Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- ASD
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Nije jos gotovo, idemo na x u Austriju. 

Ma imat ćeš svake dvije godine istu šansu, nije u tome poenta.bordobijeli je napisao/la:Kakav ba napredak , nemoj te smijesni biti . necemo dugo imati ovakvu sansu .
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- legenda reala
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Bilale spasitelju bh rukometato je ta kontra koju smo čekali i raznovrsnost u napadu
Dosta brze igramo pod Bilalom, jos par igraca i da se rijesi starkelja sto usporavaju igru i bicemo u rangu austrije
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sto je najgore ja sam poprilicno zadovoljan igrom. Igralo se puno brze i tecnije u napadu, bilo je akcija i na krila, par kontri se istrcalo, odlicna odbrana gotovo cijelu utakmicu (posebno kad smo imali igraca manje), dobili smo Vegara i Nuica, ali je nevjerovatno sta smo uspjeli promasiti, plus diskutabilna odluka sudija u par navrata, plus raspolozeni golman Austrije... Falio nam je pravi Prce i Malinovic da zamijeni Panica, kad ovaj nije mogao da promasi golmana na golu. Ja sam optimista bez obzira na sve, ubijedjen sam da Bilal radi dobar posao i vjerujem da smo kompletni u stanju dobiti Austriju u Austriji. Igrali smo dobru odbranu, nije bilo nekih velikih rupa bez datog pogotka (osim onih nekoliko minuta kada smo pet zicera pripustili).
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 06 nov 2016, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
Ovo je bilo ono, kad se kurcis, a nemas cime. I pored toga fin su odpor pruzili protiv Austrije.
Ponavljam od govana se pita nepravi.
Treba ovoj ekipi godisnje tri do pet okupljana na trening turnirima sporedno kvalifikacija, da bi napravili iskorak.
Terzic, Prce i Toromanovic nemogu pratiti jak ritam. Hvala momci na svemu, zaradite si penziju za kraj.
Ponavljam od govana se pita nepravi.
Treba ovoj ekipi godisnje tri do pet okupljana na trening turnirima sporedno kvalifikacija, da bi napravili iskorak.
Terzic, Prce i Toromanovic nemogu pratiti jak ritam. Hvala momci na svemu, zaradite si penziju za kraj.
Nemamo mi rukometa nit ko brine za rukomet.Treba to ukinuti a nebi bilo ni fudbala da nije dijaspore.Temu ukini slobodno.
Haj realno, mi jesmo talašike, ali hoće l' nas Bog ikad bar jednom pogledat?
- Beduin
- Kontakt:
Kako nije do Sumana, 3 napada zaredom zurimo ko muha bez glave, i to kad smo trebali usporiti i organizovati napad par minuta pred kraj. To je trener im trebao reci kad su prvi napad usrali (Ovcina htio istrcati neku kontru), a ne zatim jos 2 srljas i za 5 sekundi hoces dadnes gol.shaman7 je napisao/la:Nije do Sumana ni sekunde, vidi se njegov rad i pomak u igri, ali su ovi momci ograniceni. Nista oni ne mogu do kraja, nego sve napola. Prolazna ocjena Vegaru i Grahovcu
Da igramo brze, igramo, ali taj luzerski mentalitet i mentalni sklop je dno.
Zali Boze zivaca nasih i onog dobrog spikera u sali. Treba nasim reprezentativcima, u svakom sportu, zabraniti cak i da slete na Sarajevski aerodrom, jer su u starhu fasovali šuhu i znas da nema habera od te tekme, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
nazalost ni ovaj put necemo otici na prvenstvo a tako sam ase nadao ,tako nam se otvorilo ali mentalno nismo dorasli ni u jednom sportu.....i nema selektora koji ce to promjeniti...igra je bila ok do situacije kad vide da mogu pobjediti i onda taj gubitnicki mentalitet dodje do izrazaja...vise je faktora za ovaj poraz....sta ces pisaj ga nismo za ovo i kraj price....Bilal je uradio sve sto je mogao igra je puno bolja nego sa Markom ali sta ti vrijedi ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Apsolutno smo napredovali, brže lopta ide, tu i tamo kontra i polukontra i bude. Dosta bolja igra nego za vrijeme Markovića. I u periodu kad smo imali crnu rupu smo stvarali šanse ali pogađali smo golmana. Napokon se vidi da imamo prednost kad imamo igrača više, ne pogubimo se totalno. Ove crne rupe su povezane sa glavom, da smo cijelo vrijeme u kontinuitetu igrali ovo bi dobili 3-4 razlike.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ne, ne. Nista ne treba ukidati. Samo treba dovesti prave ljude na pravo mjesto. Imamo mi x sredina u kojima se gaji rukomet. Ali dzaba nam kad imamo lazne spasitelje rukometa i vjecne duznosnike u dijelu saveza kojem je do reprezentacije BIH. Dzaba nam kad imamo hibridne klubove koji unistise sredine u kojima se zivi za rukomet.BosnaSTL je napisao/la:Nemamo mi rukometa nit ko brine za rukomet.Treba to ukinuti a nebi bilo ni fudbala da nije dijaspore.Temu ukini slobodno.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 06 nov 2016, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
I ti i ja znamo da smo ovakvu Austriju morali dobiti.legenda reala je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Bilale spasitelju bh rukometato je ta kontra koju smo čekali i raznovrsnost u napadu
Dosta brze igramo pod Bilalom, jos par igraca i da se rijesi starkelja sto usporavaju igru i bicemo u rangu austrije
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JohnCleese
- Kontakt:
Tako je.samo_lijevo je napisao/la:Ne, ne nista ne treba ukidati. Samo treba dovesti prave ljude na pravo mjesto. Imamo mi x sredina u kojima se gaji rukomet. Ali dzaba nam kad imamo lazne spasitelje rukometa i vjecne duznosnike u dijelu saveza kojem je do reprezentacije BIH.BosnaSTL je napisao/la:Nemamo mi rukometa nit ko brine za rukomet.Treba to ukinuti a nebi bilo ni fudbala da nije dijaspore.Temu ukini slobodno.
Ovakav savez ce trajati do 2018 god tada slijede radikalne promjene

