BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
Arena prenosi Arsenal, kao glavnu utakmicu 
arena 2AA23 je napisao/la:Arena prenosi Arsenal, kao glavnu utakmicu
Pardonadnan24 je napisao/la:Nisu ljudi vidoviti da znaju da ti imas Moja TVNeutral je napisao/la:
Nema tu zbunjivanja. Ovo govorim za korisnike Moje tv.
@AA23
Dvica ti prenosi Arsenal kao glavnu utakmicu ali uključivati će se na sve utakmice gdje budu dobre prilike i naravno golovi.
Sretno Dortmundu! Nadam se da će pobijediti večeras.
sta je ovo, zaglavi RTS
jbmt zvt..
**** majku i strim, poluvrijeme prodje dok nadjem neki...
I na kraju nadjem na zabarskom da mi se skija po zivcima...
I na kraju nadjem na zabarskom da mi se skija po zivcima...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ljudi ima li na ingleskom strim
?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Donnie Darko
- Kontakt:
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ovo se nazalost zove raspad sistema.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
http://firstrownow.eu/watch/208355/1/wa ... tmund.html" onclick="window.open(this.href);return false;Valencia je napisao/la:Ljudi ima li na ingleskom strim?
Glory Glory Manchester United
puuu jbt.kad krene onda krene
Nista nije uspjelo od pocetka utakmice..
Nista nije uspjelo od pocetka utakmice..
http://www.viponlinesports.eu/football/ ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;Valencia je napisao/la:Ljudi ima li na ingleskom strim?
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
DesimaL je napisao/la:![]()
[youtube][/youtube]
Hvala Saciri.
Neprepoznatljiv Dortmund u prvom poluvremenu. Lewandowski promašio 100% šansu i onda naivno primljen gol. Subotić van teren 5 minuta kao da su radili operaciju.
- Consigliere
- Kontakt:
Kakav je poduhvat napravila Borussia dosavsi do finala sa ovom zadnjom linijom!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
stat u odbranu i napucavat lopte prema onom crnom pa sa Bog da

samo me interesuje sta je Hummels radio u srcu coska kaznenog prostora za vrijeme kornera
samo me interesuje sta je Hummels radio u srcu coska kaznenog prostora za vrijeme kornera
Sve je danas kako ne treba...od povrede Sokratisa prije tekme,Nevenove povrede poslije kojeg primamo gol,pa onda i povreda Hummelsa...
Mats sve gori i gori...prepusta Higuaina Schmelzeru a on cuva drugu stativu
Bas inteligentno
Naravno Higuain svoju prvu priliku rutinski pospremio...to od Lewata nije ni bilo za ocekivati...
Samo da ne puknu skroz do kraja...
Mats sve gori i gori...prepusta Higuaina Schmelzeru a on cuva drugu stativu
Naravno Higuain svoju prvu priliku rutinski pospremio...to od Lewata nije ni bilo za ocekivati...
Samo da ne puknu skroz do kraja...
Imao je jak razlog, cetvrti sudija sa zakasnjenjem pusta Subotica u igru da bi odmah prvi dao znak igracima Napolija da izvode korner.Proensa vazi za jednog od najboljih u Evropi, a ovo sto je do sada sudio je bilo na nivou prve albanske lige.Koliko samo amaterskih gresaka.Anon je napisao/la:jao Klopa, totalno poludio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.