptu

David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
...ma messi je nju osvojio,a te ankete mi bas nista ne znace...sta mislis ko je glasao protiv messija u toj anketi...pa ljubomorne osobe koje ne mogu podnijeti da je messi najbolji,osobe poput tebe...KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Evo da ne bude da se zale samo navijaci Arsenala![]()
ja baa,gotovooooooooo narednih godinu dana mozete gluposti pisat al izabran od svih trenera svijeta i kapitena nac .selkcija kao najbolji igrac svijeta je lionel messi dzaba vam sveeeenobarca je napisao/la:...ma to je gotovo...messi je osvojio zlatnu loptu,a vi sad slobodno pisite te gluposti...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- nidjo_barca
- Kontakt:
Kad li ce prestati ovi za nekim teorijama zavjere
Onaj gore prica kako on ne priznaje ovaj izbor,cuj ti pameti molim te,ti tako neki vazan faktor pa ti kao ne priznajes.Pa nas naprosto zaboli nesto
Pa se onda ovi nesto zale,jao jao,nesto misle kako nije trebao osvojiti.Samo vi mislite i jedite se od muke
Vazno je jedino ovo :
1.Messi
2.Iniesta
3.Xavi

Pa se onda ovi nesto zale,jao jao,nesto misle kako nije trebao osvojiti.Samo vi mislite i jedite se od muke

Vazno je jedino ovo :
1.Messi
2.Iniesta
3.Xavi

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Kao sto sam i ocekivao Messi pobjedi. Dao 47 komada, igrao fenomenalno, SP nevazan kad sagledas ove 2 cinjenice.
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Ma nemoj da se nerviras bezveze, nije zabio na SP, zabice na EURU sa Argentinom, sigurno.enobarca je napisao/la: ...ma messi je nju osvojio,a te ankete mi bas nista ne znace...sta mislis ko je glasao protiv messija u toj anketi...pa ljubomorne osobe koje ne mogu podnijeti da je messi najbolji,osobe poput tebe...
jel sa marce boga ti ova anketa ,, onda me i ne cudi oni bi najradije tu christinu vidili al sta ces valja neko i gledat sa tribina dodjelu nemoze svako bit najbolji na svijetuenobarca je napisao/la:...ma messi je nju osvojio,a te ankete mi bas nista ne znace...sta mislis ko je glasao protiv messija u toj anketi...pa ljubomorne osobe koje ne mogu podnijeti da je messi najbolji,osobe poput tebe...KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Evo da ne bude da se zale samo navijaci Arsenala![]()

MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Na EURU s Argentinom?KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Ma nemoj da se nerviras bezveze, nije zabio na SP, zabice na EURU sa Argentinom, sigurno.enobarca je napisao/la: ...ma messi je nju osvojio,a te ankete mi bas nista ne znace...sta mislis ko je glasao protiv messija u toj anketi...pa ljubomorne osobe koje ne mogu podnijeti da je messi najbolji,osobe poput tebe...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.