Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Da se igralo u Zenici ili Tuzli, dobili bismo ih bez problema.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Marković = Sušić
Šuman = Baždarević
Šuman = Baždarević
-
- Kontakt:
Spor,izgleda debeo , nista specijalno. Wegar odlican on je pravo pojacanje !!ASD je napisao/la:Jel Marjanac zabio ijedan gol? dobro razigrava, ali koliko sam primijetio, slabo je gledao na gol.
- Suljo20002
- Kontakt:
Baujeru da Bog da ti djeca reketom za tenis rukomet igrala,sta frajer skida 

Ma ne sjećam se nešto da smo tako tad govorili?Virtu4l je napisao/la:Bjelorusija je bolja od nas, a o Danskoj je suvišno pričati, u kakvom god da je sastavu.Raonffa je napisao/la:Pa samo smo sa Markovićem u jednom ciklusu dva puta propustili odlazak na prvenstvo, protiv Bjelorusije u sred Zenice i protiv C selekcije Danske.

Otjerao je pola reprezentacije, od Toromanovića (koji je nam je večeras odnio pobjedu al' je svejedno vjerovatno naša najbolja napadačka opcija na pivotu) preko Vražalića, do toga da nije htio da traži zamjene za pojedine igrače, čitaj Prcea, Vegar je i u Markovićevoj eri mogao igrati za nas, vjerovatno i Nuić, desno krilo da ne spominjemo, uživali smo u majstorijama Koste Savića na svojoj "prirodnoj" poziciji.
Zulfić, Ovčina, i istrošeni Karačić bi pobijedili ovu Austriju, kako ne.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- legenda reala
- Kontakt:
Pa i Austrija je bolja i od nas i od Bjelorusa, Austrija u kompletnom sastavu, a i ova okrnjena je bolja od nas ima veću širini
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
finci dislikelegenda reala je napisao/la:Pa i Austrija je bolja i od nas i od Bjelorusa, Austrija u kompletnom sastavu, a i ova okrnjena je bolja od nas ima veću širini

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Uz sve nedace, previse ipak ocekujemo, caknuti smo u glavu i to svi znamo. Znamo odigrati i preko mogucnosti, ali i ispod. Niko ne spominje da je Grahovac odbranio 7-8 lopti za 3-4 minute sto je bilo stvarno u granicima sa SF. Isto tako, ko da se su za.ebavali pa svaki napad gube loptu , a da ne opucamo na go. Standardno reklo bi se, ali haman to tako kod nas jedno s drugim ide. Neko odigra ''lošu'' utakmicu na 50% mogucnosti, kod nas je pola na 20%, a pola na 80%. Uglavnom suma sumarum, kad se podvuce, Toromanovic nas je us.rao. Debela imitacija Bali-bega je imala mogucnost da golom minut do kraja osigura remi, a onda proda onu loptu, hej u zadnjem napadu onako podvaliti pa presmijesno. Naravno i da samo dali go, s tom ''podvaljenom lucidnom loptom'', ostavili bi protivniku 20 sec. za napad za pobjedu. Totalno bez mozga. Ovo je bila utakmica nas jedan posjed, a debeli nas je dobro sj.ebao.
- ElCartel11
- Kontakt:
Yebo vas vise Markovic, kao da smo pod njegovim vodstvom bili ekstra repka u top 5 u Evropi pa ga zalite. Bio je dugo na klupi nase repke, imao dobre rezultate, ali ocito su se ga igraci zasitili i on njih pa je puklo. Pustimo Bilala neka napravi sta si je vec zamislio.
Sto prije shvatite, da mi nismo prosjecna evropska repka, vec repka koja spada u slabije rukometne reprezentacije bice vam lakse. Nas prosjecne repke deru gdje god stignu, jbg rukometno smo taraba nacija.
Sto prije shvatite, da mi nismo prosjecna evropska repka, vec repka koja spada u slabije rukometne reprezentacije bice vam lakse. Nas prosjecne repke deru gdje god stignu, jbg rukometno smo taraba nacija.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma šta je i Austrija bila okrnjena, izostanak na golu nisu ni osjetili sa Bauerom.
Odlična krila Santos i Weber su igrali, čak smo ih koliko toliko i limitirali. Jedini izostanak im je bio Silađi, al' ako ćemo tako ni mi nismo imali Malinovića.
I čini mi se da smo u Markovićevoj eri tri puta igrali sa Austrijom, i tri puta su nas ljudi dobili, tako da priče "Marka bi ih riješio deset minuta prije kraja" okačite mačku o rep.
Odlična krila Santos i Weber su igrali, čak smo ih koliko toliko i limitirali. Jedini izostanak im je bio Silađi, al' ako ćemo tako ni mi nismo imali Malinovića.
