Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ćao,ćao,vozdrica,čičkovo ulje,kosica...Scudetto here we come 
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
cestitam vam na zasluzenoj pobjedi, ove sezone ste u top 3 i mozete osvojit titulu cestitam
- JuveSissoko
- Kontakt:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Tup-tup...dva komada, hvala lijepo. Idemo dalje...Savrseno !!
Stari Juve se vratio.
Conte u ekstazi
Stari Juve se vratio.
Conte u ekstazi
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Barcelona,Juve, Milan 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
brate ti meni ni sekunde nisi jasan.. ajde molim te ako mozes ko covjek objasni kako ti Marchisio moze prije svega biti mrzak, a kamoli najmrzi igrac Juventusa.. ne mogu da vjerujem sta sam procitao..Arogantni je napisao/la:Marchisio jbg ga dan... Kud bas moj najomrazeniji igrac da da gol...
Zasluzili smo ovu srecu...
Grande Capitano, to je to, Marcha klasa.. krila su odradila fantastican posao, skroz dole razvukli bekove i samo se islo kroz sredinu.. siguran sam da ce se i u ostatku sezone ova formacija igrati samo na krilima sa Quagliarellom i Vucinicem jer su puno jaci od Pepea i Djakerinija.. al kakva utakmica.. kakav vezni red: Pirlo, Vidal, Marchisio..
al na kraju, Capitano Conte.. svakog igraca grli ono bas bas.. to je trener, to je trener !
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
svaka cast momci borbeno srcano tako se igra za juce FORCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hvala,korektno od tebe,naravno da ćemo i mi čestitati kada trebaAC_Milan4ever je napisao/la:cestitam vam na zasluzenoj pobjedi, ove sezone ste u top 3 i mozete osvojit titulu cestitam
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Emocije su me spucale nakon odlicne partije naseg kluba
: Fenomenalna utakmica za vrlo vaznu pobjedu i ostanak na prvom mjetu.
Nemogu nikoga izdvojiti jer svi bili prefektni, zaista nevjerovatno. Nek' crknu dusmani, mi se vracamo tamo gdje nam je i mjestom...
Nemogu nikoga izdvojiti jer svi bili prefektni, zaista nevjerovatno. Nek' crknu dusmani, mi se vracamo tamo gdje nam je i mjestom...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
Moggiano je napisao/la:Ćao,ćao,vozdrica,čičkovo ulje,kosica...Scudetto here we come

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Apsolutno zasluzena pobjeda... Milan se nije vidio... A moram priznati ocekivao sam vise od njih... Ibra fantasticno markiran citavu utakmicu.... NIje se ni on vidio...
Igrac kojeg iz dna duse mrzim dao 2 gola... Nece to na dobro izaci...
Conte takticki razbio Allegria... Al mi je drago sto nam je on na klupi... Onaj pravi fighter, nasa ikona i legenda...
DaBOGda svoju trenersku karijeru zavrsio u JUVETU i bio nas Alex Fergusson...
VOLIM TE JUVE.....
please
Igrac kojeg iz dna duse mrzim dao 2 gola... Nece to na dobro izaci...
Conte takticki razbio Allegria... Al mi je drago sto nam je on na klupi... Onaj pravi fighter, nasa ikona i legenda...
DaBOGda svoju trenersku karijeru zavrsio u JUVETU i bio nas Alex Fergusson...
VOLIM TE JUVE.....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
- sarajlija89
- Kontakt:
Potpuno zasluzena pobjeda Juventusa, bili smo bolji cijelu utakmicu, nije bilo toliko konkretnih prilika, ali bilo je opasnih pokusaja I zasluzili smo pobjedu...
Na kraju, kada sam pomislio, da cemo i 3. tekmu za redom odigrati nerjeseno, iako smo bili bolji, konacno nam se sreca osmjehnula....
VELIKA POBJEDA....IGRAMO DOBRO I MOZEMO JOS BOLJE....
SVAKA CAST CONTEU I EKIPI....
FORRZAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEE
Na kraju, kada sam pomislio, da cemo i 3. tekmu za redom odigrati nerjeseno, iako smo bili bolji, konacno nam se sreca osmjehnula....
VELIKA POBJEDA....IGRAMO DOBRO I MOZEMO JOS BOLJE....
SVAKA CAST CONTEU I EKIPI....
FORRZAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- SoloJuve26
- Kontakt:
Jebote koja razlika sve od stadiona do igraca,, zamislite samo kako bi sad bilo da je DeL neri bio s strane i da su nam bekovi bili Gross i Grygera a da negovorimo za sredinu,, nesto se gradi velko,, sto me najvise raduje je ta borba sto nikad ne prestaju da trce, vazda tamo vamo ... odavno to nisam vidio,, veceras je bilo za 9,5 da je onaj Vucinic dao go onda bi sve to veceras bilo za 10 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Boateng_27
- Kontakt:
Čestitke, apsolutno zaslužena pobijeda ... 
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Nemam riječi kakva utakmica od strane Juventusa izdominiran je Milan
!
I onda kažu što ste se digli
!
I onda kažu što ste se digli
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- sarajlija89
- Kontakt:
Upravo to..sjebo se i komentator na Areni koliko smo agresivni i borbeni...to je Juventus...a i igramo dobro...aguero88_ je napisao/la:ali samo kakva zelja i borbenost.....svaka cast !
Jeste vidjeli Lichsteinera kako je istrcao kod 2-0 onaj napad...to sve govori...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- muha milanez
- Kontakt:
bravo za juve,apsolutno zasluzeno,cak da je bilo i 5-0 ne bi bilo nerealno!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- JuveSissoko
- Kontakt:
Conte je doveo novi duh u Juve, likovi iako su tehnicki slabiji trce kao budale a Pirlo je legenda on i Xavi u istu recenicu idu.Da smo imali krila odnosno da imamo krila koja mogu predriblat protivnickog igraca danas bi pukla petica sto posto, al eto moze se i na drugacije nacine.Chellini se vratio, nadam se da ce ovako i nastavit.Vidal je strasan samo ga sut zeza.Drugi put ce kod suta bit bolji nadam se.Licht da zna centrirat bio bi svijetska klasa, al trkom nadoknadi nedostatak tehnike.Dobar je, bas sam mislio da cemo izgubit nakon svih promasaja al konacno da nas sreca posluzi.