Zadnja izmjena: JohnCleese, dana/u 06 nov 2016, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Beduin
- Kontakt:
Boli te tuki Virto, Crna Gora remizirala, opet ste bolji od BiH jbg.Virtu4l je napisao/la:I ti i ja znamo da smo ovakvu Austriju morali dobiti.legenda reala je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Bilale spasitelju bh rukometato je ta kontra koju smo čekali i raznovrsnost u napadu

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
I meni se čini da igramo brže, Prce kad je ušao u drugom poluvremenu tačno nas je unazadio sa svojim zabadanjem, Vegar je bio puno bolji. Nuić i Vražalić, pogotovo Nuić, su bili vrlo dobri večeras.legenda reala je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Bilale spasitelju bh rukometato je ta kontra koju smo čekali i raznovrsnost u napadu
Ono što nam je također problem pa skoro od Tahirovića je to što nemamo konstantu kod golmana, bez odbrana golmana ne možeš ni dobiti ozbiljniju reprezentaciju.
Al' opet ponavljam, mentalitet i samo mentalitet, strah od uspjeha, strah od pobjede, to traje od Katara pa sve do dan danas.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Marka bi ovu Austriju riješio deset minuta prije kraja.Unofficialpage je napisao/la:Apsolutno smo napredovali, brže lopta ide, tu i tamo kontra i polukontra i bude. Dosta bolja igra nego za vrijeme Markovića. I u periodu kad smo imali crnu rupu smo stvarali šanse ali pogađali smo golmana. Napokon se vidi da imamo prednost kad imamo igrača više, ne pogubimo se totalno. Ove crne rupe su povezane sa glavom, da smo cijelo vrijeme u kontinuitetu igrali ovo bi dobili 3-4 razlike.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ova Austrija je osrednja europska reprezentacija , ovo smo morali dobiti . puno price malo rada ,ovo je pokazatelj i forum strucnjacima da je Markovic najmanje kriv ,ja mislim da cemo padati u narednim godinama nisam optimista za BH rukomet
- invincible1921
- Kontakt:
Svaku tekmu se desi 10 min bez gola i eto to je slucajnost hahahah ne nego amaterizam...isto ko da u fudbalu pravis svaku tekmu dva penala i kazes kako ne mozemo dobit
=\_1921_/=
Zadnja dva napada Toromanovic prodao 2 lopte kod 22-22 fula cist zicer, sto je najgore promasio citav gol evo da mu je golman odbranio pa i nekako, promasio frajer citav gol.
Napad kod 22-23 za Austriju presjekli mu loptu.
Za igru sta reci hajde solidna partija, ali 10 minuta bez gola + pri tome kad hvatamo prikljucak nabijamo lopte u aut, pa kako onda ocekivati pobjedu.
Propustena velika sansa.

Napad kod 22-23 za Austriju presjekli mu loptu.
Za igru sta reci hajde solidna partija, ali 10 minuta bez gola + pri tome kad hvatamo prikljucak nabijamo lopte u aut, pa kako onda ocekivati pobjedu.
Propustena velika sansa.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.