RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 feb 2012, 21:21

karaiskakis je napisao/la:Kako ti znaš kako je Demić igrao svaku ponaosob utakmicu kad živiš u Americi??? A NeToBola, pošto puno sereš a veze sa životom nemaš, samo da ti kažem da je Zlaja sa Carine otišao na mnogo gori način u Češku prije dvije godine uz ucjene i arbitraže...
Kako znam kako je Demic igro? :lol: :lol:
Pa mozda je to novost nekima dole, ali ima nas kojima je Velez puno vise nego "lajk" na fejsbuku, parola za raju ili predmet ismijavanja svakog ko radi u njemu. Ima nas koji planiramo puteve u MO da bi ga vidili, koji potrosimo 2-3 maraka da bi pogledali 2 tekme, placamo donatorske i ucestvujemo u akcijama pomoci, koji placamo prenose preko interneta i nepitamo kako i koliko, koji uvodimo BH kanale kad ima prenos da bi ga vidjeli itd... Snalazimo se brato da podrzimo Velez a ne trosimo vrijeme da bi pljuvali po ljudima koji rade u njemu ili izmirivali privatne dugove s Tanovicem, Ajanicem ili bilo kim drugim.

To je kako - a Veleza sam gledo svaku domacu tekmu ima 3-4 godine... odavde, iz Amerike. A jos sta se "usicari" preko BH kanala ili jos bolje kad se zateknem dole po neko i gostovanje.

A jesi ti ga gledo? Ili si bio prezauzet pljuvanjem i omalovazavanjem ljudi/igraca/trenera/uprave ili bilo koga drugog, u i oko Veleza?

Jadranko Prlic nije ostetio Velez koliko su ga ostetili takvi ko ti sto rigaju po ljudima na svakom mogucem koraku... i ti da me pitas jesam li ja gledo Velez ... a usha!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 feb 2012, 21:31

vm22 je napisao/la:a cuj Rudar :lol: :lol: :lol: dobro si Demicu prosao :lol: :lol:
Sta bola?

Pa nije valjda u Rudar otiso?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 feb 2012, 21:44

jest otišao u Rudar i potpisao na 6 mjeseci, a na ljeto ode u njemačku.

nego hoće li VELEŽ moći u ponedjeljak za Tursku?

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 05 feb 2012, 21:55

I to ne prijedorski nego kakanjski :o http://www.transfermarkt.de/de/dzenan-d ... 23075.html" onclick="window.open(this.href);return false; :lol: Prvo u Velezu, pa u Sarajevu pa u Kaknju :D
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 feb 2012, 21:59

što nije ostao u Sarajevu? čudno, majke mi....

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 feb 2012, 22:25

Sve igracine u 3 pm i svak bi da hrakne Velezu u lice kako su dobri i svak na kraju zavrse u Kaknju... :oops: :oops: :oops:

Ova djecurlija moraju jednom zauvijek naucit da si u fudbalu (kao i u svakom drugom poslu) repa bez korjena ako nemas dom i da je pljunut svom maticnom klubu u lice karijerno samoubistvo i nakon toga te nema.

To su upravo uradili i Colic i Zolj i Demic i Durakovic ... ja se iskreno nadam (za njihovo dobro) da ce se ovo ispravit nekako i da ce se ti momci dozvat pameti - jer ako se to ne desi najvjerovatnije nista od njih nece bit.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 feb 2012, 22:30

nemojte me pogresno razumit ali nesto gledam i mislim da je mirza glavni krivac sto ova dva momka idu igrati u pet puta losije ekipe od veleza.a mirza dovodi provjerene gotovo penzionere koji su na rubu povrede i pehlic i hiros i jos sigurno bere i kiriju od pojedinih igraca.vidim svi te ouli paljbu po demicu i durakovicu a mirza vam dobar klosar je to teski
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 06 feb 2012, 00:00

Da budemo na čisto, ne valja meni niko. Ali eto, veći smo mi hajvani što se bavimo tim ikako, jednostavno bi trebalo se pustiti pa gdje nas odnese. Odavno ovo više nema smisla. Svi su upravu, svi lažu, svi imaju nekoga, ovaj ovo, ovaj ono... popeli su mi se svi na onu stvar, da pošteno priznam. Ni sanjao nisam kakvih sve likova ima, kontaš ono naći će se neko normala da digne Velež iz ovog sivila a na kraju shvatiš da je sve ovo je.beni krug iz kojeg očito nema izlaza. Kad smo stoka, ni ne zaslužujemo bolje. Vidiš sve, ali opet kao nadaš se- bit će nešto.
Who dares, wins !

