Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- AlfredBorden
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
u premieru nema kladjenje na poene igraca 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Kad se igra protiv Islanda i ima li prijenos??Dan i satnica ??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
http://basket.ba/ksbih/bih/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;ahmic je napisao/la:Kad se igra protiv Islanda i ima li prijenos??Dan i satnica ??
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
sretno momcima veceras. moramo ovo dobiti
You are someone else I am still right here
Pregazit ćemo britansko ostrvo k'o Vikinzi svojevremeno.
Sretno nam svima večeras! 
Čekajte malo ljudi, prvo sam mislio da jednu domaću tekmu igramo u Sarajevu (VB) a drugu u Tuzli (Island). Pa sam negdje pročitao da obje igramo u Tuzli, a sad gore par postova iznad forumaši raspravljaju o skupim kartama za VB u Skenderiji, pa šta je na kraju istina? 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Evolution87
- Kontakt:
Ja koliko znam da protiv VB igramo u Skenderiji, a protiv Islanda u tuzli
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Island u Tuzli sad u nedjelju.FaraonTM je napisao/la:Čekajte malo ljudi, prvo sam mislio da jednu domaću tekmu igramo u Sarajevu (VB) a drugu u Tuzli (Island). Pa sam negdje pročitao da obje igramo u Tuzli, a sad gore par postova iznad forumaši raspravljaju o skupim kartama za VB u Skenderiji, pa šta je na kraju istina?
VB u Sarajevu sljedeću nedjelju, 24. mislim da dodje.
Mislim da se ovaj vecerasnji susret igra u 20:35, a ne u 19:35 kako ovdje pise. To je vjerovatno zbog vremenske zone, jer je poznato da Britanci idu sat ranije.nerminh74 je napisao/la:http://basket.ba/ksbih/bih/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;ahmic je napisao/la:Kad se igra protiv Islanda i ima li prijenos??Dan i satnica ??
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
je li se samo u tuzli imaju kupiti karte ili ima li gdje drugdje (sarajevo)?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
HvalaThe Game je napisao/la:Island u Tuzli sad u nedjelju.FaraonTM je napisao/la:Čekajte malo ljudi, prvo sam mislio da jednu domaću tekmu igramo u Sarajevu (VB) a drugu u Tuzli (Island). Pa sam negdje pročitao da obje igramo u Tuzli, a sad gore par postova iznad forumaši raspravljaju o skupim kartama za VB u Skenderiji, pa šta je na kraju istina?
VB u Sarajevu sljedeću nedjelju, 24. mislim da dodje.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
puno je i u Tuzli 10km karta optimalno je trebalo biti 7Km
kobe24 je napisao/la:Mislim da se ovaj vecerasnji susret igra u 20:35, a ne u 19:35 kako ovdje pise. To je vjerovatno zbog vremenske zone, jer je poznato da Britanci idu sat ranije.nerminh74 je napisao/la:http://basket.ba/ksbih/bih/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;ahmic je napisao/la:Kad se igra protiv Islanda i ima li prijenos??Dan i satnica ??
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
pa zar je albijanic toliko bolji od glogovca?BiH: Gordić, Pašalić, Knežević, Šutalo, Buza, Mitrović, Stipanović, Vrabac, Halilović, Teletović, Albijanić, Kikanović. Selektor: Duško Ivanović.
a ovako prakticno idemo sa jednom 4 i cetri 5
Koje cetiri?nerminh74 je napisao/la:pa zar je albijanic toliko bolji od glogovca?BiH: Gordić, Pašalić, Knežević, Šutalo, Buza, Mitrović, Stipanović, Vrabac, Halilović, Teletović, Albijanić, Kikanović. Selektor: Duško Ivanović.
kako je ovo los roster, majko moja. Samo nas je sreca sto imamo relativno laganu grupu. Da su u pitanju protivnici iz onih proslih kvalifikacija, nema teorije da bi uzeli jedno od prva dva mjesta. Uz Nihada, Jusufa, Amerikanca, Miroslava i Dalibora, ovo bi izgledalo mnogo bolje, al' sta je tu je...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ovo je roster koji bi bez Mirze na 25+ po mecu, borio se za opstanak ako ne i ispao i iz ABA lige
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma dzaba je trebalo bit'..Jednom u 2 godine reprezentacija odigra 2 utakmice u Bosni i nama je skupo 10KMzgembo89 je napisao/la:puno je i u Tuzli 10km karta optimalno je trebalo biti 7Km
nisam napisao 4 dobra, ali su 4 jer halilovic u zagrebu vise igra centra nego 4, a i albijanic je nominativno centarkobe24 je napisao/la:Koje cetiri?nerminh74 je napisao/la:pa zar je albijanic toliko bolji od glogovca?BiH: Gordić, Pašalić, Knežević, Šutalo, Buza, Mitrović, Stipanović, Vrabac, Halilović, Teletović, Albijanić, Kikanović. Selektor: Duško Ivanović.
Iskreno se nadam da će Mirzu krenuti, jer ako ga šut ne bude služio biće nama "veselo" 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ni ja nisam napisao 4 dobra.nerminh74 je napisao/la: nisam napisao 4 dobra, ali su 4 jer halilovic u zagrebu vise igra centra nego 4, a i albijanic je nominativno centar
Ma kakav Halilovic, on je tu samo broj da popuni. Znam da tamo cesto igra peticu, ali realno nema visinu ni za cetvorke. Ko ce nama ovdje igrati nisko krilo, po meni tu samo Buza i Vrabac mogu odgovoriti visinom? Mitrovic sa svojih 196-197 cm donekle moze, al' on je za mene cisti suter. Njega samo treba i pustiti da sutira, jer ima stvarno mekanu ruku, a cim spusti loptu na parket prijeti velika opasnost da je izgubi. Na ulazu je isto tako jako tanak.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, BIHpatriota, bordobijeli, Google Adsense [Bot], napapijri1987, Nemanja86, Proximic, SN1996BIHAC, StevieG8, TripleThreat, Vaya, VensanKasel i 99 gostiju.