I čini mi se da smo u Markovićevoj eri tri puta igrali sa Austrijom, i tri puta su nas ljudi dobili, tako da priče "Marka bi ih riješio deset minuta prije kraja" okačite mačku o rep.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
U tome je i poenta, predstavljalo se da je Markovic kriv sto su nam igraci tarabe. Sreca Suman nas je preporodio.ElCartel11 je napisao/la:Yebo vas vise Markovic, kao da smo pod njegovim vodstvom bili ekstra repka u top 5 u Evropi pa ga zalite. Bio je dugo na klupi nase repke, imao dobre rezultate, ali ocito su se ga igraci zasitili i on njih pa je puklo. Pustimo Bilala neka napravi sta si je vec zamislio.
Nad tobom sunce najljepše sja
Pogledao nas je kad je Islandjanima ispala lopta za plasman.remA1 je napisao/la:Haj realno, mi jesmo talašike, ali hoće l' nas Bog ikad bar jednom pogledat?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Bijahu na tekmi, i mozda je lakse vidjeti s terena neke stvari.
Njihov golman je dobio ovvu utakmicu, to je definitivno, dugo nisam gledao nasu repku a da su gollmani nasi ovako slabu noc imali sem grahovca par napada kada ga je krenulo. I weber... to je bila prednost austrije, nevjerovatno koliko jedno krilo ima uticaja na igru i koliko se krece i ucestvuje u napadima, prati lopte...
Mislim da nismo lose odigrali, ali oni imaju mnogo bolja krila. Mnogo bolja. Mi smo u sredini tj na pivotu psoebno jaci, ali to nismo iskoristili u ovoj utakmici. Uz to nasi igraci su htjeli nekada prebrzo da zavrsavaju akcije posebno zadnjih 7-8 minuta, a to se ne smije u rukometu raditi. Da, mozes slomiti tako protivnika, ali to ce ti uspjeti jednom a 3-4 puta ces izgubbiti--- I nije selekttor kriv, povao je time out, trazio da ne srljamo, s klupe smirivao ali vrela krv i naboj...
Atmosfera jako dobra, istok PUN, zapad parter pun i 30-35% gornjeg dijela.... moze to naravno puno bolje, ali u Sarajevu je takva publika da su to vecinom ljudi i djeca, porodice koje sjede i gledaju tekmu, bace aplauz ... ali je Bgm bilo i pritiska i buke i svega.... dobra atmosfera ali na zalost nismo to iskoristili ....
i mislim da bilal ima nesto seo markovic nema, mislim da se momci vise bore, bolja je atmosfera medju igracima nego prije i mislim da ga treba pustiti da radi sa novim momcima, ovaj novi gavic ili kako vec ne vidjeh dobro, strasan! STRASAN!
Njihov golman je dobio ovvu utakmicu, to je definitivno, dugo nisam gledao nasu repku a da su gollmani nasi ovako slabu noc imali sem grahovca par napada kada ga je krenulo. I weber... to je bila prednost austrije, nevjerovatno koliko jedno krilo ima uticaja na igru i koliko se krece i ucestvuje u napadima, prati lopte...
Mislim da nismo lose odigrali, ali oni imaju mnogo bolja krila. Mnogo bolja. Mi smo u sredini tj na pivotu psoebno jaci, ali to nismo iskoristili u ovoj utakmici. Uz to nasi igraci su htjeli nekada prebrzo da zavrsavaju akcije posebno zadnjih 7-8 minuta, a to se ne smije u rukometu raditi. Da, mozes slomiti tako protivnika, ali to ce ti uspjeti jednom a 3-4 puta ces izgubbiti--- I nije selekttor kriv, povao je time out, trazio da ne srljamo, s klupe smirivao ali vrela krv i naboj...
Atmosfera jako dobra, istok PUN, zapad parter pun i 30-35% gornjeg dijela.... moze to naravno puno bolje, ali u Sarajevu je takva publika da su to vecinom ljudi i djeca, porodice koje sjede i gledaju tekmu, bace aplauz ... ali je Bgm bilo i pritiska i buke i svega.... dobra atmosfera ali na zalost nismo to iskoristili ....
i mislim da bilal ima nesto seo markovic nema, mislim da se momci vise bore, bolja je atmosfera medju igracima nego prije i mislim da ga treba pustiti da radi sa novim momcima, ovaj novi gavic ili kako vec ne vidjeh dobro, strasan! STRASAN!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Toliko smo jaci, da je na kraju to i prevagnulo... Ali u njihovu koristPantelija je napisao/la:Bijahu na tekmi, i mozda je lakse vidjeti s terena neke stvari.

hoce mi neko objasniti ova pisanja nasih kvazinovinara da su sanse za prvenstvo izgubljene....ne razumijem ???