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 06 feb 2012, 15:22

A Durakovica i Rudara iz Kaknja u pm :lol: :lol:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 feb 2012, 17:29

dokle sa pripremama u Turskoj? da li su otišli danas ili čekaju da ovaj snijeg okopni, pošto od srijede najavljuju jugo?

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 06 feb 2012, 17:32

ANTIFA ! je napisao/la:A Durakovica i Rudara iz Kaknja u pm :lol: :lol:

:mrgreen: :P
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 06 feb 2012, 21:12

Velez je danas otputovao u sarajevo i stigli su tek prije sat vremena..znaci voznja trajala oko 5 sati.
kad je let za tursku stvarno ne znam al nebi bezze isli da je let odgodjen,
ko zna neka da neku informaciju provjerenu

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 feb 2012, 21:30

hvala Bogu da su stigli bezbjedno u Sarajevo. Pošto je aerdorom od sinoć ponovo u funkciji, trebali bi bez većih poteškoća put turske. želim im puno sreće...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 06 feb 2012, 21:36

VELEZDOGROBA je napisao/la:Velez je danas otputovao u sarajevo i stigli su tek prije sat vremena..znaci voznja trajala oko 5 sati.
kad je let za tursku stvarno ne znam al nebi bezze isli da je let odgodjen,
ko zna neka da neku informaciju provjerenu
Let za Istanbul(redovna linija)sutra u 06:40 i 16:35.Veceras nema letova,kada je u pitanju redovna linija,
osim ako lete charter letom tada postoji mogucnost da su vec na putu za Istanbul.
F.K.SARAJEVO

hujka
Kontakt:

Post Postao/la hujka » 06 feb 2012, 21:39

Protiv Durakovica i Demica nema niko pravo progovoriti lose ,.,.,.momci su bili tu mnogo godina .Znamo dobro ko je iole pratio velez kakav je odnos bio prema tim igracima od strane vecine trenera koji su dosli u velez ,,.,nikad zaboraviti utakmicu kad demic igra bolestan u zadnjem kolu da ne ispadnemo , i lik zbog toga propusta godinu dana svoje karjere. Na pocetku ove sezone mnogo vise provodio na klupi i na tribinama a hasanovic i okic( lik bi picku promasio) dobijali prilike ,.,Durakovic , najborbeniji igrac veleza,i svaku srcem igra,.,svako ima svoje misljenje ,.ne zelim rasparvljati ni sa kim ,.,al po meni oni nisu za kritiku ,.,vise treba gledati kakva je politika kluba ,pa ne moze da su svi papci ,.i da i zolj i demic i durakovic ne vole velez ,nidje veze ,.,.,.:) poz svim rodjenim ,.,,.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 feb 2012, 22:33

„Rođeni“ među prvim deblokirali Mostar
Monday, 06 February 2012 22:01

Ekspedicija Veleža nakon više od pet sati putovanja uspijela se večeras probiti do Sarajeva, odakle bi se sutra trebali avionom prebaciti u Istanbul.

Vremenski uslovi teško da se mogu svesti pod jednu rečenicu. Samo podatak da je ekspedicija Veleža, koju čini 35 ljudi, praktično se prebacila u tri džipa i jednom kombiju, te je bila među prvih desetak automobila koji su se uopšte probili iz Mostara nakon 48 sati blokade prema sjeveru, dovoljno govori za sebe. Veliku zahvalnost dugujemo pojedincima koji su stavili na raspolaganje svoja vozila i sjeli za volan, jer nijedna prevozna kompanija nije bila spremna iz zaista objektivnih razloga, staviti autobus na raspolganje. Uostalom, policija je svakako i zabranila autobusima da mogu saobraćati na relaciji Mostar - Konjic. Ipak, nema prepreke koju „Land Rover“ sa pogon na sva četiri točka i lancima ne može proći, pa makar to bili i snježni nanosi od kojih su najmanji oni visine dva metar. Putovanje je trajalo preko pet sati.

