RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
šta se žalite, pa kod nas na ILIDŽI ne radi ništa, evo ja treći put čistim ispred kuće i sve što više čistim, on sve više pada, znam da vi niste navikli na snijeg al' uživajte malo, kažu od 10. februara polagani rast temperatura, malo se strpite..............

Jbt ja danas izasao na kafu i na kraju vise sam auta guro nego sto sam kafe pio

Samo jedan klub Velež Mostar
Dobro se Velez pojacao, a sta je bilo s' onim amerima ?
-
- Kontakt:
Zadnja informacija je bila ova "I'm headed back home, fuck this bullshit."Akhenaten je napisao/la:Dobro se Velez pojacao, a sta je bilo s' onim amerima ?

-
- Kontakt:
Druze,Akhenaten je napisao/la:Dobro se Velez pojacao, a sta je bilo s' onim amerima ?
Velez se nije 'vele' pojaco. Onako. Otislo je 8 igraca od kojih su 2-3 jako dobra. Dobili smo 8 igraca od kojih su 2-3 izgleda dobra... Mislim da je saldo malo vise u plusu jer smo dobili ekstra opcija na poziciji na kojoj smo bili slabi (napadac) a zijanili u sredini ... ali vidicemo. Valjda grijesim. Nadam se da grijesim.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Evo im priprema. Napolje i hodajte po gradu, ko preživi- može igrati. 

Who dares, wins !
ovo nema veze s VELEŽOM, ali zvanično u Mostaru 52 cm snijega u Sarajevu 1m 1 cm..............
uživajte....

uživajte....
Tek mi sad struja dosla, citavo jutro se probijam kroz snijeg i cistim oko kuce... :S dobro si reko evo im priprema ko prezivi moze igrat 

Golemo je ovo. Ovo još nisam doživio.
Treba sad igračima lopate u ruke i neka probijaju. U život bih se kladio da bi bili najspremniji u ligi.

Treba sad igračima lopate u ruke i neka probijaju. U život bih se kladio da bi bili najspremniji u ligi.

Who dares, wins !
Briga njih, oni u pon za Tursku, samo ne znam kako ce. Busom se do Sarajeva nece probiti, plus ako se ovako nastavi nece ni avion poletjeti.NeToBoLa je napisao/la:Golemo je ovo. Ovo još nisam doživio.![]()

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Infomacija za sve VELEŽOVCE: VELEŽ nema šansi da do ponedjeljka stigne u Sarajevo a zatim avionom do Turske. aerodrom u Butmiru zatvoren, proglašeno vanredno stanje u Kantonu Sarajevu, nastava se prekida naredne sedmice i neće je biti, ILIDŽA je u najtežoj situaciji, ne radi skoro ništa, tako neka nam je BOG na pomoći........
Kažu najteža situacija je kod SALAKOVCA, jer je M17 blokirana kod tunela SALAKOVAC, put je pun automobila koji se pokušavaju probiti ali bezuspješno......
Kažu najteža situacija je kod SALAKOVCA, jer je M17 blokirana kod tunela SALAKOVAC, put je pun automobila koji se pokušavaju probiti ali bezuspješno......
-
- Kontakt:
U Splitu jos goreMostaracVelezovac je napisao/la:Ima Split.

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
- Kontakt:
Imam familije sto je zaglavila na Salakovcu u autobusu stoje od ponoci ... skoro i nema vise nafte u autobusu tako da i jos malo nema grijanja ... Kazu da je prije sat vremena naisla grtalica i da jos jednom mora da prode jer je snijeg previsok ...AlemC85 je napisao/la:Infomacija za sve VELEŽOVCE: VELEŽ nema šansi da do ponedjeljka stigne u Sarajevo a zatim avionom do Turske. aerodrom u Butmiru zatvoren, proglašeno vanredno stanje u Kantonu Sarajevu, nastava se prekida naredne sedmice i neće je biti, ILIDŽA je u najtežoj situaciji, ne radi skoro ništa, tako neka nam je BOG na pomoći........
Anti Nakarada
Eh da je vlast svjesnija pa da se organizuje bus neki da idemo lopatati dobrovoljno, prvi bih otišao. Ipak se radi o životima. Nadam se da će sve biti OK.
Who dares, wins !
nadam se da će sve biti ok, i abd da se sretneš s svojom rodbinom.Eagles_OldSchool je napisao/la:Imam familije sto je zaglavila na Salakovcu u autobusu stoje od ponoci ... skoro i nema vise nafte u autobusu tako da i jos malo nema grijanja ... Kazu da je prije sat vremena naisla grtalica i da jos jednom mora da prode jer je snijeg previsok ...AlemC85 je napisao/la:Infomacija za sve VELEŽOVCE: VELEŽ nema šansi da do ponedjeljka stigne u Sarajevo a zatim avionom do Turske. aerodrom u Butmiru zatvoren, proglašeno vanredno stanje u Kantonu Sarajevu, nastava se prekida naredne sedmice i neće je biti, ILIDŽA je u najtežoj situaciji, ne radi skoro ništa, tako neka nam je BOG na pomoći........
mada nije toliko bitno što ću napisati, ali izgleda da će Demić potpisati za Slobodu iz Tuzle...

- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
demicu nek je sa srecom....
-
- Kontakt:
Demic je rekao ljudima u Velezu da ako ne bude inostrane ponude da ce nastavit s Velezom... pa je to porekao sutra dan kad je skonto da su u Velezu to postavili na stranicu da raja zna ako se to ne desi sta je bilo.
Onda je 2 dana poslje reko da ce doc na press konferenciju - pa nije doso.
Sad zavrsio u Slobodi.
E moj Demicu, pa zar nije lakse bilo jednostavno biti iskren i reci im "neznam jos nista javicu vam kasnije" - ako nista drugo onda bar zato sto bi sad bar mogo za bolje pare a i redovniju platu imat barem opciju da igras kuci... ako nista drugo.

Onda je 2 dana poslje reko da ce doc na press konferenciju - pa nije doso.

Sad zavrsio u Slobodi.

E moj Demicu, pa zar nije lakse bilo jednostavno biti iskren i reci im "neznam jos nista javicu vam kasnije" - ako nista drugo onda bar zato sto bi sad bar mogo za bolje pare a i redovniju platu imat barem opciju da igras kuci... ako nista drugo.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.