FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fanatic1991
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fanatic1991 » 26 jul 2013, 19:43

111 je napisao/la:Dok Amar bude odmarao 10 dana, ovdje predviđam javljanje raznih likova: kvazinavijaca Želje sa "najpouzdanijim informacijama iz prve ruke", potom komentare "dobronamjernih" navijaca Sarajeva, Čelika, Veleža itd, a onda i javljanje klupskih "insajdera" koji ce se ako treba i zaklinjati u svoje istine i verzije....svak ce donositi svoj zaključak na nivou amebe ili paramecijuma.

I kad se nakon 10 dana Amar vrati, ti isti ce ispariti u vidu magle....vec viđeno 100 puta.
tacno ce tako biti :?
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 jul 2013, 19:44

Ja mislim kad su navijaci drugih klubova procitali ovaj naslov da im je svanulo, sampanjac su bili spremili :)
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 26 jul 2013, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 26 jul 2013, 19:45

Šta god da je nek se zna da smo svi pravi navijaći Želje za Amara i ako treba kompletnu upravu zamjeniti i igrače a Amar da ostane.

ZeljoZaZivotCijeli
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoZaZivotCijeli » 26 jul 2013, 19:47

pile87 je napisao/la:
ZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:Mislim da nema potrebe za ovolikom panikom, ne vjerujem da je čovjek uzeo odmor jer mu ustvari treba odmor ili zato što odlazi, meni se više čini da je neki vid protesta, možda zbog nekog/nekih igrača, ponašanja pojedinaca, odnosa prema njemu i sl., ja određene 'igrače' ne bih trpila ni u ludilu, ne znam kako njemu uspijeva. Mada je on to uvijek rješavao drugačije.. nema baš smisla da sa odmora ide na odmor, ali eto, znaćemo sve uskoro ;)
Pa ne osjeca se dobro covjek to je razlog sto treba da odmori.
Pa iskreno se nadam da se ne pokušava tom izjavom prikriti nešto drugo, a i u slučaju da mu stvarno treba odmor, da nije ništa strašno ;)

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 26 jul 2013, 19:48

mozda je nasao kakvu kurawu u ceskoj pa otisao malo da se provede 8-)

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 26 jul 2013, 19:50

"Nakon evropskih susreta razgovarali smo i Osim je vidno iscrpljen zatražio desetak dana odmora. Ekipu će voditi njegovi pomoćnici i nadamo se da se to neće odraziti na rezultat", za SportSport.ba je istakao Gredić.
:lol: :lol:

Rios

Post Postao/la Rios » 26 jul 2013, 19:51

U koliko sati je sutra utakmica?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 26 jul 2013, 19:54

Rios je napisao/la:U koliko sati je sutra utakmica?
17 : 30
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 jul 2013, 19:54

Rios je napisao/la:U koliko sati je sutra utakmica?
17h.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 26 jul 2013, 19:58

Izgleda da je covjek stvarno preumoran. (ako laze prvotimac Zelje lazem i ja).

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 26 jul 2013, 19:59

Odakle ovoliko novih ljudi na forumu? :lol: :lol: :lol:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 26 jul 2013, 20:00

Amar je u ekipu previse ulozio da bi tek tako digao sidro.Tako da nosikiriki.

bdw. Realno mi i bez trenera mozemo dobiti ove malo slabije ekipe poput Zvijezde i Travnika.

Odmori sefe zasluzio si
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 jul 2013, 20:00

amko27 je napisao/la:Izgleda da je covjek stvarno preumoran. (ako laze prvotimac Zelje lazem i ja).
Pa sta je rekao igracima za kolko se vraca jel im taktiku rekao jel se oprostio od njih de ga pitaj molim te.

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 26 jul 2013, 20:04

Popustite Boga vam s tim sad pričama. Ovaj isto kao da mu je brat samo ponavlja jedno te isto. Vidjet cemo sve kad se vrati sta i kako sad se okrenuti utakmici u Gradaccu jer se tu bodovi moraju uzeti.

Ko god bude vodio ekipu biće teško jer igramo sa deset igrača svaku tekmu Adilović i ne igra, on je maneken.

Nadam se ko bude umjesto Osima da će ga napokon poslati na klupu. Kad je jedan Zeba mogao na klupu, jedan Bekrić može i ovaj.

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 26 jul 2013, 20:05

Nije u pitanju odmor,Amar vaga da li ce ostati ili ne i zato se nadam da ce ostati jos barem jednu godinu,da osvojimo ligu i probamo sta u evropi uraditi jer su velike sanse,da budemo nosioci.Svima nama koji volimo ovaj klub je u interesu ostanak Amara Osima i nije tacna Gredina izjava kada je u pitanju odmor,logicno,ali kazem jos uvijek vaga.

Vijest mi je toliko dan poremetila i samo da na dobro izadje jer ne mogu ni zamisliti na sta bi klub licio,kada bi ga vodili:Dzelo,Buki,Violina i kompanija.

AMAR AMAR OSIM OSIM :!:
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 jul 2013, 20:08

Nidje veze,sve špekulacije raznih insajdera.
Kad se amar oglasi biće jasno,ali sve govori da je ovo gredićevo 99% tačno

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 26 jul 2013, 20:08

dimitrijevic je napisao/la:Nije u pitanju odmor,Amar vaga da li ce ostati ili ne i zato se nadam da ce ostati jos barem jednu godinu,da osvojimo ligu i probamo sta u evropi uraditi jer su velike sanse,da budemo nosioci.Svima nama koji volimo ovaj klub je u interesu ostanak Amara Osima i nije tacna Gredina izjava kada je u pitanju odmor,logicno,ali kazem jos uvijek vaga.

Vijest mi je toliko dan poremetila i samo da na dobro izadje jer ne mogu ni zamisliti na sta bi klub licio,kada bi ga vodili:Dzelo,Buki,Violina i kompanija.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 26 jul 2013, 20:09

ahahah svega na ovom forumu , dok nije objavljena vijest niko nista nije govorio , sada svi znaju sve.

Opustite se ba , Amar nece nigdje!

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 26 jul 2013, 20:10

ipetm je napisao/la:
dimitrijevic je napisao/la:Nije u pitanju odmor,Amar vaga da li ce ostati ili ne i zato se nadam da ce ostati jos barem jednu godinu,da osvojimo ligu i probamo sta u evropi uraditi jer su velike sanse,da budemo nosioci.Svima nama koji volimo ovaj klub je u interesu ostanak Amara Osima i nije tacna Gredina izjava kada je u pitanju odmor,logicno,ali kazem jos uvijek vaga.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Dobro saljivdzija vidjet cemo kako ce se situacija odvijat ;)
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 26 jul 2013, 20:12

Ti znaš da nije tacna Gredićeva izjava :lol: :lol: "insajderu", mani se demagogije

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, MrkiMedo, tiagofaria25 i 41 gost.