jestamaji je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:
A ovaj jesta jos prije 3 godine pricao da Federer vise nikad nece uzet Slam, bio covjek siguran, davao prognoze
A babuka prema kladarama prvi favorit u 36. hahaha od njih nista relevantnije nema.
ja to nisam nikad rekao! rekao sam samo da je to jako teško tj. skoro nemoguće sa 35 i onakvim noletom, andijem itd. e ko je mogo znat da će se taj cijelokupni teniski svijet (osim rafe koji ustvari više spada uz federera nego uz ove ostale) a posebno spomenuta dvojica oprostiti od ozbiljnog igranja i ozbiljnog treninga i pustiti federera da ih mlati ko lopatom
u takvoj konstelaciji uopšte nije nemoguće da roger uzme i wimbledon i us open, ali ja eto mislim da neće ni jedan ni drugi
Jesi jesi jestovane. Stavljao si neke procente da su sanse manje od 0,00001% sjecam te se ptico
Ja sam mogao znat, znao sam 2014., 2015. I 2016. da moze jos uvijek igrat na tom nivou i u toj formi 3-4 godine, a tad ga je samo jedan covjek mogao dobit na brzom Slamu i to je bio Nole. Nikom drugom nije davao ni promil sanse u tim sezonama, rutinirao i Murraya i Wawrinku, Nadal nije postoj'o tad. Do 3 finala i 1 polufinale koje je izgubio od Djokovica u tom periodu na brzim Slamovima dolazio lahkocom. Bolesno je Nole igrao ta finala, znalo se da nece moc vjecno, a i znalo da ce sansa Fedexu doci kad tad, jer mu stil igre to dopusta, da bude konkurentan i u ovim godinama.
A Rafan nam imao 3-1 u petom setu na AO protiv deduke, neki su upisivali 10-2-2-2, 17-16 u tim trenucima, kako li je to mogao propustit protiv jednorucnog bekenda
Evo nas sad u periodu gdje Rafa nema promil sanse da uzme turnir, da ih zrijebovi spoje 100 puta