Najtežu dionicu, od Salakovca do mosta Begića i Begovića u Aleksin Hanu savladali smo nakon skoro sat i pol. Policija u Jablanici je blokirala promet iz pravca Sjevera, izuzev hitnih slučajeva. Problem ustvari i nastaje kada se pojavi automobil iz drugog pravca, jer do Jablanice postoji samo jedna probijena traka, koja je u najvećoj mjeri prekrivena snijegom debljine 10-tak cm. Dosta lakše je bilo od Jablanice prema Konjicu, gdje je otprilike probijena jedna i pol traka, dok imate osjećaj da idete „koridorom Vc“ od Konjica prema Sarajevu, jer na raspolaganju imate probijene dvije trake. Ipak, snježni nanosi visine od preko dva metra i skoro zaleđeno Jablaničko jezero ubrzo vas vrate u stvarnost i zaboravite osjećaj da ste na „autoputu“

Ekspedicija Veleža prenoćit će u hotelu „Bosna“ na Ilidži, odakle bi sutra trebala avionom do Istanbula. Naravno ukoliko i kada avioni polete.

U situaciji kada je praktično nemoguće obavljati treninge na teritoriju BiH, svaki odrađen trening u Antaliji biće od velike važnosti. Uostalom, „Rođeni“ bi trebali 14. februara odigrati i utakmicu u sjećanje na Nedžada Bijedića u Bursi, što je još jedan motiv više.

U Tursku je otputovala ekspedicija koju čine: Dejan Bandović, Adnan Bobić, Tarik Cerić, Admir Kajtaz, Slobodan Lakičević, Adi Mehremić, Amer Mahinić, Armel Škaljić, Armin Jazvin, Anis Kalajdžić, Denis Zvonić, Mustafa Kodro, Amer Jugo, Alidin-Dino Hajdarović, Eldar Hasanović, Damir Rovčanin, Danijal Brković, Šefko Okić, Nedžad Serdarević, Nedim Hiroš, Edin Pehlić, Milan Knežević, Anel Hebibović, Mirza Varešanović, Edin Prljača, Adnan Dizdarević, Sedin Demić, Senad Kovačić, Hasan Jakić, Sulejman Mrgan, Admir Velagić, Sedin Tanović, Vahdet Lalić, Adem Macić i Nedim Ajanić.

Zbog povrede meniskusa u posljednji trenutak otpao je Samir Merzić, dok je od ranije povrijeđen Zlatko Kazazić. Merzić će uskoro na operaciju meniskusa, te će se u trenažni proces uključiti za 15-tak dana.

karaiskakis
Kontakt:

Post Postao/la karaiskakis » 06 feb 2012, 23:31

Čudim se ja što MostaracVeležovac ne piše ništa čitav dan, a on u autobusu za Sarajevo, a sutra u avionu za Tursku...Sretno Nedime...

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 07 feb 2012, 01:59

karaiskakis je napisao/la:Čudim se ja što MostaracVeležovac ne piše ništa čitav dan, a on u autobusu za Sarajevo, a sutra u avionu za Tursku...Sretno Nedime...
Uporan si i arogantan, ali prije svega mislis i vjerujes da si pametan i da si u pravu ali si daleko od toga.

Ne interesuje me ni Ajanic ni MostaracVelezovac, ali ovaj drugi ti ima akaunt na rodjeni-com i lik je u americi. Tako da mozes prestati vise dosadjivati. Dosadio si i bogu i narodu sa Ajanicem vise. Idi do njega i rjesavaj licne probleme oci u oci.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 07 feb 2012, 05:02

karaiskakis je napisao/la:Čudim se ja što MostaracVeležovac ne piše ništa čitav dan, a on u autobusu za Sarajevo, a sutra u avionu za Tursku...Sretno Nedime...
Podsjećaš me na pjesmu od Štulića. Ide iz E mola. :-)

Kako si glup. Kako si ohol.
Dragi moj.
Sudiš o mojim osječajima.
Kako si ružan, u svojoj nezrelosti.
Dragi moj.
Izvještačen, bijesan, neshvaćen.

Na tvome licu.
Prazno je veliko ništa.
I da živiš tisuću godina nećeš uspjeti.

Hej. Daleko od istine. Daleko od istine.
Daleko si ti od istine.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 07 feb 2012, 06:36

Analic je napisao/la:
Uporan si i arogantan, ali prije svega mislis i vjerujes da si pametan i da si u pravu ali si daleko od toga.

Ne interesuje me ni Ajanic ni MostaracVelezovac, ali ovaj drugi ti ima akaunt na rodjeni-com i lik je u americi. Tako da mozes prestati vise dosadjivati. Dosadio si i bogu i narodu sa Ajanicem vise. Idi do njega i rjesavaj licne probleme oci u oci.
Bola što me izdaješ.
Saće me još tražit po rođeni forumu, ko će ga se sad otarasit jooooojj bolaaa :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.