hahhahahahahah ma haj seeMoggi je napisao/la:cekao sam da njegos povede: vodi me na paaaaale preko ledinaaaa
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Aaaaaaaa jest ova s FACE-a gadna u PM! Stalno je moram gledati kada god FACE prenosi neki sportski događaj!!! :smajlikojiglavomudarauzid:
ja se kunem bogom da baho do polufinala utakmice ovih momaka nije pogledao preko streama, a veceras uzima za pravo svašta nešto. baš se frajer posra u čejf 
nema potpisa
NoName je napisao/la:Mase se zastavama Armije BiH i onda cemo se sutra pitati zasto Njegos, Vedran il neko treci ne igra za nas.
pa jel BOSNA I HERCEGOVINA
ljiljani samo i ništa više
- akisarajevo92
- Kontakt:
Cijelo Sarajevo u glavnoj ulici skandira Njegosee, Josipee, Dzanane, Peroo, i onda se pitamo zasto ne bi igrali za nas. Moze tako, a?NoName je napisao/la:Mase se zastavama Armije BiH i onda cemo se sutra pitati zasto Njegos, Vedran il neko treci ne igra za nas.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 17 avg 2015, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- sigurnoable
- Kontakt:
Ja koliko sam vidio bile su zastave Republike BiH a Armije BiH nisam ni jedne vidio!?NoName je napisao/la:Mase se zastavama Armije BiH i onda cemo se sutra pitati zasto Njegos, Vedran il neko treci ne igra za nas.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baho je smorio. Ovo bi njegova promocija. Ne znam zašto stalno govori ovaj je iuz Pala, ovaj iz ovog mjesta, dijele nas, daj čovjeeče popusti s tim.
Sad pustit ovu djecu da se na miru odmore i nastave svoj razvoj ka seniorima. Nikakav dodatni pritisak ne treba stvar.
Sad pustit ovu djecu da se na miru odmore i nastave svoj razvoj ka seniorima. Nikakav dodatni pritisak ne treba stvar.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Eld0rado je napisao/la:NoName je napisao/la:Mase se zastavama Armije BiH i onda cemo se sutra pitati zasto Njegos, Vedran il neko treci ne igra za nas.
pa jel BOSNA I HERCEGOVINA![]()
![]()
![]()
ljiljani samo i ništa više![]()
![]()
Da i ja sam za ljiljane ali ne za vojnu zastavu na kojoj pise npr. neka divizija...
Moggi je napisao/la:cekao sam da njegos povede: vodi me na paaaaale preko ledinaaaa
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NoName
- Kontakt:
Bila na samom kraju zastava Armije. A ne morate meni nista objasnjavati, objasnite recimo Njegosu. Ne znate sta pisete.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bila je jedna zastava, ali nije to bitno.. Uvijek ce se naci neko
I vi sve kvarite, sto to uopste spominjete kada djeci ovoj uopste nije bitno. Isto mo Baho poce nesto o devedesetim, jbt pa Njegosa bolo ona stvar, a ovi stariji samo gledaju kako da zakuhaju..
I vi sve kvarite, sto to uopste spominjete kada djeci ovoj uopste nije bitno. Isto mo Baho poce nesto o devedesetim, jbt pa Njegosa bolo ona stvar, a ovi stariji samo gledaju kako da zakuhaju..
- Gabon
- Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la:Baho je smorio. Ovo bi njegova promocija. Ne znam zašto stalno govori ovaj je iuz Pala, ovaj iz ovog mjesta, dijele nas, daj čovjeeče popusti s tim.

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
NoName je napisao/la:Bila na samom kraju zastava Armije. A ne morate meni nista objasnjavati, objasnite recimo Njegosu. Ne znate sta pisete.
Da nema te zastave Njegoš ovo ne bi veceras doživjeo
Samo ljiljani
- FrancescoTotti
- Kontakt:
NEMAMO ŠTA OBJAŠNJAVAT BILO KOME!!!! A NAJMANJE TEBI I ZABOLI NAS NEKA STVAR ŠTO TEBI SMETAJU LJILJANI!!!!
NJEGOŠ VOLI BOSNU, BOSNA VOLI NJEGOŠA, A TI UMRI U SVOJOJ MUCI!!!!!
NJEGOŠ VOLI BOSNU, BOSNA VOLI NJEGOŠA, A TI UMRI U SVOJOJ MUCI!!!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
konačan poredak sa eurobasketa U16 Litvanija 2015

predobro izgleda

predobro izgleda
Semper Fidelis
'ebo majku, ko god uđe u poslovni odnos s onim narcisoidom Hadžifejzovićim, automatski se i on počne tako ponašati. Treba se sjetiti Marijana sa Sport Kluba i Marijana sa Facea, sada i ovaj glavonja. Doduše, bio mi je odvratan i prije s onim baksuziranjem utakmica i automatskim pljuvanjem i bacanjem crnjaka čim protivnik povede protiv nas, al' sad je još gori. Ispromovisa se čovjek preko ove djece. Al' ko ga ****, od sutra se vraća u anonimnost.
Hajde i vi sad o zastavi serite, malo je sto se baho momcima haman pa popisa na proslavu
MOMCI VI STE PONOS DRZAVE
MOMCI VI STE PONOS DRZAVE
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Sva sreca, inace bi poceo sa hitom ''zivot mi je otisao do djavola''.RiNo je napisao/la:Nije stigao, otvarao jedan supermarket u BihacuVan Klomp je napisao/la:![]()
![]()
e jos da je Koke dosao da zapjeva...
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 avg 2015, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne znam šta vi to imate protiv Bahe !!!!! Čovjekove suze sinoć nisu bile lažne! ono su emocije! TO JE NJEGOVA PROMOCIJA!!! A vi slobodno budite ljubomorni i zavidni čovjeku koga voli i poštuje cijela zemlja zbog toga što je rekao da čeka ovu jednu medalju 20 godina.. Jer ništa nije slagao!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: COYGBiH, edin139, NebeskaSila96, Shategabri, Vaya i 104 gosta.