hahhahahahahah ma haj seeMoggi je napisao/la:cekao sam da njegos povede: vodi me na paaaaale preko ledinaaaa

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
hahhahahahahah ma haj seeMoggi je napisao/la:cekao sam da njegos povede: vodi me na paaaaale preko ledinaaaa
NoName je napisao/la:Mase se zastavama Armije BiH i onda cemo se sutra pitati zasto Njegos, Vedran il neko treci ne igra za nas.
Cijelo Sarajevo u glavnoj ulici skandira Njegosee, Josipee, Dzanane, Peroo, i onda se pitamo zasto ne bi igrali za nas. Moze tako, a?NoName je napisao/la:Mase se zastavama Armije BiH i onda cemo se sutra pitati zasto Njegos, Vedran il neko treci ne igra za nas.
Ja koliko sam vidio bile su zastave Republike BiH a Armije BiH nisam ni jedne vidio!?NoName je napisao/la:Mase se zastavama Armije BiH i onda cemo se sutra pitati zasto Njegos, Vedran il neko treci ne igra za nas.
Eld0rado je napisao/la:NoName je napisao/la:Mase se zastavama Armije BiH i onda cemo se sutra pitati zasto Njegos, Vedran il neko treci ne igra za nas.
pa jel BOSNA I HERCEGOVINA![]()
![]()
![]()
ljiljani samo i ništa više![]()
![]()
Moggi je napisao/la:cekao sam da njegos povede: vodi me na paaaaale preko ledinaaaa
Unofficialpage je napisao/la:Baho je smorio. Ovo bi njegova promocija. Ne znam zašto stalno govori ovaj je iuz Pala, ovaj iz ovog mjesta, dijele nas, daj čovjeeče popusti s tim.
Sad pustit ovu djecu da se na miru odmore i nastave svoj razvoj ka seniorima. Nikakav dodatni pritisak ne treba stvar.
NoName je napisao/la:Bila na samom kraju zastava Armije. A ne morate meni nista objasnjavati, objasnite recimo Njegosu. Ne znate sta pisete.
Sva sreca, inace bi poceo sa hitom ''zivot mi je otisao do djavola''.RiNo je napisao/la:Nije stigao, otvarao jedan supermarket u BihacuVan Klomp je napisao/la:![]()
![]()
e jos da je Koke dosao da zapjeva...
![]()
![]()
![]()