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
otkad znam za sebe, nase repke generalno u svim sportovima, uvijek su pratile dvije stvari:
- nasa glupost
- nesreca
kada kazem nasa glupost, pricajuci konkretno o rukometu, sjetim se npr prothodnog ciklusa i meca protiv Bjelorusije u Zenici, treba nam pobjeda koja bi vjerovatno znacila plasman na veliko takmicenje, ako se dobro sjecam, mi odigramo nerijeseno, a imali smo i napad za pobjedu, koji naravno nismo iskoristili
iste te kvale, odemo u Dansku, imamo sve u svojim rukama i onda Prce (ako se ne varam) odigrava pas iza leđa, gubimo loptu, primamo gol, a opet na kraju imamo napad za pobjedu s igracem vise, te naravno, ne zabijamo
sjetim se i tekme na Islandu, igramo odlicno pa valjda 50-55 minuta i na kraju strepimo jer je Island imao napad za remi ili pobjedu, sto je plod nase gluposti, al tu smo za ne povjerovat imali srece, to se valjda desava jednom u 20 godina
veceras smo vidjeli nasu glupost i nesrecu, nasu glupost jer smo imali dobar period bez pogotka, pa onaj promasaj Toromanovica, a nesrecu jer je Bauer skinuo pa valjda sve sto je mogao :roll: na kraju cemo u Austriji ponovo imat tekmu na jednu loptu, uvjeren sam da ce ponovo bit neizvjesno, al cemo vjerovatno opet usrat
- nasa glupost
- nesreca
kada kazem nasa glupost, pricajuci konkretno o rukometu, sjetim se npr prothodnog ciklusa i meca protiv Bjelorusije u Zenici, treba nam pobjeda koja bi vjerovatno znacila plasman na veliko takmicenje, ako se dobro sjecam, mi odigramo nerijeseno, a imali smo i napad za pobjedu, koji naravno nismo iskoristili
iste te kvale, odemo u Dansku, imamo sve u svojim rukama i onda Prce (ako se ne varam) odigrava pas iza leđa, gubimo loptu, primamo gol, a opet na kraju imamo napad za pobjedu s igracem vise, te naravno, ne zabijamo
sjetim se i tekme na Islandu, igramo odlicno pa valjda 50-55 minuta i na kraju strepimo jer je Island imao napad za remi ili pobjedu, sto je plod nase gluposti, al tu smo za ne povjerovat imali srece, to se valjda desava jednom u 20 godina
veceras smo vidjeli nasu glupost i nesrecu, nasu glupost jer smo imali dobar period bez pogotka, pa onaj promasaj Toromanovica, a nesrecu jer je Bauer skinuo pa valjda sve sto je mogao :roll: na kraju cemo u Austriji ponovo imat tekmu na jednu loptu, uvjeren sam da ce ponovo bit neizvjesno, al cemo vjerovatno opet usrat
Pomak se vidi u svemu. Imali smo par laganih golova,Bilal dosta rotira, igrač viška se popravio. Dobili smo Vegara i Nuica.
Onaj papak na golu austrije je presudio. On sam 17,18 odbrana a naši golmani 6,7 od toga Burić samo jednu.
Sudije su sve svirale austrijancima.
Idemo dalje,imat ćemo Malinovica plus uigraniji malo idemo na pobjedu u Austriji.
A za pristalice alkoholicara imao je superhik 3,4 šanse da riješi austriju pa je uvijek bio donji.
Onaj papak na golu austrije je presudio. On sam 17,18 odbrana a naši golmani 6,7 od toga Burić samo jednu.
Sudije su sve svirale austrijancima.
Idemo dalje,imat ćemo Malinovica plus uigraniji malo idemo na pobjedu u Austriji.
A za pristalice alkoholicara imao je superhik 3,4 šanse da riješi austriju pa je uvijek bio donji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobra je atmosfera bila u većini slučajeva. Neke mozda 4 i po hiljade ljudi. Sve je bilo puno osim gore dijelova pored Fanatikosa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pomak se vidi, pustimo Bilala da radi s momcima pa ce mozda za 1-2 ciklusa ponoviti uspjeh Markovica da se plasira na neko takmicenje
Nad tobom sunce najljepše sja
boomerang5 je napisao/la:Toliko smo jaci, da je na kraju to i prevagnulo... Ali u njihovu koristPantelija je napisao/la:Bijahu na tekmi, i mozda je lakse vidjeti s terena neke stvari.
Mislim da smo jaci, znas zasto?
Par puta smo ih lagano stizali, stvarali prednost, bolje gradili akcije. Medjutim, njihov golman je strasan danas bio i donio im pobjedu, BUKVALNO.
Pred kraj da odemo na dva lik dva napada zaredom zicere nam skida.... dva puta stativa i precka...
Uz to, u austriji necemo biti pod ovakvim pritiskom sto je dobro (ISland) jer bolje igramo tako....
Fince cemo dobiti u obje tekme, nista nije jos izgubljeno.... treba imati strpljenja i volje i ovakve tekme igrati u cazinu, tuzli, zenici.... jednostavno sarajeo nije grad gdje ce doci 5 000 naviajca koji ce da prave pakaaao... i to se zna jer obje navijacke skupine ne idu na tekme repke a ljubitelji rukometa jednostavno gledaju tekmu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.