Sad bi uskoro trebali obnoviti cijene, trebali bi devalvirati poslije ovakve polusezone, plus kad ode jos hrpa igraca ima da smrsamo prekonoci.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Odjeljenje nase lige na transfermarktu je parodija, nece primjeniti svima ista pravila, a admini su svi "slucajno" navijaci jednog te istog kluba.
Sad bi uskoro trebali obnoviti cijene, trebali bi devalvirati poslije ovakve polusezone, plus kad ode jos hrpa igraca ima da smrsamo prekonoci.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Olimpic je zrtveno jagnje Sarajeva. I zato ce ispasti. 
Olimpic da je zavisio od Grada i Kantona ispao bi iz lige nakon prve sezone.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Iscupat cemo se nekako.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
SRETNA NOVA 2016-Naravno da ostajemo u PREMIJER LIGU BiH,,,,,,RENOVIRAMO IGRAČKI KADAR a moj predlog je Bjelašnica.Mokroguz je napisao/la:Iscupat cemo se nekako.
Znaci 11 Januara prozivka u 12.00, pa 15 dana u Hadzicima, i onda Antalija.
Stranica obnovljena konacno, neki dan su je otvorili.
Stranica obnovljena konacno, neki dan su je otvorili.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
ovaj olimpic fkt ne zna il je poso ili doso , pa sad ide opet na otoku .... igrali su u lukavici pa na kosevu sad opet otoku ... o cemu je tacno rijec bila , nisam bio upucen ?
Mislim da je Prljača jednako odgovoran za loše rezultate ovog kluba kao i Varešanović, ali je jedan od njih podnio ostavku a drugi ostao u klubu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
+1Mancini je napisao/la:Mislim da je Prljača jednako odgovoran za loše rezultate ovog kluba kao i Varešanović, ali je jedan od njih podnio ostavku a drugi ostao u klubu.
Alea iacta est
Samo ce nas Allah dragi spasiti
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jeste uzeli sta za Merajica, do kad mu je ugovor bio?
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Imao ugovor
Taman rekoh da će lupus odgovoriti, kada on ubrzo odgovori. 
Mislim da je on mogao i trebao otići u mnogo jaču ligu od Makedonije. Al' eto, svako ima svoj izbor, i ambicije.
Nek' mu je sa srecom. Shkendija se dosta pojacali, i oni i Vardar izgleda imaju investitore.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- PitarBordo
- Kontakt:
Klarić i Hebib u Olimpicu ovu polusezonu, pa kažite da vas ne volimo. 
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... pic/181271
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... pic/181271
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ili mozda Sarajevo sa 4 nova igracaMokroguz je napisao/la:+1Mancini je napisao/la:Mislim da je Prljača jednako odgovoran za loše rezultate ovog kluba kao i Varešanović, ali je jedan od njih podnio ostavku a drugi ostao u klubu.
Alea iacta est
Samo ce nas Allah dragi spasiti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jedino Hebibovic provjeren, ostali anonimus da vam isprobamo. Ko kome pomaze ovdje. 
Nebih ja posudbe ni sipkom dotaknuo, barem ne u istoj ligi, ili nek' skroz predju ili nek' ostanu, sad ce svi trombonima u jedan glas "filijalo".
@MortemHz
Nebih ja posudbe ni sipkom dotaknuo, barem ne u istoj ligi, ili nek' skroz predju ili nek' ostanu, sad ce svi trombonima u jedan glas "filijalo".
@MortemHz
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
U pravu si. Jedan igrač provjeren a ostale ne treba komentarisati.Mokroguz je napisao/la:Jedino Hebibovic provjeren, ostali anonimus da vam isprobamo. Ko kome pomaze ovdje.
@MortemHz
Hamzica nema na prozivci? Je li to otisao u Turskoj vec?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaci imamo novu filijaluMokroguz je napisao/la:Jedino Hebibovic provjeren, ostali anonimus da vam isprobamo. Ko kome pomaze ovdje.
@MortemHz
Salim se naravno, nadam se da ce biti od koristi jer ste u nezavidnoj situaciji iako nemaju mjesta ni u prvih 30 kod nas mislim da bi makar jedan ili 2 kod vas mogli igrati koliko toliko.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.