FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
volio bih i ja da Loncaric zaigra sto da ne da dobije priliku, kakve su prognoze za rez. sutra aBd ja ocekujem jednu finu pobjedu
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
Ja adilovica nebih ni na klupi ostavio a kamoli u prvih 11, bolje Bajica forsirat nego ovog kloca smotanogBosniaHerzegovina je napisao/la:---------------Loncaric----------------
-Zeljkovic-Kerla-Urdinov--Stanic
------------Tomic-Jamak------------
-----------------------------------------
--Selimovic---Hodzic------Bucan---
----------------Adilovic----------------
Ovako ce biti 90%!!!
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
-
- Kontakt:
Što Stanić nije igro protiv Plzena ?
Crveni kartonsamozeljo1987 je napisao/la:Što Stanić nije igro protiv Plzena ?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-----------------Lončarić---------------
Bučan---Zeljković---Kerla---Urdinov
--------Tomić--------Sadiković--------
Bajić------------Jamak---------Hodžić
-----------------Selimović---------------
Poljubio bih Amara u dupe za ovu postavu sutra. Zvijezda nebi znala šta je snašlo!
Poljubio bih Amara u dupe za ovu postavu sutra. Zvijezda nebi znala šta je snašlo!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- karlovacko
- Kontakt:
Koji debil ...sarajlija je napisao/la:Sta fol sinoc ceka bila kod socijalnog citam sinoc na klixu?![]()
Samo naprijed bice puljica jos.
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Cemu mjenjanje golmana Hadzic nas je spasio u Ceskoj i radi jedne greske odma na klupuAnonimac je napisao/la:-----------------Lončarić---------------

Loncaric treba dobro da se potrudi da bi zauzeo mjesto medju stativama i skinuo Hadzica.
S tim da bi Hodzica stavio u vrh a Stanjca na krilo ostalo ok.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ko ti je ba debil????karlovacko je napisao/la:Koji debil ...sarajlija je napisao/la:Sta fol sinoc ceka bila kod socijalnog citam sinoc na klixu?![]()
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /130726013" onclick="window.open(this.href);return false;
Komsije sve normlane oprositite na ovome decko me iznerviro joj postim ali nema veze.

Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 26 jul 2013, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
moja greskazeljocity je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/zeljo-tv-90-epizoda/6150/" onclick="window.open(this.href);return false;TeaM87 je napisao/la:Odluceno je da ce Kosevo biti renovirano, znaci nista od Grbavice..rossoner je napisao/la: Kad će onaj Norvežanin poslati izvještaj za stadione?
Na cemu to zasnivas?
FKŽ !
Fićo je bio talenat u Dinamu, ko je pratio zna o čemu govorim. Bolji je od Hadžića, samo da uđe u formu. U stvari, ne znam da li je bolji, ali nema kikseve, treba uključiti razne aspekte.Anonimac je napisao/la:Ne znam, možda bi ga trebalo pustiti da počne koju tekmu pa da vidimo dali je dobar koliko misli. Ionako, koliko nam je Hadžić pomogao u prvoj tekmi, toliko nam je odmogao u drugoj. Oba golmana su tek došla i obojica se ne mogu pohvaliti brojem nastupa prije dolaska u klub tako da još uvijek niti jedan nebi trebao imati status standardnog. Možda treba i njemu šansu dati pa da vidimo na čemu smo.

Ne zaboravite da se fićo kalio u boljoj ekipi nego i jednoj u bh premijerki

ovaj što piše o tramvaju i puljicu, de paša ohladi, nije niko s foruma odavde, nemaš nama šta pisat'

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Gledajte malo statistiku golmana, Hadzic igrao 52 utakmica i primio 70 golova kad je bio u Zrinjski....... Eto zasto Filip treba biti prvi golman.
Za sve ti hvala Amare!
Mogo je on braniti u Realu i tamo a kalit se u željezari u Zenici, ako mu se kaže da je klupa klupa je.Nema tersanja i rasprave.Primaš platu, šuti i radi, ako si kvalitetniji dobićeš priliku.
Opustite se, teški ste previše.
Opustite se, teški ste previše.
DRUG NEBI TI PUNCA
- karlovacko
- Kontakt:
Koga ba boli qrac za to sto si dosadan !?sarajlija je napisao/la:Ko ti je ba debil????karlovacko je napisao/la:Koji debil ...sarajlija je napisao/la:Sta fol sinoc ceka bila kod socijalnog citam sinoc na klixu?![]()
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /130726013" onclick="window.open(this.href);return false;
Komsije sve normlane oprositite na ovome decko me iznerviro joj postim ali nema veze.

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
- SarajlijaTM
Nesto sumnjam u izmisljotine,ja sam to cuo sa par strana,bez ovog forumaZZtop10 je napisao/la:brate ne vjeruj tim pricama. Ljudi su sposobni svasta izmisliti.iVar je napisao/la:Aha, Emraha koji po onom kafiću dole priča protiv Želje.nime_tm87 je napisao/la:Ja da sam Amar kao sto nisam gurnuo bih malog Emraha sa Kerlom Željino dijete, ostavio bi srce na terenu, dokazao bi se 100%, desno Zeljkovica, lijevo Urdinov... na zadnje Tomic-Svraka najvjerovatnije i gore standardno Bučan-Jamak-Selimovic u vrhu AdilRekoše ovdje neki ljudi
A jednom i slucajno vidim da mu je sestra pitarka zesca,slike sa njihovim salovima,igracima,poze na kosevu,terenu,tribinama,ovo ono.
vise mi je stanic plav u srcu nego on iskreno...
A to ce vec sef rijesiti,izlazio je on na kraj sa vecim mangupimachampions1921 je napisao/la:Ako je ovo tacno onda Filipa treba otjerati u tri lijepe picke materine.. Neki su upozoravali i prije nego je dosao da ima problema sa ponasanjem..

Muharemovicu odlazi iz Zelje
- storm_raider
- Kontakt:
U 1. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine aktuelni bosanskohercegovački prvak, sarajevski Željezničar, u Gradačcu će snage odmjeriti sa Zvijezdom, a na klupi Plavih s Grbavice neće biti menadžera Amara Osima.
Sta se desava???
Sta se desava???
Sport je lijek za tijelo i duh.
U 1. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine aktuelni bosanskohercegovački prvak, sarajevski Željezničar, u Gradačcu će snage odmjeriti sa Zvijezdom, a na klupi Plavih s Grbavice neće biti menadžera Amara Osima.
Šta bi ovo trebalo da znači? :S :S :S
Šta bi ovo trebalo da znači? :S :S :S
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
WTF?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- storm_raider
- Kontakt:
"Ne, ne radi se o ostavci, sjeli smo i razgovorali. I Amar se malo umorio nakon evropskih susreta, mada sam mu ja lično rekao da smo ostvarili dobar rezultat i da smo svi ponosni na ekipu. Jednostavno, treba mu malo odmora. Nakon desetak dana, sve bi trebalo biti kao i prije", dodao je Gredić"
Dobro je, pretrnuo sam...
Dobro je, pretrnuo sam...
Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.